Bohemians – Tatran 5:11 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
5:11 (2:3, 0:3, 3:5)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Pondělí 21.11.2022, 19:00 • SH SK Slavia Praha • Livesport Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran dává jedenáctý gól! Marek Beneš našel skvěle volného DAVIDA ŠIMKA, který už pouze dopravil balónek do Zavřelovy klece! Asistence: Marek Beneš.
     
    55:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    tatran, ale rychle odpovídá! Varoušek předal na Matěje Havlase, který přes brankoviště ještě předal na volného TOMÁŠE HANÁKA, který si připisuje druhý gól v utkání! Asistence: Matěj Havlas.
     
    55:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí snižují opět na rozdíl čtyř branek! ŠIMON HRONEK prošel hostující obranou a k bližší tyči se mu podařilo prostřelit Jurca! Asistence: Michal Strnad.
     
    54:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je dnes hotovo! TOMÁŠ HANÁK přesně zamířil do prázdné branky z levé strany a připisuje si druhý kanadský bod utkání! Bez asistence.
     
    50:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran dává gól do prázdné branky! ONDŘEJ NĚMEČEK skvěle podél mantinelu běžel a zamířil přesně do odkryté klece! Bez asistence.
     
    45:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Důležitá odpověď od Tatranu! Martin Mühlfait skvěle předal zpoza branky na střed hřiště, kde z první přesně zakončil JONÁŠ KREYSA! Asistence: Martin Mühlfait.
     
    44:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Skvělá práce Bohemians, kteří snižují na rozdíl jen dvou branek! Šindelář na polovině hřiště ztratil míček a dopředu upaloval JAKUB BURŠÍK, který skvělou střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Jurca! Bez asistence.
     
    42:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians snižují na 3:6! Jakub Buršík předal na levou stranu kde přesně ke vzdálenější tyči zamířil KAREL PETRÁK a Jurco inkasuje potřetí v zápase. Asistence: Jakub Buršík.
     
    37:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do vedení o čtyři branky! Martin Šindelář nalezl krosem DAVIDA ŠIMKA, který ani ne prudkou střelou ke vzdálenější tyči propaluje Zavřela! Asistence: Martin Šindelář.
     
    29:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Důležitý gól pro Tatran! Tomáš Hanák udělal kličku v přečíslení a na poslední chvíli dokázal předat na MATĚJE HAVLASE, který už pouze zamířil přesně do branky Bohemians! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    24:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde opět do dvoubrankového vedení! ONDŘEJ NĚMEČEK prošel půlkou hřiště, nikdo ho neobtěžoval a ze středu hřiště zamířil přesně ke vzdálenější tyči a Zavřel inkasuje počtvrté v zápase! Asistence: Marek Beneš.
     
    19:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde znovu do kontaktu! Jakub Buršík střílel levé strany a Zavřel jeho pokus vyrazil, ale na dorážku JANA MALIČE už neměl nárok! Asistence: Jakub Buršík.
     
    13:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do vedení 1:3! Pavel Sládeček dal přihrávku na MARTINA ŠINDELÁŘE, který dalekonosnou střelou propálil Zavřela v domácí brance ke vzdálenější tyči! Asistence: Pavel Sládeček.
     
    4:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians snižují! Filip Forman se protáhl kolem Šindeláře a na druhé straně našel volného ONDŘEJE KAWULOKA, který snižuje na 1:2! Asistence: Filip Forman.
     
    3:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran už vede 0:2! ONDŘEJ NĚMEČEK si sběhl pro volný balónek, napřáhl a zakončil do pravého horního rohu Zavřelovy branky! Bez asistence.
     
    2:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do vedení! Tomáš Jurco vyhodil balónek na ADAMA TLAPÁKA a střelou z pravé strany se trefil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Jurco.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Kawulok (Forman), 19. Malič (Buršík), 43. K. Petrák (Buršík), 45. Buršík, 56. Hronek (Strnad) – 3. Tlapák (Jurco), 4. Němeček, 14. Šindelář (Sládeček), 25. Němeček (Beneš), 30. Havlas (T. Hanák), 38. Šimek (Šindelář), 46. Kreysa (M. Mühlfait), 51. Němeček, 55. T. Hanák, 56. T. Hanák (Havlas), 60. Šimek (Beneš)


    Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 11:15.
    FbŠ Bohemians: Zavřel (Hyršl) – Kisugite, Zezulka, Řehoř, Čihák, Malič, Strnad, Pastor, Virga – P. Šebek, Kawulok, K. Petrák, Bílek, Buršík, Rozkovec, Hronek, Gajdoš, J. Petrák, Forman.
    Trenér: Michal Jedlička

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kříž) – M. Mühlfait, Piskáček, Sládeček, Hozman, Němeček – Kreysa, Tlapák, Šimek, Beneš, Mar. Čermák, Havlas, Kún, Meliš, Péc, T. Hanák, Vavroušek, Čelakovský, Šindelář.
    Trenér: Milan Fridrich

    Rozhodčí: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 1070
    bahis siteleri