Chicago – Winnipeg 2:7 (kon.) | Anaheim – Seattle 4:5 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:4 (po pr.)
Los Angeles – Ottawa 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
Vancouver Canucks
Pondělí 28.11.2022, 02:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:02 Andrej KUZMENKO - 3:4
     
    61:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Miller poslal ze svého obranného pásma kotouč až k modré čáře, kde stál ANDREJ KUZMENKO. Ten se tak dal do samostatného úniku a poslal puk do horního růžku přesně nad lapačku Kahkonena. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    54:45 Luke KUNIN - 3:3
     
    54:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tlak se domácím přeci jen vyplatil. LUKE KUNIN dostal přihrávku a před bránou si najel k boční tyčce. Odtud neměl problém tredit napůl odkrytou klec. Asistence: Erik Karlsson.
    50:44 Elias PETTERSSON - 2:3
     
    50:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu. Padající Michejev ještě dokázal poslat puk k pravému mantinelu, kde ho Ekman-Larsson poslal střelou na Kahkonena. Ještě před bránou kotouč tečoval ELIAS PETTERSSON, který posílá Vancouver do vedení. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Ilja Michejev.
    48:04 Ilja MICHEJEV - 2:2
     
    48:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Radost domácích příliš dlouho netrvala. ILJA MICHEJEV dostal zpoza brány přihrávku do kruhu, kde se napřáhl a vystřelil. Asistence: Elias Pettersson a Andrej Kuzmenko.
    47:05 Logan COUTURE - 2:1
     
    47:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé. Po vyhraném buly se Barabanov rozhodl poslat přihrávku na LOGANA COUTURA, který tvrdou střelou od modré namířil puk do brány. Alexandr Barabanov.
     
    47:00
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Kyle Burroughs – 2 min., podrážení.
    36:12 Luke KUNIN - 1:1
     
    36:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo neskutečné štěstí domácích a také zároveň velká smůla pro Demka. LUKE KUNIN tečoval střelu Benninga a kotouč vylétl nahoru. Velkým obloučkem se dostal aý za záda Demka, který so ho do brány možná trochu srazil zády. Asistence: Matt Benning a Jaycob Megna.
     
    23:14
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Kevin Labanc – 2 min., podrážení.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Luke Kunin – 2 min., krosček.
     
    11:12
    Tohle je velká škoda pro domácí celek. Před Boninem se ocitla úplně prázdná klec, ale jeho střela skončila pouze na tyčce. Následnou dorážkou zkusil útočník svou chybu napravit, ale to už mu nebylo nic platné.
    07:26 Kyle BURROUGHS - 0:1
     
    07:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    PO vyhraném buly si Miller obkroužil bránu a poslal kotouč na kruh. Zde stále Horvat, který sice mohl střílet, ale našel si na modré svého spoluhráče. KYLE BURROUGHS dělovkou prostřelil všechno před sebou. Asistence: Bo Horvat a J. T. Miller.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 37. Kunin (Bonino, Benning), 48. Couture (E. Karlsson, Barabanov), 55. Kunin (E. Karlsson) – 8. Burroughs (Horvat, J. Miller), 49. Michejev (E. Pettersson, Kuzmenko), 51. E. Pettersson (Ekman-Larsson, Michejev), 62. Kuzmenko (J. Miller, Q. Hughes)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Dell) – Megna, E. Karlsson, Vlasic, Benning, Šimek, Cicek – Meier, Hertl, Labanc – Nieto, Couture, Barabanov – Gregor, Bonino, Kunin – Lindblom, Lorentz, J. Svečnikov.
    Trenér: David Quinn

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson, Bear, Burroughs, T. Myers – Höglander, Horvat, J. Miller – Kuzmenko, E. Pettersson, Michejev – Garland, Dries, Boeser – Joshua, Aman, Lazar.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Luxmore, Sandlak – Baker, Deschamps

    Diváci: 11 307
    bahis siteleri