Kamerun – Srbsko 3:3 (kon.) | Jižní Korea – Ghana 2:3 (kon.) | Brazílie – Švýcarsko 1:0 (kon.)
Portugalsko – Uruguay 2:0 (kon.)
konec
Jižní Korea
2:3 (0:2)
Ghana
Pondělí 28.11.2022, 14:00 • Education City Stadium, Dauhá • Mistrovství světa • Skupina H
Předzápasové kurzy
    68. Mohammed KUDUS - 2:3
     
    68
    Ghana právě vstřelila branku! Ghana to výborně sehrála na levé straně hřiště a po pasu z levé strany už mohl pálit Iñaki Williams, kterému míč jen přešel po nohou a dostal se k MOHAMMEDU KUDUSOVI, který levačkou uklidil míč do sítě.
    61. Čo KJU-SONG - 2:2
     
    61
    Jižní Korea právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Son Hung-min na levé straně vysunul Kima Džin-Sua, jehož levačka narýsovala parádní centr do malého vápna. Tam si míč našel opět ČO KJU-SONG a trefil se hlavou podruhé během tří minut zápas. Začínáme od znovu.
    58. Čo KJU-SONG - 1:2
     
    58
    Jižní Korea právě vstřelila branku! Sotva jsem to dopsal, tak Korejci snižují na rozdíl jediné branky. Nově příchozí I Kang-in vybojoval na soupeři míč na levé straně hřiště a následně přesně nacentroval levačkou míč do vápna. Tam si ho našel ČO KJU-SONG a hlavou vstřelil úvodní korejskou branku zápasu.
    34. Mohammed KUDUS - 0:2
     
    34
    Ghana právě vstřelila branku! Už je to o dvě branky! Jordan Ayew se uvolnil na levé straně hřiště a nacentroval do vápna, kde si dobře odskočil od soupeře MOHAMMED KUDUS, jež hlavou nasměroval míč do sítě.
    24. Mohammed SALISU - 0:1
     
    24
    Ghana právě vstřelila branku! Máme tu úvodní branku zápasu! Centr z levé strany si domácí obrana ještě dokázala pohlídat, ale odražený míč si našel MOHAMMED SALISU, který napálil míč do sítě.

    Ondřej Černý

    Branky: 58. Čo Kju-song (I Kang-in), 61. Čo Kju-song (Kim Džin-Su) – 24. Salisu, 34. Kudus (J. Ayew), 68. Kudus (Iñ. Williams)

    Karty:   27. Čong U-jong (KOR), 77. Kim Jong-kwon (KOR) – 21. Amartey (GHA), 73. Lamptey (GHA)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:9.
    Jižní Korea: Kim Sung-kju – Kim Mun-hwan, Kim Min-čä (90+3. Kwon Kjung-Won), Kim Jong-kwon, Kim Džin-Su – Hwang In-pom, Čong U-jong (78. Hwang Ui-čo), Kwon Čang-hoon (57. I Kang-in) – Džong Woo-jong (46. Na Sang-ho), Čo Kju-song, Son Hung-min (C).
    Náhradníci: Čche Hjon-u, Song Pom-kun – Čo Ju-min, Hong-čchol, Jun Čong-kju, Kim Tchä-hwan, I Če-song, Päk Sung-ho, Son Čun-ho, Hwang Hi-čchan, Song Min-kju.

    Trenér: Paulo Bento

    Ghana: Ati-Zigi – Lamptey (78. Odoi), Amartey, Salisu, G. Mensah (88. Rahman) – Samed, Partey, Kudus (83. Djiku) – A. Ayew (78. Kyereh), Iñ. Williams, J. Ayew (C) (78. Sulemana).
    Náhradníci: Danlad, Nurudeen – Aidoo, Seidu, Afriyie, Bukari, Owusu, Sowah, Issahaku, Semenyo.

    Trenér: Otto Addo

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri