Rögle BK – Tappara 3:2 (kon.) | Luleå – Jukurit 5:1 (kon.) | Skellefteå – Frölunda 1:0 (kon.)
konec
Rögle BK
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Tappara Tampere
Úterý 06.12.2022, 18:05 • Catena Aréna - Ängelholm • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:05.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce mezinárodní hokejové konfrontace!

    CHL, tedy hokejová Liga mistrů už se smrskla na posledních osm celků, čeká nás tedy napínavé čtvrtfinále, konkrétně mám tedy na mysli první duel severských rivalů z Finska a Švédska – Rögle BK a Tappary Tampere.

    Úvodní buly je naplánováno na 18:05, při sledování zápasu Vám přeji příjemnou zábavu.
     
    Systém CHL:

    Hokejová liga mistrů je rozčleněna na 8 základních skupin. Ty už jsou minulostí, z každé postoupily dva týmy a začalo play off. To se hraje trošku zvláštním formátem, sčítají se totiž branky za dva zápasy a ten tým, který jich za 120 minut nastřádal více tak postupuje. Finále se hraje na pouze jeden zápas, vítěz bere vše. Nyní už se vykrystalizovalo nejlepších osm týmů, zástupce zde má i český hokej v podobě skvěle reprezentujícího Mounfieldu HK. Soupeřem o vysněný titul budou Východočechům hned čtyři švédské, dva finské a jeden švýcarský tým.

    Titul obhajuje právě Rögle, dnešní domácí tým. Většinu ostatních ročníků opanoval hegemon soutěže – Frölunda, jediný titual, který neurval tým ze Švédska má na svědomí finské JYP ze sezony 2018/2019.
     


    Rögle má v CHL zatím výbornou formu, když naprosto přesvědčivě prosvištělo základní částí, kterou ovládlo se ziskem 17 bodů a v klidu postoupilo z prvního místa do play off. Jediným "zajímavým" soupeřem pro Švédy byl švýcarský Zürich, k radosti fanoušků BK dokázal celek z Ängelholmu prestižního soka dvakrát porazit – jednou v prodloužení a podruhé normálně v základní hrací době. První drobnější problém nastal až v osmifinále, rakouský Salzburg totiž silnějšího soupeře pořádně zazlobil, domácí duel ovládl 3:1 a Rögle tak muselo na domácím ledě otáčet. Situaci však favorit zvládl, vyhrál 5:1 a postoupil celkovým poměrem 6:4. Dodejme, že v domácí soutěži to zatím není vůbec ono, loňský vítěz základní části SHL je až jedenáctý!

    Tři nejproduktivnější hráči týmu v CHL:

    Marco Kasper 4+5
    Adam Tambellini 4+5
    William Wallinder 1+7
     



    I Tappara nasadila v základní skupině laťku pěkně vysoko. Úřadující finský mistr a v současnosti čtvrtý tým tamní Liigy stejně jako jeho dnešní soupeř vyhrál základní skupinu, o tři body za sebou nechal německý Mnichov a spolupodílel se na trošku překvapivém fiasku Raperswilu s Romanem Červenkou v sestavě, jejich zisk devíti bodů totiž nestačil na postup do play off. Své s silným soupeřem ze země tisíce jezer zažil i Slovan Bratislava, ten sice odehrál dva slušné zápasy (0:2, 2:5), nicméně na body to nestačilo ani jednou... Do osmifinále dostal celek z Tampere velice těžkého soupeře – slavný HC Davos! Švýcarský velkoklub byl těžký oříšek, Tappaře nakonec pomohla výhra 1:0 z hostujícího ledu, doma tak mohla remizovat 2:2 a oslavit mimořádně těžký postup – 3:2.

    Tři nejproduktivnější hráči týmu v CHL:

    Jori Lehterä 0+7
    Kristian Tanus 1+5
    Niko Ojamäki 3+2
     
    Československá stopa v utkání:

    Na soupisce Rögle nalezneme dva české hráče, v obou případech jde o obránce. Zatímco spolehlivý bek se starty v NHL Vojtěch Mozík hájí barvy celku z Ängelholmu už od léta, kdy to zabalil v KHL (22z 1+4) tak Lukáš Klok je hráčem, který se k týmu připojil relativně nedávno. Jeden z nejlepších obránců hrajících v loňské sezoně na starém kontinentu to v létě zkoušel přes farmu do NHL, nicméně částečně i vinou rodinných potíží neuspěl a vrátil se do Evropy. Spekulovalo se o zájmu z TELH, nicméně účastník Olympiády v Pekingu nakonec zůstane v zahraničí. Doplňme, že Klok má bohaté zkušenosti s finským hokejem, s Lukko Rauma dokonce místní Liigu vyhrál, za Tapparu každopádně nenastupoval nikdy. Oba hráči, tedy jak Mozík tak Klok jsou zkušenými reprezentanty, na kontě mají straty na OH i MS. Vojtěch Mozík se k tomu představil v dresu se lvem na hrudi i letos, hrál totiž na prestižním Karjala Cupu.

    Na druhé straně žádné české jméno nenajdeme, naposledy za Tapparu loni hrával nadějný osmnáctiletý bek Tomáš Hamara, který za "A tým" zvládl 24 zápasů v nejvyšší soutěži a 4 v CHL. Nyní už však předpokládaný lídr reprezentace do 20ti let pro vánoční MS hraje v Kanadě juniorskou OHL.
     
    Úvodní sestavy:

    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Wallinder, Engström, Sund, Klok, Lesund, Johnsson, Casselsten – Sheen, Tambellini, Bengtsson – Larsson, Kasper, Stal Lyrenäs – Endström, Ferguson, Sandin – Sjödin, Tärnström, Petterson – Smeds
    Trenér: Cam Abbott

    Tappara: Heljanko (Hekkinen) – Vittasmäki, Kemiläinen, Jürgens, Seppälä, Tuulola, Thomas, Matushkin – Puhakka, Rauhala, Ojamäki – Savinaineb, Lehterä, Tanus – Henriksson, Virta, Kuusela – Platt, Rönni, Garanth – Moilanenen
    Trenér: Jussi Tapola

    Rozhodčí: Kopitz, MacFarlane – Svensson, Nyqvist.
     
    Ještě před samotným startem zápasu zaznějí národní hymny Finska a Švédska. Poté už můžeme začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    První útok zahajuje Tappara, na puku je za brankou Puhakka, jenž je ale soupeři dobře tísněn a musí na mantinel.
     
    01:03
    Savinainen jen prodloužil na modrou a odtud okamžitě pálil Mikael Seppälä. Před brankou byl slušný provoz, nicméně brankář Clang si dokázal poradit.
     
    02:02
    Lépe se zatím jeví hosté z Finska. Hra se mírně uklidňuje až teď, kdy si kotouč za modrou zastavuje Erlend Lesund.
     
    02:27
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme jak umí být hokej nepředvídatelný! Ačkoli hosté z Tampere byli v úvodu střetnutí aktivnější a objektivně lepší, stačí jeden výpad a vše je jinak! Skvělou práci odvedl Linus Sjondin, který se uvolnil na mantinelu, objel bránu a předal před bránu. Tam si sjížděl ještě obránce Lesund, nicméně kotouč vyplaval až na levé tyči a odtud jej do sítě lehce doklepl těsně, nicméně ne ideálně bráněný mladíček OSCAR PETTERSON – 1:0. Asistence: Linus Sjödin a Oliver Tärnström.
    02:27 Oscar PETTERSON - 1:0
     
    Niko Ojamäki to hned zkoušel ze střední vzdálenosti aby dokázal bleskově vyrovnat, nicméně Clang dobře viděl a byl připraven.
     
    03:27
    Tappara v ofsajdu, hra je přerušena.
     
    05:46
    Domácí Rögle se provinilo zakázaným uvolněním, hra se vrací před bránu borců v zelených dresech.
     
    06:01
    Vyloučení v týmu Rögle BK:
    Linus Sjondin – 2 min., držení.
     
    06:14
    Švédové se rychle osvobodili, kotouč letí přes všechny čáry až k bráně soupeře.
     
    06:27
    Další dobrá práce na mantinelu a znovu přichází vyhození, tohle je dobrý start oslabení.
     
    06:49
    Teď už Kemiläinen udržel puk na modré a Tappara rozvíjí přesilovkovou kombinaci. Zatím je to beze střely, i když jedna slušná šance na ránu už tam byla. Po chvíli se domácí osvobozují.
     
    07:42
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Gól při vlastním oslabení! Tohle si ex-sparťanský Maksim Matuškin za rámeček nedá, když totiž zajížděl do středního pásma chtěl zadovkou najít Joriho Lehtäru. Švédsko-ruský bek však poslal kotouč jen do území nikoho, našlápl LINUS SANDIN, ujel, zkusil krátkou kličku do backhandu, zamířil kolem betonu a nemýlí se – 2:0!.
    07:42 Linus SANDIN - 2:0
     
    09:49
    V hlavní roli Calle Clang! Tappara se nadechla k odporu, švédský brankář však vytáhl 2 – 3 jisté zákroky a bylo po šancích.
     
    10:59
    Tenhle přechod modré se hostům úplně nepovedl, nahození z prostoru těsně před půlící čárou netrefilo žádnou hokejku a míří na icing.
     
    11:17
    Pěkný hit před chvílí předvedl mladičký střelec Oskar Pettersson, jenž si při forčekingu na zadním mantinelu ostře, ale čistě našel jednoho z beků.
     
    12:19
    Vyloučení v týmu Tappara:
    Joni Tuulola – 2 min., držení.
     
    12:44
    Rögle hned vyhrálo buly a hned drží pásmo. Po chvíli přichází slušná střela zprava, Heljanko vyráží a jeden z bránící finské čtveřice vyváží do středního pásma.
     
    13:33
    Série dalších vyhození, finové drží puk a šetří čas. Domácí pak vrací do pásmo Marco Kasper.
     
    13:46
    Střela a úspěšný zákrok Heljanka, který přerušuje hru. Pak ale přišla strkanice, hodně nabroušený byl Veli-Matti Savinainen, jenž soupeři dal pořádnou ránu. Možná se bude znovu vylučovat...
     
    13:39
    Vyloučení v týmu Rögle BK:
    Ludvig Larsson – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Tappara:
    Veli-Matti Savinainen – 2 min., hrubost.
     
    13:59
    Tappara si dokonce troufla na krátký útok, Calle Clang si v klidu poradil.
     
    Tresty se vykrátí, pokračujeme ve formátu 5 na 4.
     
    16:02
    Veliká šance! Mikael Seppälä dostal krásnou přihrávku skrz pásmo a z pozice beka si sjel až na kruh, dostal puk a vypálil. Střela to nebyla bůh ví jaká, nicméně Clang měl i tak spoustu práce, kór když Seppälä ještě dorážel. Skóre nakonec zůstane nezměněno.
     
    17:31
    Valtteri Kemiläinen tak tak udržel modrou čáru, nicméně Finové mohou pokračovat v kombinaci.
     
    18:02
    Veli-Matti Savinainen tentokrát už pásmo neudržel, píská se postavení mimo hru a stěhujeme se do středního pásma.
     
    18:36
    Slušná střela hostů backhandem z levého křídla, Clang připraven.
     
    19:15
    Vyloučení v týmu Tappara:
    Topi Rönni – 2 min., hákování.
     
    19:24
    Po buly se k puku dostávají hosté a ti se s tím nemažou, ihned přichází vyhození přes všechny čáry.
     
    19:53
    Další vyhození, Rögle má trable vrátit se do pásma.
     
    19:59
    Linus Sandin si to nejprve rovnal na střelu z první, puk však nedostal ideálně a z tohoto záměru sešlko, nicméně pak ještě souběžně se sirénou přišla z hole švédské "8"střela z téměř nulového úhlu. Vilho Heikkinen se nenechal nachytat a zasahuje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Dvacet minut hry za námi.

    A byla to zvláštní třetina... Na začátku měli více ze hry jednoznačně hosté z Tampere, pak ale stačil jeden jediný výpad a naproti očekáváním šlo do vedení Rögle. Domácí aréna byla nadšena. Tappara dostala šanci rychle se vrátit do zápasu, hrála totiž přesilovku. V její druhé polovině se však hrubicí prezentoval ex-sparťanský Maksim Matuškin, jenž chybnou přihrávkou zavinil druhý gól Švédů. To celou třetinu tak nějak poznamenalo, hra měla stále úroveň, nicméně větší gólovky jsme neviděli. Snad jen podpoření útoku v podání Mikaela Seppäly. Branka už každopádně nepadla, stav tedy zůstává 2:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:55.
     
    Střely na branku: 7 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Hosté se i nadále brání, nicméně dělají to skvěle, dobře pracují na mantinelech a zvládají vyhazovat puky.
     
    20:42
    Rögle v ofsajdu, hra je přerušena.
     
    21:31
    Oskar Stål Lyrenäs ve skvělé příležitosti! Domácí zavřeli mantinel, se štěstím udrželi pásmo, vybruslili na kruh a jeden z hráčů vyslal výborný cross až na parťáka s číslem "40"! Stål Lyrenäs zamířil a hned pálí, výtečným zákrokem se však prezentuje Christian Heljanko.
     
    22:50
    Ostrá rána! Oskar Pettersson si najel do pásma, hned za modrou zamířil a vyslal slušný švih přes beka až na Heljenka, který nechal vyniknout svou lapačku.
     
    23:19
    Hostující obránce Jürgens to zkusil, lapačkou zasahuje i Calle Clang . Tento zákrok byl však o řád "jednodušší" než ten v podání jeho soka na druhé straně před chvílí a brankář v zelené klidně zasáhne. Hra je přerušena.
     
    26:40
    Domácí se po buly v útočném pásmu snaží útočit, nicméně hosté soupeře dobře tlačí na mantinel , spoustu práce v tomto směru odvádí Ben Thomas.
     
    27:07
    Kapitán Rögle Anton Bengtsson zkusil po najetí do pásma takové nevinné nahození backhandem po ledě. Christian Heljanko raději přeruší hru.
     
    28:12
    Vyloučení v týmu Rögle BK:
    Marco Kasper – 2 min., držení.
     
    28:21
    Niko Ojamäki pálí hned po buly, jeho ostrá rána končí po zákroku brankáře v rohu.
     
    28:24
    Niko Ojamäki dostal krásný pas skrz pásmo na ránu z první a po naznačení střely to ještě zkoušel pasem na brankoviště. Tohle byla obrovská šance!
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Tappara:
    Valteri Kemiläinen – 2 min., hákování.
     
    Valteri Kemiläinen (TAP) musel faulem vyřešit začínající průnik po mantinelu krátce poté co Tappara ztratila pásmo. Jsou z toho dvě minuty za hákování.
     
    29:18
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly! Jeden z beků Tappary trošku zaváhal po ztrátě pásma a neudržel puk, Adam Tambellini jej hned přistrčil rychlejšímu OSKARU STÅL LYRENÄSOVI a ten už si to namířil pravým křídlem. Domácí útočník nakoneec nic nevymýšlí a celkem z dálky pálí, nicméně trefuje se výstavně – 3:0! Asistence: Adam Tambellini.
    29:18 Oskar Stål Lyrenäs - 3:0
     
    31:09
    Stal Lyrenäs zkoušel centrovat z rohu před bránu, tam však nebyl nikdo v zelené postaven dost dobře a Heljenko tak vypíchne puk.
     
    31:45
    Nyní jsme viděli jak Philip Granath byl po přechodu modré podražen, hosté jsou však naprosto v klidu a jediné co se tak píská je icing Tappary...
     
    32:28
    Anton Bengtsson dostal puk na pravou stranu, zamíchal s ním a a ostře vypálil. Za Heljenkem zvoní levá tyč!
     
    33:20
    Ludvig Larsson volí střelu ze střední vzdálenosti, puk srazí do rohu Tony Sund.
     
    34:10
    Philip Granath jde z ničeho nic sám od mantinelu a je z toho únik! Finský útočník míchal s pukem, míchal až se umíchal, dostal se na pravou tyč a tady už byl z úhlu. Calle Clang se položil a nechal se trefit do betonu. Náramný zákrok!
     
    35:28
    Náznak dalšího úniku, do šance se ze všech sil dral Petteri Puhakka. Tady však nedostala hostující "91" pořádný prostor, obránci se vrátili dobře. Zdálo se, že tam možná bylo sekání, nicméně sudí jsou v klidu.
     
    36:39
    3 na 2 v podání celku z Tampere! Maksim Matuškin ještě vracel za sebe a tady si sjížděl čtvrtý hráč. Přišla ostrá střela, Calle lang výborně zasahuje.
     
    37:37
    Sepälä šikovně zavezl do pásma a odvážně si to vypravil mezi tři soupeře. Finové nakonec drží puk a přichází střela, která je sražena do ochranné sítě.
     
    38:39
    Topi Röni se dobře uvolnil za bránou vytočil se a hned zkoušel zasunout podél levé tyče, Calle Clang připraven.
     
    39:29
    Maksim Matuškin nedudržel skákající puk na modré a hned toho byla šance, dopředu se hnal Viktor Smeds. Hostující beci se rychle vraceli a Smeds tak může jen vypálit z dálky. Christian Heljanko připraven.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina musela bavit! Hra měla spád, viděli jsme šance, samostatné úniky, dokonce i tyčku! Tappara se stále mírně trápí, ačkoli je řekl bych aktivnější tak ne a ne vyzrát na skvělého Canga v bráně, ten za svá záda nepustil ani jeden puk.

    Nicméně, máme se na co těšit, čeká nás ještě minimálně 20 minut velice kvalitního hokeje!

    Rögle vs Tappara po dvou třetinách 3:0!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:46.
     
    Střely na branku po 40 minutách: 15 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Kristian Kuusela protečoval do pásma a Tappara pokračuje v pásmu, motá se však jen a pouze po mantinelech.
     
    41:05
    Philip Granath si elegantně najel ze střídačky do pásma, využil pohybu, převzal puk, projel se levým křídlem a zkusil zakončit, při manévru však naboural do brány a hra je tak rychle přerušena.
     
    42:00
    Veli-Matti Savinainen a jeho dobrý pohyb, finský forvard se prosmýkl na pravém kruhu kolem beka a chtěl střílet, nicméně přes dalšího obránce to nedokázal a pak už byl z úhlu.
     
    43:09
    Tappara hraje velice slušně, nicméně už je potřeba skórovat. Nyní se o to snažil Kristian Kuusela, jenž dostal pěknou přihrávku, zajel do pásma a hned na modré pálil. Kotouč je od beka soupeře sražen někam do rohu. Další pokus už si hlídá Calle Clang.
     
    44:15
    Niko Ojamäki dobře napadá a málem z toho byla šance, nicméně Rögle pro tentokrát udrželo puk na svých holích.
     
    45:17
    Jeden z hostí se vytočil na středu a prodloužil na za obranou zapomenutého parťáka, jenž jen tak tak nedosáhl na kotouč.
     
    46:07
    Kotouč je nyní zaklíněn v obranném rohu Tappary, odtud jej vyváží důrazný Ben Thomas.
     
    47:28
    Patrik Virta se snažil nabrat rychlost a ještě dojet vyhozený puk, nicméně ten přeci jen doklouže za čáru a píská se tak zakázané uvolnění.
     
    47:57
    Casimir Jürgens se u mantinelu v blízkosti útočné modré rval co to šlo, delší pobyt v pásmu však pro svůj tým nevyboxoval.
     
    48:22
    Tappara právě vstřelila branku!
    Clangovo kouzlo je zlomeno! Niko Ojamäki dobře vystoupil na modré a vrátil puk do pásma. Tady jej sice měli ještě pod kontrolou soupeři, nicméně přišlo zaváhání a právě NIKO OJAMÄKI přidal, získal puk, projel se až na kruh, zamířil a švihem vypálil. Zdá se, že jinak vynikajícímu Clangovi propadl kotouč někde mezi rukou a tělem. Rázem je sníženo, přichází branka důležitá nejen pro dnešní duel ale i pro potenciální pokračování série v Tampere – 3:1. Bez asistence.
    48:22 Niko OJAMÄKI - 3:1
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Tappara:
    Geoff Platt – 2 min., krosček.
     
    50:16
    Rögle se zatím spíše trápí, Tappara vyhazuje a navíc dobře drží modrou čáru. Nyní si na pevném boxu modro-oranžových vylámal zuby Marco Kasper.
     
    50:37
    Petteri Puhakka šel ve vlastním oslabení dopředu a dokonce se dral do šance, vše faulem řeší hráč, který s ním musel jít do souboje – Adam Engström (RGL). Jsou z toho dvě minuty za držení. Signalizovaná výhoda je rychle minulostí, puku se dotkl právě Engström.
     
    52:27
    Série slušných šancí na straně celku z Tampere! Nejprve Jori Lehtera napřáhl a ranou "golfákem" prověřil Clanga, následně si ten stejný hráč mírně sjel, naznačil další střelu a ještě krásně našel před bránou Veli-Matti Savinainena. Brankář v zelené teď drží svůj tým!
     
    52:39
    Tappara právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! Obránce VALTERI KEMILÄINEN se dostal k puku na modré a vystřelil, rána z krátkého nápřahu se mu sice vůbec nepovedla, nicméně právě to zařídilo to, že Calle Clang nedokázal zareagovat a je překonán! Kus černé gumy se skutečně divně zavrtěl a zapadl do sítě, zdá se, že k tomu dokonce nebyla potřeba ani žádná teč a jedná se tak o čistý průstřel – 3:2. Situace je najednou pro Tapparu skvělá, i kdyby nakrásně měla o gól prohrát, rozhoduje se až za týden. Asistence: Maksim Matuškin a Niko Ojamäki.
    52:39 Valteri KEMILÄINEN - 3:2
     
    55:00
    Hosté uklidňují hru za vlastní brankou a plánují další útok, nicméně poslední minutka, dvě byly trošku paradoxně nezáživné...
     
    55:51
    Tak jsem to přivolal, nyní jsme byli svědky pěkné kombinace Tappary, už jen zbývalo z mezikruží zamést do sítě. Nepodařilo se, hra se obrací.
     
    57:14
    Rögle v šanci! Jeden z útočníků si vybruslil od mantinelu na střed a nebezpečně pálil, Christian Heljanko si povyjel a vyráží ramenem.
     
    57:49
    Oskar Pettersson nepříjemně schytal Matuškinovu ránu a v křeči odjíždí na střídačku. Tady přijde na řadu ledování, jinak se však mladičký střelec zdá v pořádku.
     
    57:59
    Pěkná kombinace! Maksim Matuškin si sjel středem aby podpořil útok a dostal přihrávku z pravého kruhu. Přišla ostrá střela, Clang zasahuje a přikryje puk i před blížící se hrozbou dorážky.
     
    59:40
    Jori Lehterä ještě postupuje po mantinelu, kde je těsně tísněn. Hosté samozřejmě nebudou odvolávat brankáře, raději vezmou prohru o gól než dvoubrankové manko do dalšího duelu...
     
    59:47
    Tappara ještě v šanci! Na brankovišti dorážel Veli-Matti Savinainen a to tak ostře až vyprovokoval k pořádné bitce Erlenda Lesunda. Bude se vylučovat, oba dostanou dvojku za hrubost.
     
    59:47
    Vyloučení v týmu Rögle BK:
    Erlend Lesund – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Tappara:
    Veli-Matti Savinainen – 2 min., hrubost.
     
    Konec zápasu. (20:23:10)

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. Petterson (Sjödin, Tärnström), 8. Sandin, 30. Oskar Stål Lyrenäs (Tambellini) – 49. Ojamäki, 53. Kemiläinen (Matuškin, Ojamäki)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Wallinder, Engström, Sund, Klok, Lesund, Johnsson, Casselsten – Sheen, Tambellini, Bengtsson – Larsson, Kasper, Stal Lyrenäs – Endström, Ferguson, Sandin – Sjödin, Tärnström, Petterson – Smeds
    Trenér: Cam Abbott

    Tappara Tampere: Heljanko (Hekkinen) – Vittasmäki, Kemiläinen, Jürgens, Seppälä, Tuulola, Thomas, Matushkin – Puhakka, Rauhala, Ojamäki – Savinaineb, Lehterä, Tanus – Henriksson, Virta, Kuusela – Platt, Rönni, Garanth – Moilanenen
    Trenér: Jussi Tapola

    Rozhodčí: Kopitz, MacFarlane – Svensson, Nyqvist
    Úterý 13.12.2022
    Tappara - Rögle BK 5:1

    Branky a nahrávky: 22. Lehterä (Tanus, Ojamäki), 38. Savinainen (Tanus, Matuškin), 54. Ojamäki (Savinainen, Tanus), 59. Ojamäki (Virta), 60. Savinainen (Kemiläinen) – 39. Endström (Sandin, Ferguson)

    bahis siteleri