Ostrava – Otrokovice 8:4 (kon.) | Česká Lípa – Královské Vinohrady 5:4 (kon.) | Tatran – Mladá Boleslav 11:1 (kon.)
Black Angels – Chodov 7:6 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
11:1 (2:0, 6:0, 3:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 10.12.2022, 19:00 • Sportovní centrum Řepy • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    58:59 Milan MELIŠ - 11:1
     
    58:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesilovka Tatranu dopadla podle předpokladů. Patnáctý přesilovkový gol domácích v letošní sezóně z levé strany od mantinelu trefuje MILAN MELIŠ. Asistence: Ondřej Němeček.
    56:44 Matěj PĚNIČKA - 10:1
     
    56:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak hosté se dočkali, díky skvělému důrazu se prosazuje před malým brankovištěm MATĚJ PĚNIČKA. Rozhodčí celou situaci zkoumali na videu, jestli se nejednalo o faul na Jurca, ale gol uznali. Asistence: Jan Natov.
    53:16 David ŠIMEK - 10:0
     
    53:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí opět vybojovali míček a přidávají další branku do prázdné branky. Z půlky hřiště do prázdné branky se trefuje DAVID ŠIMEK. Bez asistence.
    47:27 Adam TLAPÁK - 9:0
     
    47:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku a to střelou přes celé hřiště do prázdné branky. ADAM TLAPÁK vybojoval míček a napálil přes celé hřiště do prázdné hostující branky. Bez asistence.
    36:40 Daniel PÉC - 8:0
     
    36:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí jsou jednozačně lepší a přidávají další branku. Bauera v hostující brance překonal tentokráte na dvakrát DANIEL PÉC. Asistence: David Šimek.
    32:02 Tomáš HANÁK - 7:0
     
    32:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí jsou při chuti a přidávají další branku, kterou po další chybě hostující obrany přidává TOMÁŠ HANÁK. Domácí hráč vybojoval míček, došel si před Bauera, kterému udělal kličku a přidal další branku. Bez asistence.
    31:49 Jonáš KREYSA - 6:0
     
    31:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostujících hráčů v rozehrávce Boleslavi, kterou potrestalb JONÁŠ KREYSA. Domácí hráč vybojoval balónek, udělal si pozici ke střele a chladnokrevně zakončil pod horní tyč. Bez asistence.
    31:11 Milan MELIŠ - 5:0
     
    31:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Co domácím jde, jsou přesilové hry. Ty se jim v letošním ročníku Superligy daří a daří se jim i dnes. Hned tu první využil po nacvičených křížných přihrávkách MILAN MELIŠ. Asistence: Ondřej Němeček.
    30:14 Jonáš KREYSA - 4:0
     
    30:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o čtyři branky a to zásluhou JONÁŠE KREYSY, který vybojoval míček, posunul se na na střed, kde propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Tlapák.
    21:51 Pavel SLÁDEČEK - 3:0
     
    21:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí utíkají do tříbrankového vedení, když Čermák vybojoval míček, obešel s ním branku a přihrávkou přes malé brankoviště našel volného PAVLA SLÁDEČKA, pro kterého už to byla jen snadná pozice a to z první trefit odkrytou prázdnou branku Boleslavi. Asistence: Martin Čermák.
    15:39 Matěj HAVLAS - 2:0
     
    15:39
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran přidává další branku. Díky skvělému důrazu v brankovišti a několika křížných přihrávek se prosazuje přesnou střelou MATĚJ HAVLAS. Bauer předvedl několik výborných zákroků, na střelu Havlase už ale neměl nárok. Asistence: Marek Beneš.
    06:59 Martin ČERMÁK - 1:0
     
    06:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v zápase do vedení. Pěkná kombinace domácích, kterou zakončuje z pravého křídla MARTIN ČERMÁK. Domácí hráč umístil svůj pokus přesně dolů k levé tyči. Bauer celou situaci dobře neviděl, neboť měl před sebou několik hráčů, kteří dobře clonili. Asistence: Pavel Sládeček.

    MCh


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 7. Mar. Čermák (Sládeček), 16. Havlas (Beneš), 22. Sládeček (Mar. Čermák), 31. Kreysa (Tlapák), 32. Meliš (Němeček), 32. Kreysa, 33. T. Hanák, 37. Péc (Šimek), 48. Tlapák, 54. Šimek, 59. Meliš (Němeček) – 57. Pěnička (Natov)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 46:44.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kříž) – Němeček, Sládeček, M. Mühlfait, Piskáček – Beneš, Havlas, T. Hanák, Vavroušek, Šimek, Mar. Čermák, Kún, Meliš, Tlapák, Sádlo, A. Kučera, Kreysa, Péc, Čelakovský.
    Trenér: Luděk Beneš

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Zakonov, Gruber, Punčochář, Seibert – Tomašík, Natov, Tokoš, Krebner, D. Šebek, Sládek, Beneš, Pěnička, Bína, Zoufalý, Chroust, Korych.
    Trenér: Petr Novotný

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
    bahis siteleri