Chodov – Tatran 2:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
2:7 (0:2, 1:4, 1:1)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Pondělí 12.12.2022, 17:10 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:46
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice:
    Matěj Havlas – 2 min., Sekání.
     
    46:34
    Hanák připravil skvělou pozici na pravé straně Benešovi, jehož rána z voleje skončila na tyči chodovské klece.
    44:31 David ŠIMEK - 2:7
     
    44:31
    Tatran právě vstřelil branku! Hosté opět reagují pohotově na branku soupeře! Milan Meliš předložil míček do pravého mantinelu DAVIDU ŠIMKOVI, který si ho potáhl a následně vypálil přesně do šibenice chodovské branky. Asistence: Milan Meliš.
    43:49 Jiří BAUER - 2:6
     
    43:49
    Chodov právě vstřelil branku! Druhá zásah Chodova v utkání. Dva hostující hráči se srazili u mantinelu, čehož využil JIŘÍ BAUER, který jim sebral míček a následně ho poslal přímo k tyči střešovické klece. Bez asistence.
     
    39:43
    Úplně sám před Křížem zůstal Votava, ale střešovický brankář nepustil míček za svá záda.
    34:37 Marek BENEŠ - 1:6
     
    34:37
    Tatran právě vstřelil branku! Hosté znovu vedou o pět branek. Ondřej Němeček se uvolnil na levém mantinelu, navedl si míček na střed a vypálil. Jeho střelu vyrazil Hodík před sebe a míček si našel MAREK BENEŠ, který vypálil přesně k tyči domácí branky. Asistence: Ondřej Němeček.
    33:57 Martin SKŘIVÁNEK - 1:5
     
    33:57
    Chodov právě vstřelil branku! Lukáš Kříž dnes čisté konto rozhodně neudrží. MARTIN SKŘIVÁNEK získal míček na středu hřiště a vypálil. Jeho střelu Lukáš Kříž pouze vyrazil před sebe a domácí útočník ji dorazil za jeho záda. Bez asistence.
     
    32:00
    Obrovská šance Vojtěcha Kúna, na kterého domácí obrana úplně zapomněla, ale hostující útočník netrefil míček vůbec ideálně.
    29:08 Milan MELIŠ - 0:5
     
    29:08
    Tatran právě vstřelil branku! Hosté využívají přesilovku a putují do pětibrankového vedení. Marek Beneš vybojoval míček na středu hřiště, na pravé straně našel Tomáše Hanáka, který okamžitě cpal míček na levou stranu MILANU MELIŠOVI, jež až z dorážky dokázal dopravit míček za záda brankáře Hodíka. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Jiří Bauer – 2 min., Hrubost.
    26:11 Ondrušek si naskočil do Mühlfaita
     
    26:11
    Máme na chvilku přerušeno, protože se na hrací ploše nachází Tom Ondrušek, který si nebezpečně naskočil do Martina Mühlfaita.
    Pavel SLÁDEČEK - 0:4
     
    20:53
    Tatran právě vstřelil branku! Hosté jsou v ráži. PAVEL SLÁDEČEK vybojoval na soupeři míček na polovině hřiště, zatáhl si ho na osu a vypálil. O Hodíkovu masku se nakonec míček dostal opět za jeho záda. Parádní pasáž střešovického celku. Bez asistence.
    Marek BENEŠ - 0:3
     
    20:44
    Tatran právě vstřelil branku! MAREK BENEŠ nakonec proměňuje trestné střílení a hosté odskakují na třígólový rozdíl! Zkušený útočník si hodil míček do forhendu a procedil ho pod nohou Hodíka do sítě.
    Bauerův faul
     
    20:44
    Jiří Bauer fauloval před brankou Marka Beneše zezadu a hostující útočník pojede samostatná nájezd!
    17:52 Adam TLAPÁK - 0:2
     
    17:52
    Tatran právě vstřelil branku! Druhý míček v domácí kleci. Ondřej Sádlo na pravé straně přesně uvolnil ADAMA TLAPÁKA, který milimetrovou ranou do zadní šibenice zdvojnásobil hostující vedení. Hodík byl v tuto chvíli absolutně bezmocný. Asistence: Ondřej Sádlo.
     
    15:15
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Mikuláš Komárek – 2 min., Bránění ve hře.
    13:56 David ŠIMEK - 0:1
     
    13:56
    Tatran právě vstřelil branku! Máme tu první branku zápasu a hosté jdou do vedení. Při rychlé kombinaci dostal míček na levou stranu Martin Čermák, který před brankou našel DAVIDA ŠIMKA, jemuž už stačilo pouze nastavit hůl a usměrnit míček do sítě Chodova. Asistence: Martin Čermák.
    07:20 Voštova šance
     
    07:20
    Největší chodovská šance zápasu! Před Ondřejem Voštou se otevřel prostor na levé straně hřiště a proti jeho pokusu se musel vytáhnout Kříž, který nohou zneškodnil jeho zakončení.
     
    02:23
    Nyní se hraje v parádním tempu nahoru a dolů. Velkou šanci měl domácí Vávra, který z bezprostřední blízkosti nedokázal zamést puk za Kříže ve střešovické brance.

    Ondřej Černý


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 34. Skřivánek, 44. J. Bauer – 14. Šimek (Mar. Čermák), 18. Tlapák (Sádlo), 21. Beneš (TS), 21. Sládeček, 30. Meliš (T. Hanák), 35. Beneš (Němeček), 45. Šimek (Meliš)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Lupoměch) – Maxa, M. Šmíd, Doubek, Kolář, Slunečko, J. Bauer – Komárek, Jambor, Vošta, Vávra, Netrefa, Ondrušek (C), Skřivánek, Matoušek, Kafka, Votava.
    Trenér: David Podhráský

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kříž (Jurco) – M. Mühlfait, Piskáček, Sládeček, Němeček (C) – Tlapák, Kreysa, A. Kučera, Šimek, Sádlo, Mar. Čermák, Beneš, Havlas, Péc, Kún, Meliš, Vavroušek, T. Hanák, Šindelář.
    Trenér: Milan Fridrich

    Rozhodčí: Filip Drápal, Jakub Pospíšil
    bahis siteleri