Zlín – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:5 (0:2, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 18.12.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Tomáš ONDRAČKA - 2:5
     
    59:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesně se sirénou přichází poslední hřebík do zlínské rakve, i třetí letošní valasšké derby patří hostům! Domácí obrana si nepohlídala TOMÁŠE ONDRAČKU, který střelou pod víko z pravé strany definitivně uzavírá gólový zápis střetnutí – 2:5! Asistence: Peter Lichanec, Daniel Klímek.
     
    58:10
    Do výborné příležitosti se dostal Štefka, který z hranice brankoviště zakončil bekhendem! Natažený Kašík ale zvládl pokus vytěsnit!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
    56:42 Vít JONÁK - 2:4
     
    56:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak teď už to Berani budou mít opravdu hodně těžké, pokud stále pomýšlí na bodový zisk! Rob projel do pásma po křídle a naservíroval puk na střed na VÍTA JONÁKA. Na toho se sice nalepil protihráč, vsetínský forvard ale i tak zvládl poněkud šťastným způsobem zkompletovat hattrick. Puk jen tak tak zaplul za čáru – 2:4! Asistence: Luboš Rob, Ondřej Němec.
     
    55:18
    Hejcman nenápadnou přihrávkou uvolnil Husu, jenž se protáhl před brankoviště a zvolil zakončení ke vzdálenější tyči! Žukov se ale natáhl a udržel svůj celek ve vedení!
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
    37:14 Vít JONÁK - 2:3
     
    37:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se necelé tři minuty před koncem prostřední části vrací do vedení, o což se zasloužil VÍT JONÁK! Ondračka přišel o puk po souboji s protihráčem na mezikruží, ujíždějící pryž ale přistála přesně na hůl dojíždějícího vsetínského forvarda a ten si zadělal na hattrick – 2:3! Asistence: Tomáš Ondračka, Daniels Berzinš.
     
    36:06
    Poměr sil na ledě se ale po třech sekundách vyrovnává. Jakub Illéš (ZLN) si totiž při vhazování zlomil hůl a pak se s ní ještě snažil odehrát puk, což se nesmí.
     
    36:03
    Domácí si svou aktivitou vynutili další faul, za vysokou hůl míří ven právě Ondřej Němec (VSE).
     
    32:43
    Domácí chybovali při rozehrávce a toho málem využil Jonák, jehož prudké zakončení z prostoru pro vhazování ale sedící Kašík parádně vykryl!
    30:34 Zdeněk SEDLÁK - 2:2
     
    30:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, ve Zlíně se v polovině utkání začíná zase od začátku! Nahození Talafy z modré čáry se na brankovišti ujal ZDENĚK SEDLÁK, který se odpoutal od bránícího protihráče a zakončil přesně za položeného Žukova. Ruský gólman byl naprosto bezmocný – 2:2! Asistence: Tadeáš Talafa, Jakub Husa.
     
    27:56
    Mohlo být vyrovnáno! Michal Gago se uvolnil na mezikruží, protáhl se před brankoviště a zkusil zakončit mezi Žukovovy betony. Ruský gólman je ale k sobě srazil včas!
    26:56 Mikuláš ZBOŘIL - 1:2
     
    26:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ospalou atmosféru na Zimním stadionu Luďka Čajky kontaktním gólem zničehonic prořízl MIKULÁŠ ZBOŘIL, ve Zlíně je to znovu už jen o jeden zásah! Domácí zadák dosud stoprocentního gólmana Vsetína překvapil nahozením z hranice pásma, které skrz hustou clonu těl před brankovištěm zaplulo přesně pod víko – 1:2! Asistence: Petr Mrázek.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:24
    Po dvou trestech Zlína za sebou je nyní trestán zase Vsetín, Peter Lichanec (VSE) pyká za podrážení.
     
    15:36
    Jiří Říha uzavřel sérii hostujících přihrávek nebezpečným zakončením z voleje, které jen těsně minulo vzdálenější tyč domácí branky!
     
    14:44
    Další početní výhoda pro Vsetín, Antonín Honejsek (ZLN) se dopustil držení a míří ven ze hry.
    11:32 Vít JONÁK - 0:2
     
    11:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhý obrovský výbuch radosti ve vsetínském kotli, hosté využívají přesilovku a odskakují do dvoubrankového vedení! Říha po vyhraném buly vypálil na Kašíka a před klecí následně zavládl naprostý chaos, ze kterého se prosadil VÍT JONÁK. Obrana Beranů teď selhala – 0:2! Asistence: Jiří Říha, Jan Berger.
     
    11:10
    Za záchranou brzdu nyní zatáhl pro změnu Jiří Suhrada (ZLN), který v obranném pásmu nedovoleně zastavil protihráče a míří ven za držení.
     
    10:54
    Ale pozor, šance zase na druhé straně! Pospíšil se protáhl s pukem až před brankovištěm a před Žukovem vznikla pěkně chaotická situace, kterou ale Berani nepřetavili v gól!
     
    09:37
    A už to mohlo být o dvě branky! Domácí obrana zapomněla na Přikryla, který se dostal do úniku. Z nájezdu ale poslal puk vysoko nad Kašíka!
    08:37 Daniels BERZINŠ - 0:1
     
    08:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dosud byla přesilovka Beranů bídná, teď se z ní ale stal vyslovený horor! DANIELS BERZINŠ využil laxního přístupu domácích hráčů, ve středním pásmu se chopil volného kotouče a po levém křídle se vydal až na kruh, odkud zamířil přesně na vzdálenější tyč. Vsetín jde do vedení – 0:1! Asistence: Marek Voženílek.
     
    06:55
    Útočícího Illéše na mezikruží fauloval Šimon Jenáček (VSE), který dostává trest za podrážení.
     
    00:50
    Klhůfek se protlačil do bezprostřední blízkosti brankoviště a Kašíka pořádně potrápil, ten ale nakonec puk udržel před čarou! Hosté začali aktivně a málem to hned přineslo ovoce.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 27. Zbořil (Mrázek), 31. Sedlák (Talafa, Husa) – 9. Berzinš (Voženílek), 12. Jonák (Říha, Berger), 38. Jonák (Ondračka, Berzinš), 57. Jonák (Rob, O. Němec), 60. Ondračka (Lichanec, Klímek)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Zbořil, Kachyňa, M. Novotný, Suhrada, Riedl, Husa, Talafa – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Pospíšil, Gago, Sedlák – Köhler (A), Zabloudil, Illéš.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Smetana (A), Říha, O. Němec, Jenáček, Voženílek, Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Berzinš, Rob – Sihvonen, Přikryl, Berger – Klímek, Lichanec, Klhůfek – Hořanský, Š. Bláha, Štefka.
    Trenér: Jiří Weintritt.

    Rozhodčí: Cabák, Květoň – Zídek, Dědek.

    Diváci: 4 793
    bahis siteleri