Tisková konference k OKsystem Zlatý kanár 2022 (kon.)
konec
Tisková konference k OKsystem Zlatý kanár 2022

Pondělí 19.12.2022, 18:00 • Přerov, Hotel Jana • Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:20:25)
     
    Stanislav Burian: "Také letos nám trofeje pro anketu vytvořil Zdeněk Kunst ze Světlé nad Sázavou, spolupracujeme s ním už dlouho."
     
    Mezi horké kandidáty na vítězství v některé z kategorií ankety patří například Jiří Lehečka, Tomáš Macháč, Jakub Menšík, Petra Kvitová, Kateřina Siniaková, Barbora Krejčíková (obě posledně jmenované mohou zvítězit v kategorii Deblový pár roku) či mladé naděje Maxim Mrva, Jan Kumstát, Alena Kovačková nebo Brenda Fruhvirtová.
     
    Stanislav Burian: "Zvažujeme, že do budoucna do ankety přidáme ještě dvě kategorie. Byla by to kategorie do 14 let a poté kategorie od 15 do 18 let."
     
    František Kreuz: "Tipovalo celkem 162 osobností. Výhodou je, že každý má možnost podpořit svého favorita nebo nadaného hráče ze svého klubu. Nikoho z tenisových klubů jsme se nedoprošovali, aby nám poslal své tipy. Číslo 162 je každopádně velký a nezpochybnitelný vzorek."
     
    Stanislav Burian: "Novinkou je kategorie Senior roku. Přemýšleli jsme o ní už několik let, poprvé jsme ji zařadili letos."
     
    František Kreuz: "Pamatuji si na začátky ankety. Za třicet let si prošla obdobím, kdy se všichni ze začátku tvářili, že s ní nechtějí mít nic společného. Ale stejně se pak někde potajmu, když takzvaně "vyhodili pojistky", koukali, jak je kdo tipoval. Dnes má anketa velkou prestiž. Zveřejňujeme i seznam všech tipujících, každý se tu najde, což je podle mě jenom dobře."
     
    František Kreuz: "V některých kategoriích se dočkáme jednoznačných vítězství. Ocenění na prvních místech získali výrazně více hlasů, než jejich konkurenti."
     
    František Kreuz: "V letošním roce bude vyhlášena i Cena čtvrtstoletí prezidenta ČTS. Chtěli jsme, aby ji získala osobnost, jejíž činnost přesahuje hranice tenisové oblasti. To se také podařilo."
     
    Organizátoři již předali přítomným novinářům dokument s oficiálními výsledky letošního ročníku ankety. Na výsledky je však do 21:45 hodin uvaleno informační embargo.
     
    František Kreuz: "Jména některých vítězů pro vás možná mohou být překvapením, nicméně tipování dopadlo, jak dopadlo. Poslední dobou tvrdím, že Zlatý kanár není jen o tenistech, ale i o vztahu tenistů k českému tenisu. Důležité je, jak zejména mladí hráči a mladé hráčky nastupují ve svých klubech."
     
    Tiskový mluvčí ankety Roman Ordelt vítá přítomné novináře a představuje hosty tiskové konference.
     
    Hosty tiskové konference k vyhlášení výsledků 30. ročníku ankety OKsystem Zlatý kanár 2022 budou František Kreuz, šéfredaktor magazínu TENIS (tento magazín je pořadatelem ankety) a Stanislav Burian, vedoucí redaktor magazínu TENIS.
     
    Pěkný den z Přerova. Krátce před začátkem vánočních svátků zde proběhne slavnostní vyhlášení výsledků tradiční ankety OKsystem Zlatý kanár 2022. Ta v letošním roce dovrší jubilejní 30. ročník.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

    Petr Komárek

    Hosté tiskové konference
    František Kreuz, šéfredaktor magazínu TENIS
    Stanislav Burian, vedoucí redaktor magazínu TENIS
    bahis siteleri