NHL
New Jersey – Boston 3:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:0 (odl.) | Carolina – Philadelphia 6:5 (kon.)
Buffalo – Tampa 0:0 (odl.) | Washington – Winnipeg 4:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 5:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (po pr.) | Chicago – Columbus 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:1 (1:0 po s.n.) | Vegas – St. Louis 5:4 (2:1 po s.n.)
Anaheim – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
3:4 (1:0, 0:4, 2:0)
Boston Bruins
Sobota 24.12.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:26
    Domácí už nemají co ztratit, Vaněček míří na střídačku! Devils hrají vabank v šesti!
    53:47 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:4
     
    53:47
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou na pokraji kolapsu, kontaktní gól je na světě! V Prudential Center je to jen o jeden gól, nedostatečně hlídaný JEGOR ŠARANGOVIČ se totiž dostal k dorážce a z hranice brankoviště překonal bezmocného Ullmarka – 3:4! Asistence: Dougie Hamilton, Tomáš Tatar.
    51:01 Tomáš TATAR - 2:4
     
    51:01
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    V Newarku to dnes možná ještě bude zajímavé, domácí devět minut před koncem základní hrací doby stahují svou ztrátu na dva góly! O snížení se postaral TOMÁŠ TATAR, který za Ullmarka doklepl odražený projektil z hranice třetiny – 2:4! Asistence: Brendan Smith, Nikita Ochoťuk.
     
    49:40
    Hischier na modré parádně odzbrojil Lindholma, rychle vyrazil do prostoru pro vhazování a pokusil se využít momentu převkapení, ale Ullmark se nenechal nachytat!
     
    40:01
    Mackenzie Blackwood po dvou třetinách odstupuje, v poslední části tak bude brankoviště Devils střežit havlíčkobrodský odchovanec Vítek Vaněček.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:58
    Štěstěna se ve prostřední třetině k domácím už podruhé otočila zády, Bratt z prostoru pro vhazování orazítkoval horní tyč!
     
    38:27
    Devils dostávají šanci se vrátit do zápasu, Charlie McAvoy (BOS) je trestán za hákování.
    37:27 Jake DEBRUSK - 1:4
     
    37:27
    Boston právě vstřelil branku!
    Tohle si newjerseyská defenzíva za rámeček rozhodně nedá, JAKE DeBRUSK krátce před koncem části rozšiřuje náskok hostů na tři zásahy! Marchand vybojoval puk za brankou a naservíroval ho k bližší tyči, kde byl právě nikým nehlídaný útočník. Ten jej obratem doklepl za gólmana – 1:4! Asistence: Brad Marchand.
    30:09 David PASTRŇÁK - 1:3
     
    30:09
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins v polovině utkání odskakují do dvougólového náskoku, DAVID PASTRŇÁK si svou čtyřiadvacátou trefou v probíhající sezóně zadělává na hattrick! Český kanonýr zachytil Krejčího přihrávku, zbavil se clonícího Siegenthalera a z prostoru pro vhazování nasměroval kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Blackwood reagoval pozdě – 1:3! Asistence: David Krejčí, Connor Clifton.
    24:34 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    24:34
    Boston právě vstřelil branku!
    Nedáš? Dostaneš! Boston hned z následující akce otáčí skóre a v pětadvacáté minutě se ujímá vedení! Pod druhý zásah Medvědů se podepisuje český fantom DAVID PASTRŇÁK, který se uvolnil před brankovištěm a za přesouvajícího se Blackwooda doklepl Krejčího přihrávku – 1:2! Asistence: David Krejčí, Pavel Zacha.
     
    23:53
    Ďáblové si málem náskok vzali hned zpátky, za Ullmarkem po střele Tatara zvolnila tyčka!
    23:12 Patrice BERGERON - 1:1
     
    23:12
    Boston právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme v Prudential Center vyrovnáno, nenápadná hostující střela končí za Blackwoodem! DeBrusk po vyhraném vhazování vyvezl kotouč na mezikruží a zakončil k levé tyči, přičemž před brankovištěm ještě letící pryž mimo dosah domácího brankáře tečoval PATRICE BERGERON – 1:1! Asistence: Jake DeBrusk.
     
    21:58
    Miles Wood se nyní dostal do úniku! Ullmark nakonec ale moc práce neměl, domácí forvard totiž z kruhu zakončil jen do jeho betonu!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
    16:36 Jack HUGHES - 1:0
     
    16:36
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Devils bleskově využívají přesilovku a jdou do vedení! Grzelcyk se vrací do hry po pouhých sedmi sekundách na trestné lavici, ze které ho krásnou střelou do vzdálenějšího horního rohu vysvobodil JACK HUGHES. Hamilton mu poslal pryž na kruh a domácí tahnoun Ullmarkovi nedal šanci – 1:0! Asistence: Dougie Hamilton, Nico Hischier.
     
    16:29
    Matt Grzelcyk (BOS) jde ven za vražení na hrazení. Po jeho zákroku na McLeoda se u mantinelu strhla menší skupinová strkanice, další tresty ale nepadly.
     
    13:18
    Boqvist zblokoval Marchandovu ránu a následně vyrazil do přečíslení dva na jednoho, ze slibné šance ale přestřelil Ullmarkovu klec!
     
    12:21
    Boston si zahraje přesilovku, Erik Haula (NJD) na kruhu okatě podrazil útočícího Pastrňáka.
     
    05:38
    Obrana Bostonu teď ovšem zaspala a před Ullmarkem vznikl pořádný chaos, který střelou z prostoru pro vhazování odšpuntoval Hamilton! Gólman sice nakonec dostal puk pod kontrolu, jednoduché to ale rozhodně neměl!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 17. J. Hughes (Hamilton, Hischier), 52. Tatar (B. Smith, Ochoťuk), 54. Šarangovič (Hamilton, Tatar) – 24. Bergeron (DeBrusk), 25. Pastrňák (Krejčí, Zacha), 31. Pastrňák (Krejčí, Clifton), 38. DeBrusk (Marchand)


    New Jersey Devils: Blackwood (41. Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, B. Smith, Severson, Ochoťuk, Bahl – Tatar, Hischier (C), Zetterlund – Haula, J. Hughes (A), Bratt – Wood, M. McLeod, Mercer – Šarangovič, J. Boqvist, Holtz.
    Trenér: Lindy Ruff

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy (A), H. Lindholm, Carlo, Forbort, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), DeBrusk – Zacha, Krejčí, Pastrňák – Hall, Coyle, Frederic – N. Foligno, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: St. Laurent, O'Donnell – Flemington, O'Quinn

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri