NHL
New Jersey – Boston 3:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:0 (odl.) | Carolina – Philadelphia 6:5 (kon.)
Buffalo – Tampa 0:0 (odl.) | Washington – Winnipeg 4:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 5:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (po pr.) | Chicago – Columbus 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:1 (1:0 po s.n.) | Vegas – St. Louis 5:4 (2:1 po s.n.)
Anaheim – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
Washington Capitals
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 24.12.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Alexandr OVEČKIN - 4:1
     
    59:00
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN je oficiálně druhým nejlepším střelcem historie NHL! Při přechodu modré čáry nejprve předával puk Jevgenijovi Kuzněcovovi, ten ale střílel nechtěl, kotouč mu vrátil a pán střelec od mantinelu mířil přesně. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    49:59 Kevin STENLUND - 3:1
     
    49:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets deset minut před koncem snižují a ještě to může být zajímavé! Charlie Lindgren ale opět odvedl skvělou práci, a to když pokryl dvě rychlé střely, avšak pak dost nešikovně potáhl před odkrytou klec kotouč Dylan Strome, ten mu sebral KEVIN STENLUND a jistě skóroval. Asistence: Karson Kuhlman, Axel Jonsson Fjällby.
    43:49 Nic DOWD - 3:0
     
    43:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí možná dávají rozhodující pojistku na své vítězství! NIC DOWD už se napřahoval ke střele v mezikruží, nakonec ale přihrál na Garneta Hathaway, který tak vytáhl z brány Davida Ritticha, ale puk vrátil na střelce branky, který se nemohl mýlit. Asistence: Garnet Hathaway, Erik Gustafsson.
    32:46 Sonny MILANO - 2:0
     
    32:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals sice přesilovku nevyužili, ale vzápětí navyšují své vedení! Po nahození od modré čáry se puk dostal ke Conoru Shearymu, který u pravé tyče našel SONNYHO MILANA, jenž bez váhání překonal bezmocného Davida Ritticha. Asistence: Conor Sheary, Alexandr Ovečkin.
    18:22 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    18:22
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN načíná svou devátou stovku a v počtu gólů dorovnává Gordieho Howea! Elitní ruský snajpr dostal jen trochu prostoru na pravé straně po přihrávce Dylana Stromea, ale i to mu stačilo na to, aby se trefil přesně mezi betony Davida Ritticha! Asistence: Dylan Strome, Conor Sheary.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 19. Ovečkin (D. Strome, Sheary), 33. Milano (Sheary, Ovečkin), 44. Dowd (Hathaway, E. Gustafsson), 59. Ovečkin (Kuzněcov) – 50. Stenlund (Kuhlman, Jonsson Fjällby)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – E. Gustafsson, Carlson (A), Orlov (A), Jensen, Irwin, T. van Riemsdyk – Ovečkin (C), D. Strome, Sheary – Johansson, Kuzněcov, Mantha – Milano, Eller, Aube-Kubel – Protas, Dowd, Hathaway.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Winnipeg Jets: Rittich (Hellebuyck) – Morrissey (A), DeMelo, Samberg, Pionk, Dillon, Heinola – Eyssimont, Scheifele (A), Kuhlman – Connor, Dubois, Gagner – Barron, Lowry (A), Harkins – D. Gustafsson, Stenlund, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Sutherland, Charron – Suchánek, Deschamps

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri