Česko – Finsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Finsko
Úterý 27.12.2022, 15:00 • Sportzentrum Zuchwil, Zuchwil, Švýcarsko • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    59:38
    Málem to znovu bylo o jednu branku, ale sudí okamžitě rozpažil! Finská radost měla jepičí život, jeho zásah nebyl uznán! Zřejmě tomu tak bylo kvůli útočícímu hráči v brankovišti.
    59:03 Jakub ŠTANCL - 3:1
     
    59:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    V Zuchwilu je hotovo, osmnáctka si dnes odpoledne připíše tři body za skvělou výhru proti silnému Finsku! Petr ve středním pásmu zachytil finskou rozehrávku a posunul puk k modré čáře na vysunutého JAKUBA ŠTANCLA, jenž hravě zasáhl opuštěnou severskou klec – 3:1! Asistence: Dominik Petr.
     
    58:06
    Finsko už nemá co ztratit a hraje vabank, Vedenpää mizí na střídačku!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    55:03
    Češi se dostali do přečíslení, hráč před brankou si ale nedokázal rychle zpracovat přihrávku od mantinelu a Vedenpu ani neprověřil!
     
    50:48
    Tohle by mohlo národnímu týmu hodně znepříjemnit život, za zdržování hry je totiž na dvě minuty z ledu vykázán Martin Matějíček (CZE).
     
    49:29
    Jakub Petr si bere oddechový čas!
     
    48:55
    Do výborné šance se nyní dostal Heš, který se odpoutal od finské obrany a z pravé strany následně nastřelil natažený beton Vedenpy!
     
    47:33
    Kumpulainen se sám před brankovištěm natahoval po nenápadné přihrávce z pravé strany, kterou ale nakonec nezachytil! Česko mělo znovu štěstí, Matěcha si jistě oddechl.
     
    41:04
    Češi byli jen pár milimetrů od dvoubrankového náskoku, Hamrla totiž projektilem z kruhu nastřelil vzdálenější tyč! Obrovská škoda!
    39:09 Jakub ŠTANCL - 2:1
     
    39:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finská obrana zaspala, Češi se pár sekund před přestávkou vrací do vedení! Přečíslení dva na jednoho bravurně využil JAKUB ŠTANCL, jenž zachytil přihrávku z levé strany a ranou z první bez váhání nasměroval puk za přesouvajícího se gólmana – 2:1! Asistence: Jiří Felcman.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    35:31
    Situace se pro národní tým komplikuje, za sekání ve středním pásmu je vykázán Daniel Badinka (CZE).
    34:05 Niilopekka MUHONEN - 1:1
     
    34:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno, v Zuchwilu se začíná zase od začátku! Lind poslal puk za modrou čáru NIILOPEKKU MUHONENOVI, jenž popojel trochu blíže k brankovišti a následně Matěchu připravil o čisté konto střelou do horní části branky – 1:1! Asistence: Onni Lind.
     
    27:06
    Matěcha skočil po puku a přerušil hru, následná strkanice před českým brankovištěm vede k dvouminutovým trestům pro Vojtěcha Vochvesta za hrunost (CZE) a Emila Kuuslu za nedovolené bránění (FIN). Znovu se hraje čtyři na čtyři.
     
    26:50
    Tahle akce Finů byla nebezpečná! Češi měli velké štěstí, že Alasiuria před brankovištěm nezachytil Kuuslovu přihrávku z křídla. Jinak by z toho koukal malér.
     
    21:59
    No, za tenhle obranný zákrok kouč Petr Vojtěcha Vochvesta (CZE) nejspíš nepochválí. Zadák si totiž lehl do cesty jednomu z finských hráčů, za což dostává dvě minuty za podrážení. Česko ve třech.
     
    20:04
    Finsko třetinu odstartuje přesilovkou, Jakub Štancl (CZE) je takřka okamžitě vyloučen za sekání.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:50
    Finsko se nyní snažilo za Matěchu kotouč doslova protlačit, před českou klecí to bylo pěkně chaotické! Gólman nakonec dostal puk pod kontrolu, jednoduché to ale rozhodně neměl.
     
    17:20
    Ale pozor, k vyrovnání teď moc nechybělo! Matěchovi málem zavařila potenciální dorážka velmi podobná té, kterou v úvodní gól přetavil Pérez, ale útočící Fin před klecí jen promáchl!
    15:26 Jaromír PÉREZ - 1:0
     
    15:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se vzápětí prosazuje a v polovině patnácté minuty jde do vedení! Z kruhu nejprve vystřelil Fábry, jehož zakončení Vedenpää jen vyrazil před sebe. Finská obrana pak úplně zapomněla na JAROMÍRA PÉREZE, jenž se protáhl k pravé tyči a doklepl pryž za záda bezmocného brankáře – 1:0! Asistence: Andrej Fábry.
     
    12:21
    Finsko si aktivitou vynutilo přesilovku. Matteo Kočí (CZE) se vrací na trestnou, i tentokrát za držení.
     
    05:51
    U trestných lavic vybublaly napovrch emoce a byla k vidění strkanice mezi Matteem Kočím (CZE) a Emilem Kuuslou (FIN). Český borec jde ven za držení, ten finský si zase odpyká trest za hrubost.
     
    01:58
    Česko si zahraje přesilovku, Tom Leppä (FIN) je hned ve druhé minutě trestán za podrážení.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 16. Pérez (Fábry), 40. Štancl (Felcman), 60. Štancl (Petr) – 35. Muhonen (Lind)


    Česko: Matěcha (Kasal) – Kočí, Jiříček, Matějíček, Do. Badinka, Vochvest, Hamrla, Kubíček – Heš, Petr, Štancl (C) – Csabi, Felcman, Holčák – Da. Badinka, Fábry, Pérez – Pavelec, Fiala, Scafari – Vehovský.
    Trenér: Jakub Petr.

    Finsko: Vedenpää (Nikkilä) – Pieniniemi, Väisänen, Muhonen, Marila, Junkkari, Kangas, Peltonen, Pohjalainen – Järventie, Kumpulainen (C), Vesterinen – Kuusla, Alasiurua, Rautiainen – Levänen, Leppä, Eliseev – Elo, Miettinen, Lind.
    Trenér: Lauri Merikivi.

    Rozhodčí: Kohlmüller, Schüpbach – Urfer, Allenspach.

    Diváci: 124
    bahis siteleri