Švýcarsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
Česko
Úterý 27.12.2022, 18:00 • OmaSP Areena, Imatra, Finsko • Reprezentace do 16 let
Partner:
    59:54 Jakub FROLO - 2:5
     
    59:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme hotovo, vítězství českého týmu v prvním utkání turnaje zásahem opuštěné klece stvrzuje JAKUB FROLO – 2:5! Bez asistence.
    53:21 Dominik PAVLÍK - 2:4
     
    53:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým si šest a půl minuty před koncem základní hrací doby pojišťuje svůj náskok! Z rychlé akce skóroval DOMINIK PAVLÍK, Steinmann tak ze své klece loví už čtvrtý kotouč – 2:4! Asistence: David Rozsíval a Tomáš Malínek.
    51:06 Mike AESCHMANN - 2:3
     
    51:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V Imatře to nakonec zřejmě bude ještě zajímavé, Švýcarsko stahuje ztrátu na jediný gól! Těsně po vyhraném vhazování před Tuláčkem se prosadil MIKE AESCHMANN, a připravil nám tak zřejmě pěkně napínavých posledních devět minut – 2:3! Asistence: Nik Lehmann.
    35:22 Florian SCHENK - 1:3
     
    35:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    S góly se ve druhé třetině roztrhl pytel, Tuláček přichází o neprůstřelnost a v OmaSP Areeně je to znovu jen o dva góly! Česká obrana teď nedostatečně hlídala FLORIANA SCHENKA, který do sítě doklepl odražený kotouč z hranice brankoviště – 1:3! Asistence: Flavio Sauser.
    34:13 Tomáš POLETÍN - 0:3
     
    34:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestnáctka přetavila mírný nápor ve třetí zásah, duel v Imatře má teď plně pod kontrolou! Steinmann nestačil včas zaregovat na střelu z pravého kruhu, kterou do dolní části švýcarské svatyně nasměroval TOMÁŠ POLETÍN – 0:3! Asistence: Artur Matějovský.
    30:26 Adrien BARTOVIČ - 0:2
     
    30:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým využívá i další početní výhodu a v polovině utkání odskakuje do dvoubrankového náskoku! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje ADRIEN BARTOVIČ, který přesouvajícího se Steinmanna překonal jednoduchým zakončením z pozice u pravé tyče – 0:2! Asistence: Vít Záhejský, David Rozsíval.
    25:36 Dominik PAVLÍK - 0:1
     
    25:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tým kouče Razýma celkem rychle využívá přesilovku a v finské Imatře jde do vedení! Z trestné lavice Bichsela předčasně vysvobodil DOMINIK PAVLÍK, který za Steinamnna protlačil puk z bezprostřední blízkosti brankoviště – 0:1! Asistence: Vít Záhejský, David Rozsíval.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 36. Schenk (Sauser), 52. Aeschmann (Lehmann) – 26. Pavlík (Záhejský, Rozsíval), 31. Bartovič (Záhejský, Rozsíval), 35. Poletín (Matějovský), 54. Pavlík (Rozsíval, Malínek), 60. Frolo


    Švýcarsko: Steinmann (Birchler) – Pedrotti, van der Kaaij, Heyer, Nappiot, Schindler, Bichsel, Sauser, Lehmann – Hasler, Etter, Peter – Blaha, Lehmann, Aeschmann – Binder, Aebli, Schenk – Amacker, Mercier, Schönberger.
    Trenér: Thomi Derungs.

    Česko: Tuláček (Fajmon) – Černý, Holub, Zimovčák, Mrtka, Malínek, Pšenička, Seidl – Netušil, Pavlík, Rozsíval – Bartovič, Záhejský, Lev – Poletín, Frolo, Matějovský – Macek, Rybinkár, Pekař.
    Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Wuorenheimo – Jauhiainen, Mäkinen.

    Diváci: 127
    bahis siteleri