IFK Helsinky – Örebro HK 2:5 (kon.) | Davos – Team Canada 2:1 (kon.)
konec
HC Davos
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Team Canada
Úterý 27.12.2022, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:16 Brett CONNOLLY - 2:1
     
    37:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už domácí brankář inkasuje a Kanada jde na dostřel Davosu. BRETT CONNOLLY si nabruslil na vrchol kruhu a poté jedovatou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Tým Kanady se tak vrací zpět do zápasu. Asistence: Wyatt Kalynuk a Thomas Gregoire.
    01:55 Leon BRISTEDT - 2:0
     
    01:55
    Davos právě vstřelil branku!
    Po chybě Kanady u hrazení získal puk Dennis Rasmussen a hned ho poslal do prostoru mezi kruhy, kde ho mezi tři tyče nasměroval LEON BRISTEDT – 2:0. Asistence: Dennis Rasmussen.
    00:31 Andrew ROWE - 1:0
     
    00:31
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost. Po jednatřiceti vteřinách se domácí celek ujímá vedení. Na pravém kruhu se do střely opřel ANDREW ROWE a jeho pokus končí za zády Connora Hughese – 1:0. Asistence: Enzo Corvi.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Rowe (Corvi), 2. Bristedt (Rasmussen) – 38. Connolly (Kalynuk, Gregoire)


    HC Davos: Aeschlimann (Senn) – Dahlbeck, Fora, Nygren, Jung, Egli, Paschoud, Barandun – Rowe, Stránský, Corvi – Ambühl, Saarela, Michaelis – Rasmussen, Nordström, Bristedt – Wieser, Prassl, Knak
    Trenér: Christian Wohlwend

    Team Canada: Hughes (Hutchinson) – Gregoire, Connauton, Brook, Bisson, Leduc, Kalynuk, Beaudin – Winnik, Desharnais, Didomenico – Carr, Eakin, Connolly – Quine, Perlini, Ennis – Nash, Sceviour, Ang
    Trenér: Travis Green
    bahis siteleri