Anaheim – Nashville 1:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | Carolina – Florida 4:0 (kon.)
Seattle – Edmonton 2:7 (kon.) | Boston – Buffalo 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.)
Vegas – Nashville 5:4 (po pr.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.)
Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 31.12.2022, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:02
    Pittsburgh má velkou šanci se vrátit zpět do zápasu! Erik Haula (NJD) trefil Dumoulina hokejkou do obličeje a jelikož se to neobešlo bez krve, na trestné lavici stráví místo dvou minut hned čtyři.
     
    41:54
    Znovu se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Přesilovku Devils ukončuje Nico Hischier (NJD), jenž byl vykázán za nedovolené bránění brankáři.
     
    40:26
    Domácí půjdou na dlouhou dobu do tří! Brian Dumoulin (PIT) zasáhl Hughese hokejkou do obličeje, což vede k trestu za vysokou hůl.
     
    39:47
    Pens ještě k tomu přichází o přesilovku. Poměr sil na ledě se vyrovná, Jeff Carter (PIT) totiž na hranici pásma zastavil útočícího protihráče nedovoleným bráněním.
     
    38:02
    Hosté druhou třetinu uzavřou oslabení, trest za vysokou hůl si odpyká Jegor Šarangovič (NJD).
     
    32:30
    Tučňáci si navíc zahrají přesilovku! Hostující střídačka se podle rozhodčích zřejmě až moc dlouho rozhodovala, zdali si vybere další trenérskou výzvu, a tak od rozhodčího dostala menší trest za zdržování hry. Tomáš Tatar (NJD) se vrací na trestnou.
     
    30:12
    S tresty se ve druhé třetině roztrhl pytel, za držení je teď z kluziště vykázán Kevin Bahl (NJD).
     
    26:18
    A pozor, Pittsburgh jde znovu do čtyř! Kouč Mike Sullivan totiž po brance Devils přímo vybuchl a reklamoval zřejmě špatně provedené vhazování, které gólu předcházelo, za což domácí střídačka dostává další dvě minuty. Ty odsedí Danton Heinen (PIT).
     
    25:44
    Hru pět na pět jsme si moc dlouho neužili, Teddy Blueger (PIT) u trestných lavic okatě podrazil Hamiltona a připisuje si do statistik menší trest.
     
    23:21
    Projíždějící Haula Jarrymu skutečně bránil v zákroku, zásah opravdu platit nemůže! Lavička Ďáblů tak dostává menší trest za zdržování hry, který odsedí Tomáš Tatar (NJD).
     
    18:27
    Přesilovka Pens končí předčasně, Sidney Crosby (PIT) totiž v zápalu boje sekl bránícího Smitha.
     
    17:13
    Miles Wood (NJD) se zapojil do další strkanice, po přerušení mu ujely nervy a jednoho z domácích natlačil na Vaněčkovu branku. Devils jdou do čtyř, rozhodčí totiž jeho počínání posoudili jako hrubost.
     
    03:29
    Penguins přesilovku promarnili, početní výhody se vzápětí ujmou Devils. Na trestnou se tentokrát přesouvá Kasperi Kapanen (PIT), také za hákování.
     
    01:26
    Guentzel se protáhl do útočného pásma po pravé straně, kde byl zahákován Nikitou Ochoťukem (NJD). Penguins si tak vyzkouší první přesilovku.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 15. Malkin, 33. Carter (P. Joseph, Rakell) – 27. J. Hughes (Hamilton, Bratt), 38. Hamilton (Mercer, Siegenthaler), 40. Hischier (M. McLeod, B. Smith), 60. J. Hughes (Haula, Mercer)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – M. Pettersson, Rutta, P. Joseph, Friedman, Dumoulin (A), T. Smith – Guentzel, Crosby (C), Rakell – Zucker, Malkin (A), Rust – McGinn, Blueger, Carter – Heinen, Poehling, Kapanen.
    Trenér: Mike Sullivan.

    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Severson, Ochoťuk, B. Smith – Tatar, Hischier (C), Bratt – Haula, J. Hughes (A), Mercer – Šarangovič, J. Boqvist, Holtz – Wood, M. McLeod, Zetterlund.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Rank, MacDougall – Tobias, Knorr.

    Diváci: 18 387
    bahis siteleri