Německo – Rakousko 4:2 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 4:3 (3:2 po s.n.) | Česko – Německo 8:1 (kon.)
USA – Finsko 6:2 (kon.)
po s.n. (3:2)
Švýcarsko
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)
Slovensko
Sobota 31.12.2022, 17:10 • Avenir Centre, Moncton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký poslední den v tomto kalendářním roce přeji všem příznivcům hokeje. Základní skupiny na mistrovství světa hráčů do dvaceti let finišují a brzy na řadu přijdou vyřazovací boje. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi Švýcarskem a Slovenskem ve skupině B.
     
    Švýcarsko

    Švýcaři jsou v tabulce na čtvrtém místě se čtyřmi body a zajistili si tak účast ve čtvrtfinále tohoto hodně sledovaného turnaje. Hned na úvod šampionátu se postarali o velké překvapení, když porazili Finy 3:2 po prodloužení. Hned na to pak zvítězili znovu 3:2, tentokráte po nájezdech nad Lotyšskem a tím si zajistili pokračování v turnaji. Naposledy pak nestačili na Spojené státy americké. Američané srazili švýcarskou dvacítku po výsledku 5:1. Dnes se Slováky budou hrát o možnost postoupit ze čtvrté pozice výš. Záležet také bude na výsledku duelu Američanů s Finy. Ještě tedy týmy ve skupině B mohou promluvit o konečném umístění. Jedno je jisté, baráž o udržení v elitní skupině bude hrát páté Lotyšsko.
     
    Slovensko

    Slovákům nevyšel start do světového šampionátu příliš dobře. Hned v jeho úvodu padli s Finskem 2:5. A ani druhý zápas se pro ně dobře nevyvíjel. S Američany totiž prohrávali po první třetině 1:2. Jenže v polovině zápasu přišel dokonalý slovenský obrat. V jednatřicáté minutě Slovensko vyrovnalo a za další dvě minuty dvěma góly odskočilo do vedení 4:2. Nakonec nad favoritem Slováci zvítězili 6:3 a udělali dobrý krok k postupu dál. Poté následovalo "povinné" vítězství 3:0 nad Lotyšskem a slovenský výběr tak definitivně potvrdil postup do čtvrtfinále MS. Dnes v utkání se Švýcary mohou Slováci zabojovat i o prvenství ve skupině B. Uvidíme, jak to nakonec vše dopadne a kdo nakonec skupinu vyhraje.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se obě reprezentace utkaly v přípravném duelu v listopadu a Slováci vyhráli 3:2. Budou i dnes úspěšní?
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Pasche (Beglieri) – Bichsel (A), Streule, Sidler (A), Zanetti, Dionicio, Meile, Despont, Deussen – Robin, Canonica, Biasca (C) – Taibel, Alge, Jabola-Prada – Reichle, Müller, Ramel – Muggli, Truog, Perrenoud.
    Trenér: Marco Bayer

    Slovensko: Gajan (Marinov) – Š. Nemec (C), Funtek, Štrbák, Nátny, Kmec, Groch, Bečár – Mešár (A), Petrovský, L. Nemec (A) – Sýkora, Dvorský, Čiernik – Žlnka, Repčík, Šotek – Mišiak, Dej, Bačo – Štefančík.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Hamilton (CAN), Iwert (GER) – Knox (CAN), Laguzov (GER).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Slováci po buly drželi puk ve vlastním pásmu a poté se od svého brankáře přesunuli dopředu, ovšem před Paschem nic nevymysleli.
     
    00:47
    Attilio Biasca se ocitl ve velké šanci, najel si na levý kruh a odtud z nápřahu prověřil pozornost slovenského brankáře Gajana, ten proti němu uspěl a dostal puk do bezpečí.
     
    01:33
    Následovala protiakce, ve které byl Adam Sýkora, ale skrze obranu Švýcarska neuspěl.
     
    02:11
    Akce střídá akci, hraje se velmi rychlý hokej. Nyní byli u puku zase Švýcaři, ale sami se s ním vykázali z útočné třetiny.
     
    02:30
    Zakázané uvolnění Švýcarska a hra se stěhuje před Kevina Pascheho, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:13
    Kevin Pasche nyní raději zastavil hru před dotěrným soupeřem a znovu se tak bude vhazovat před jeho klecí. Slovensko tak má šanci v útočném pásmu se zdržet o něco déle.
     
    03:36
    Adam Gajan se znovu nenudil ve svém brankovišti, když zastavil další pokus švýcarského celku. Nyní mají Slováci puk u sebe a od Gajana jdou zase na opačnou stranu.
     
    04:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se ujímají vedení hned z další akce. K odraženému puku si do těsné blízkosti Kevina Pascheho najel ADAM SÝKORA a nadvakrát ho propasíroval za jeho záda – 0:1. Asistence: Šimon Bečár a Dávid Nátny.
    04:11 Adam SÝKORA - 0:1
     
    05:16
    A znovu se slovenský tým dostal před branku Švýcarů, ale Nick Meile sebral touš a zamířil s ním před klec Slovenska.
     
    05:44
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Dávid Nátny – 2 min., hákování.
     
    05:44
    A tam došlo k falu na švýcarského hráče a Nátny dostal dvě minuty za hákování. Švýcarsko tak má dobrou možnost, jak se dostat brzy k vyrovnání.
     
    06:11
    Před Adama Gajana se natlačil Attilio Biasca, ale tváří v tvář ho nepřekonal. Následoval výhoz puku Slováky až před švýcarskou branku.
     
    07:03
    Slováci se zatím dobře brání přesile soupeře a znovu se jim povedlo dostat puk až před soupeřovu klec.
     
    07:44
    Slovensko je v plném počtu.
     
    08:11
    Obrovská šance Švýcarska! Miles Müller se natlačil před Adama Gajana a jeho přízemní pokus končí na jeho betonu. Slováci si tak mohli oddychnout a svůj těsný náskok udrželi.
     
    08:23
    Na řadě je první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    08:52
    Dalibor Dvorský se dostával do blízkosti Pascheho, následně pak sám vystřelil, jeho pokus ještě tečoval Šimon Bečár, ale Kevin Pasche zakročil.
     
    09:34
    Jonas Taibel neuspěl před Gajanem a Slováci bleskově otočili hru před Pascheho, ale nic před ním i díky pozorné švýcarské obraně, nevymysleli.
     
    10:24
    Miles Müller nyní prověřil Gajana, když na něho pálil z mezikruží, Gajanovy betony pak jen zaduněly.
     
    10:48
    A hned na to stejný hráč znovu vystřelil u Gajana, ale kotouč poslal na břevno jeho klece, kterou orazítkoval!
    10:48 Miles Müller orazítkoval břevno Gajanovy branky
     
    11:20
    Další komerční pauza.
     
    11:46
    Švýcaři opět kousali, tentokráte nebezpečně pálil Livio Truog a Adam Gajan musel do dalšího zákroku.
     
    12:20
    Louis Robin si sjel na pravou stranu a zblízka vyslal jedovatou střelu, kterou znovu u své levé tyče kryje Adam Gajan.
     
    12:32
    Svižný hokej pokračuje dále, oba celky mají jistotu postupu do čtvrtfinále, ovšem chtějí se dostat na lepší pozici v tabulce.
     
    13:08
    Šimon Bečár dostal pas od spoluhráče, následovala ještě přihrávka na Šimona Nemce, jenž ale nechal po své střele vyniknout lapačku Kevina Pascheho.
     
    13:36
    Protiakce Švýcarska, Jeremy Jabola-Prada objel branku Gajana a poté před ním vystřelil po zemi, kotouč ale sebrala pozorná obrana slovenského národního týmu.
     
    14:26
    Slováci ztratili útočné pásmo a rychle se vraceli z pět do obrany, hrozil totiž rychlý brejk soupeře.
     
    14:45
    A je tu další komerční přestávka.
     
    15:27
    Peter Repčík číhal těsně před Paschem, natahoval se po puku, ten mu ale soupeř sebral a hned na to Švýcaři míří kupředu.
     
    16:07
    Šimon Nemec zapracoval dobře v obraně a poté co převzal puk na svoji hokejku, poslal ho spoluhráčům a ti zakládají další akci před Kevinem Paschem.
     
    16:58
    Další výpad Švýcarska jistila obrana Slovenska, která měla zase plné ruce práce, aby pomohla Adamu Gajanovi. Ten tak nemusel do zákroku a mohl být v klidu.
     
    17:19
    Filip Mešár z vrcholu pravého kruhu střílel skrze obranu Švýcarska, jeho pokus nakonec doplachtil až před Kevina Pascheho, ale za jeho zády neskončil.
     
    17:55
    Adam Sýkora u hrazení vybojoval puk a bekhendem ho posílal do středu, ale tam nebyl nikdo, kdo by se sebral.
     
    18:34
    Marcel Štefančík se rozjel z vlastního obranného pásma až před Pascheho, jeho švih však končí mimo tři tyče.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Peter Repčík si sjel na levou stranu a z hrany kruhu vyslal nepříjemný projektil, který následně pak orazítkoval pravý beton Kevina Pascheho.
     
    19:52
    Ještě jedna akce Slováků, už se ale nic nestane v této části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se velmi brzy dostali do vedení Slováci. V páté minutě propasíroval zblízka kotouč za brankovou čáru Adam Sýkora a Slovensko mělo náskok. Následovala svižná hra na obou stranách, jak Švýcaři tak i Slováci měli několik šancí, ale ty ke gólovým příspěvkům nevedly.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 18:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Souboj o puk v rohu obranného pásma Švýcarů, ten záhy získal soupeř a dostal ho do středního pásma.
     
    20:32
    Švýcaři se natlačili do předbrankového prostoru Slovenska, z mezikruží střílel pohotově Jonas Taibel, ale jeho pokus skončil na Adamu Gajanovi.
     
    21:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ale Švýcarům vyšlo a je vyrovnáno. Po rychlé akci dostal kotouč na levou stranu LIEKIT REICHLE, který z hrany levého kruhu napřáhl ke střele a Gajana prostřelil okolo protější tyče – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jonas Taibel a Maxmilian Streule.
    21:07 Liekit REICHLE - 1:1
     
    22:09
    Slováci tak přišli o vedení a rádi by si ho vzali zase zpět. František Dej to zkusil zblízka na levé straně, ale jeho štiplavá stela končí těsně vede Pascheho klece.
     
    22:32
    Švýcaři více ožili a natlačili se opět před branku Slovenska, ale pokus, který vyslal Attilio Biasca, končí mimo tři tyče slovenské svatyně.
     
    23:39
    Dalibor Dvorský přenechal puk Šimonu Grochovi, který svižnou ranou z prostoru mezi kruhy prověřil pozornost Pascheho, který uspěl.
     
    24:15
    Pavol Funtek sebral v obranném pásmu kotouč a nasměroval ho až před klec Švýcarska, ale tam se Adamu Žlnkovi nepovedla střela příklepem.
     
    24:52
    Po zisku puku se pak Švýcaři dostali rychle před Adama Gajana, ale toho příliš neohrozili.
     
    25:34
    Z levé strany mířila na Gajana nepříjemná střela soupeře, kterou slovenský brankář pokryl betonem a následně pak raději nechal přerušit hru. Buly po jeho levé ruce.
     
    26:01
    Attilio Biasca sebral odražený puk, zavezl ho za vlastní branku a poté odtud zakládal další akci Švýcarska, tu ale zastavila pozorná obrana Slovenska.
     
    26:50
    Jeremy Jabola-Prada měl na pravé straně před sebou odkrytou klec soupeře, tu ale trestuhodně minul.
     
    27:20
    Slováci se vymanili z menšího tlaku soupeře a dostali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    29:37
    Nyní se o slovo přihlásili Slováci, kteří ohrozili Pascheho, jenž musel betonem vykopnout puk do bezpečí.
     
    30:01
    Polovina řádné hrací doby je minulostí a stále na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav.
     
    30:52
    Další souboj o puk v rohu obranného pásma Švýcarska, které kotouč získalo a hned ho vyvezlo ven z obranné třetiny.
     
    31:18
    Louis Robin se skrze obranu Slovenska dostal do těsné blízkosti Gajana, ale ten následnou střelu soupeře chytá a hned přenechává touš spoluhráčům.
     
    32:39
    Šimon Nemec zadovkou poslal puk do prostoru mezi kruhy, kde však nebyl nikdo, kdo by ho získal na svoji hůl. Následně pak šli do akce opět Švýcaři, ale před Gajanem neuspěli.
     
    33:45
    Štrbák zachytil rozehrávku Švýcarska a poslal kotouč hned směrem před klec Pascheho. Slováci tak poté zaútočili, ale ke gólovému efektu to nevedlo.
     
    34:32
    Peter Repčík neuspěl zblízka na Kevina Pascheho, následuje tedy rychlý přechod Švýcarů do útočného pásma.
     
    35:23
    Zakázané uvolnění Slovenska a hra se stěhuje zpět před branku Adama Gajana. Po krátké komerční pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    35:40
    U puku jsou Švýcaři a rychle ho zavážejí do pásma Slovenska.
     
    36:05
    Viliam Kmec se dostal až před brankoviště soupeře, na levé straně se snažil najít skulinku u tyče Pascheho, ale jeho zasunutí končí mimo.
     
    36:25
    Šimon Nemec to zkusil před Paschem stahovačkou, ale kotouč zamířil jen vedle jeho levé tyče. Nicméně Slováci ještě drží útočnou třetinu.
     
    37:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V závěru druhé třetiny si Slovensko bere své ztracené vedení zase zpátky. Libor Nemec poslal puk SERVÁCI PETROVSKÉMU, který zvednutou střelou nejprve zacinkal o tyčku, následně puk končí v síti – 1:2. Asistence: Libor Nemec a Filip Mešár.
    37:20 Servác PETROVSKÝ - 1:2
     
    37:40
    Další komerční přestávka.
     
    38:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po krátké pauze se utrhl SERVÁC PETROVSKÝ, který si u modré čáry pohlídal ofsajdové postavení a zamířil až těsně před Kevina Pascheho, na kterého pak vyslal nepříjemnou střelu. Ta se otřela o jeho tělo, ale kotouč nakonec zapadl za jeho záda a skončil v síti. Slováci tak mají rázem dvoubrankový náskok – 1:3. Petrovský má zaděláno na hattrick. Asistence: Filip Mešár a Libor Nemec.
    38:09 Servác PETROVSKÝ - 1:3
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Švýcaři jsou pochopitelně po dvou rychlých brankách soupeře jako opaření a nyní čelili dalšímu útoku soupeře. Ale ten včas zastavili.
     
    39:41
    Nyní Jeremy Jabola-Prada střílel z pravé strany na Adama Gajana, který sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Nechává pak hru zastavit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se povedlo Švýcarům vyrovnat hned v jejím úvodu. Mezi tři tyče se trefil Liekit Reichle a začínalo se znovu od začátku. Jenže závěr prostředního dějství patřil Slováků. Těm totiž Servác Petrovský vrátil nejprve vedení a poté stejný hráč navýšil náskok na dvoubrankový. Lepší výchozí pozici pro třetí třetinu tak mají Slováci, kteří se budou snažit o vedení nepřijít.
     
    Střely na branku: 22 – 18
     
    Další třetina začne přibližně v 18:54.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Slováci se hned v úvodu třetí třetiny dostali do další akce, ale Šimon Nemec zblízka proti Paschemu neuspěl.
     
    42:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostávají zpět do zápasu. Z prostoru mezi kruhy napřáhl ke střele MISCHA RAMEL a okolo lapačky Adama Gajana ho prostřelil. Gól Švýcarů následoval po velké šanci Slováků. Potvrdilo se tak pravidlo nedáš-dostaneš. Asistence: Liekit Reichle a Miles Müller.
    42:20 Mischa RAMEL - 2:3
     
    45:30
    Slováci se oklepali z inkasované branky a hned se dostali do šance před Paschem, ovšem ten pokus Mešára lapil do lapačky.
     
    46:16
    Dalibor Dvorský napřáhl ke střele, tu srazila obrana soupeře do bezpečí.
     
    46:40
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    46:45
    Slováci po získání puku zamířili rychle před Kevina Pascheho, zblízka to zkusil Servác Petrovský, ale zatím na hattrick nedosáhl.
     
    47:35
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Alex Čiernik – 2 min., sekání.
     
    47:37
    Čiernik se nyní nechal zbytečně vyloučit a nabídl Švýcarům přesilovou hru. Ti tak mají velkou šanci na vyrovnání.
     
    48:17
    Švýcaři měli tlak před klecí Slovenska, Róbert Bačo se snažil kotouč vyhodit ven z pásma, ale nepovedlo se mu to. O chvíli později už ano.
     
    48:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a je vyrovnáno! Slováci tak definitivně opět přicházejí o vedení. Biasca poslal na pravý kruh puk pro LORENZA CANONICU, který pohotovou ranou nedal Gajanovi šanci – 3:3. Asistence: Attilio Biasca a Louis Robin.
    48:40 Lorenzo CANONICA - 3:3
     
    49:49
    Zakázané uvolnění Švýcarska a hra se stěhuje před Kevina Pascheho. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    50:07
    Jsem za polovinou třetí třetiny a nerozhodný stav zatím tvá. Nyní ale měli Švýcaři zase velkou šanci, kterou zastavil Adam Gajan.
     
    50:15
    Další komerční přestávka.
     
    50:35
    Závar před slovenskou klecí, ale Švýcaři ho nevyužili ke strhnutí vedení na svou stranu. Následně pak se Slovensko osvobozuje a vyhazuje puk do neutrální zóny.
     
    51:23
    Kevin Pasche si povyjel z branky a pomohl s rozehrávkou spoluhráčům. Ti následně míří do další útočné akce.
     
    52:18
    Mats Alge si nabruslil do blízkosti branky soupeře, ale na pravé straně nedokázal dobře zakončit.
     
    53:10
    Žabkou vyhodil puk z obranného pásma Miles Müller a následně šli Švýcaři do akce. Zastavil je ale ofsajd, takže se hra stěhuje zpět do středního pásma.
     
    53:26
    Nyní musel zakročit Kevin Pasche, který má kotouč v lapačce. A hned na to je hra zastavena.
     
    53:56
    Z levé strany pálil nebezpečně Filip Mešár a orazítkoval pravý beton švýcarského brankáře.
     
    54:16
    Další komerční přestávka.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Miles Müller – 2 min., vysoká hůl.
     
    54:56
    Slováci mají šanci opět jít do vedení, když hrají přesilovou hru. Natlačili se před Pascheho, ale zatím ho neohrozili.
     
    55:26
    Alex Čiernik pálil z vrcholu pravého kruhu a jeho jedovku srazila obrana Švýcarska do bezpečí. Nicméně stále trvá pobyt Slováků ve švýcarském pásmu.
     
    56:08
    Dalibor Dvorský mířil na klec soupeře, kterou ale o kousek minul u protější tyče.
     
    56:30
    Až nyní se Švýcaři osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.
     
    56:44
    Švýcarsko je v plném počtu.
     
    56:51
    V obrovské šanci Slováků se kotouč odrazil a padal už k brankové čáře, nakonec ho fantasticky do bezpečí dostal Kevin Pasche!
     
    57:00
    Hned na to útočil na hattrick Servác Petrovský, ale jeho pokus prolétl jen vedle protější tyče.
     
    57:27
    A další pokus Petrovského končí mimo.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Servác Petrovský se tlačil do brankoviště, ale znovu se mu nepovedlo dostat kotouč za brankovou čáru.
     
    58:37
    Attilio Biasca na druhé straně provětral beton Adama Gajana.
     
    59:01
    Už to vypadá, že zápas nenajde v základní hrací době vítěze a půjde se do prodloužení. Oba týmy nyní útočí, ale brankáři jsou pozorní.
     
    59:35
    Maxmilian Streule od vlastní branky zakládal další akci svého celku, ale ten se do zakončení před Gajanem nedostal.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak, jdeme do nastavené hrací doby. Uvidíme dokonce i samostatné nájezdy? To se nechme překvapit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Filip Mešár neuspěl proti Paschemu, na druhé straně pak ve velké šanci trefil beton Gajana Lian Bichsel.
     
    60:54
    Jonas Taibel se vydal do útočné třetiny, ale tam ho zastavil obránce Slovenska. Nakonec puk Švýcaři získali zpět a znovu kombinují před Gajanem.
     
    61:41
    Slováci vypíchli puk soupeři a hned mířili na opačnou stranu, Adam Sýkora ale kotouč poslal jen mimo tři tyče.
     
    62:26
    Servác Petrovský nechal po své střele vyniknout Kevina Pascheho, který hned přerušuje hru. Buly tak bude vhozeno před jeho brankou.
     
    63:09
    Petrovský zachytil puk ve středním pásmu a Slováci se tak bleskově vracejí zase zpět do teritoria Švýcarska.
     
    63:44
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Šimon Nemec – 2 min., podrážení.
     
    64:00
    Poslední minuta prodloužení.
     
    64:20
    Švýcaři mají tlak v přesilové hře, ale stále se nemohou prosadit. Slovensku se stále nedaří vyhodit puk z pásma.
     
    64:50
    Puk letí až před Pascheho a Slováci se osvobozují.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo, jdeme na samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Biasca se rozjel na Gajana, mířil mezi betony, ale neúspěšně.
     
    1. série
    0:0
    Servác Petrovský posílá puk do lapačky Pascheho.
     
    2. série
    0:0
    Liekit Reichle to zkusil zády ke Gajanovi, ale jeho bekhend nevyšel.
     
    2. série
    0:0
    Filip Mešár poslal puk pod betony Pascheho, ale ten vleže kotouč kryje.
     
    3. série
    0:0
    Vincent Despont taktéž nevyzrál na Gajana. Stále nikdo neproměnil nájezd.
     
    3. série
    0:0
    Dalibor Dvorský si vylámal zuby na švýcarském brankáři. Zblízka ho neprostřelil.
     
    4. série
    0:0
    Mischa Ramel zblízka Gajanovu branku přestřelil.
     
    4. série
    0:1
    Peter Repčík z levé strany dostává kotouč za brankovou čáru!
     
    5. série
    1:1
    Miles Müller taktéž úspěšný, je srovnáno.
     
    5. série
    1:1
    Adam Sýkora zamíchal kotoučem před Paschem a ten jeho úmysl vystihl.
     
    6. série
    1:1
    Servác Petrovský trefuje beton Pacheho.
     
    6. série
    1:1
    Attilio Biasca jednoruč také trefuje beton Gajana.
     
    7. série
    1:1
    Martin Mišiak opět do betonu.
     
    7. série
    1:1
    Liekit Reichle trefuje také beton Gajana.
     
    8. série
    1:2
    Filip Mešár prostřeluje Pascheho mezi jeho betony.
     
    8. série
    2:2
    Lorenzo Canonica taktéž prostřeluje gólmana a na nájezdy je opět srovnáno.
     
    9. série
    2:2
    Repčík ztroskotal na zákroku Pascheho.
     
    9. série
    2:2
    Lorenzo Canonica zblízka nepřekonává Gajana. Pokračujeme.
     
    10. série
    2:2
    Dalibor Dvorský a proti němu další zákrok Kevina Pascheho.
     
    10. série
    3:2
    Rodwin Dionicio prostřeluje Adama Gajana a je hotovo. Bonusový bod navíc berou Švýcaři.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švýcarsko.
    Autorem vítězné branky je RODWIN DIONICIO.
    65:00 Rodwin DIONICIO - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, nakonec zápas došel do desáté série nájezdů, které rozhodl Rodwin Dionicio. Švýcarsko tak zapisuje bonusový bod navíc.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:57:19)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Reichle (Taibel, Streule), 43. Ramel (Reichle, Müller), 49. Canonica (Biasca, Robin), rozh. náj. Dionicio – 5. Sýkora (Bečár, Nátny), 38. Petrovský (L. Nemec, Mešár), 39. Petrovský (Mešár, L. Nemec)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Attilio Biasca (SUI)
    0:0   Servác Petrovský (SVK)
    2. série:
    0:0   Liekit Reichle (SUI)
    0:0   Filip Mešár (SVK)
    3. série:
    0:0   Vincent Despont (SUI)
    0:0   Dalibor Dvorský (SVK)
    4. série:
    0:0   Mischa Ramel (SUI)
    0:1   Peter Repčík (SVK)
    5. série:
    1:1   Miles Müller (SUI)
    1:1   Adam Sýkora (SVK)
    6. série:
    1:1   Servác Petrovský (SVK)
    1:1   Attilio Biasca (SUI)
    7. série:
    1:1   Martin Mišiak (SVK)
    1:1   Liekit Reichle (SUI)
    8. série:
    1:2   Filip Mešár (SVK)
    2:2   Lorenzo Canonica (SUI)
    9. série:
    2:2   Peter Repčík (SVK)
    2:2   Lorenzo Canonica (SUI)
    10. série:
    2:2   Dalibor Dvorský (SVK)
    3:2   Rodwin Dionicio (SUI)


    Švýcarsko: Pasche (Beglieri) – Bichsel (A), Streule, Sidler (A), Zanetti, Dionicio, Meile, Despont, Deussen – Robin, Canonica, Biasca (C) – Taibel, Alge, Jabola-Prada – Reichle, Müller, Ramel – Muggli, Truog, Perrenoud.
    Trenér: Marco Bayer

    Slovensko: Gajan (Marinov) – Š. Nemec (C), Funtek, Štrbák, Nátny, Kmec, Groch, Bečár – Mešár (A), Petrovský, L. Nemec (A) – Sýkora, Dvorský, Čiernik – Žlnka, Repčík, Šotek – Mišiak, Dej, Bačo – Štefančík.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Hamilton (CAN), Iwert (GER) – Knox (CAN), Laguzov (GER)
    bahis siteleri