Česko – Slovensko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Slovensko
Sobota 31.12.2022, 16:30 • Kisapuisto, Lappeenranta, Finsko • Reprezentace do 16 let
Partner:
    54:52 Václav RAICHL - 4:0
     
    54:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Henriquez po rychlém výpadu českého týmu inkasuje počtvrté, týmu Milana Razýma už celkové vítězství na Turnaji pěti odpáře jen zázrak! Tentokrát se o trefu zasloužila čtvrtá formace, z kruhu skóruje VÁCLAV RAICHL – 4:0! Asistence: Artur Matějovský.
    53:39 Vít ZÁHEJSKÝ - 3:0
     
    53:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že o vítězi je v Lappeenrantě již rozhodnuto! Česko má třetí třetinu pod kontrolou, v početní výhodě přidává další zásah a necelých sedm minut před koncem utíká do tříbrankového vedení! Z bezprostřední blízkosti slovenské klece se prosadil VÍT ZÁHEJSKÝ – 3:0! Asistence: David Rozsíval, Štěpán Černý.
    27:55 Radim MRTKA - 2:0
     
    27:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slovensko po inkasovaném gólu úplně ztratilo krok se svým soupeřem a Henriquez rázem ze své klece loví další kotouč! Na střeleckou listinu se zapisuje obránce RADIM MRTKA, jehož projektil z kruhu se zřejmě od bránícího Rusznyáka odrazil mimo dosah slovenského gólmana – 2:0! Asistence: Filip Zimovčák, Matěj Pekař.
    24:38 Matěj PEKAŘ - 1:0
     
    24:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čekání na úvodní zásah utkání je u konce, Česko jde v polovině pětadvacáté minuty do vedení! Na mezikruží se uvolnil MATĚJ PEKAŘ, který následným zakončením k pravé tyči překvapil Henriqueze. Slovenský gólman nestihl včas zareagovat na ránu, která ještě cestou do sítě lízla brankovou konstrukci – 1:0! Asistence: Jakub Frolo, Tomáš Poletín.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Pekař (Frolo, Poletín), 28. Mrtka (Zimovčák, Pekař), 54. Záhejský (Rozsíval, Černý), 55. Raichl (Matějovský)


    Česko: Fajmon (Tuláček) – Černý, Holub (C), Zimovčák, Mrtka, Malínek, Seidl – Poletín (A), Frolo, Pekař – Bartovič, Záhejský, Lev – Netušil, Pavlík (A), Rozsíval – Raichl, Rybnikár, Matějovský – Macek.
    Trenér: Milan Razým.

    Slovensko: Henriquez (Prádel) – Kalman (A), Rusznyák, Dravecký, Vajko, Lisý, Kubizniak, Bajza – Tomka, Čunderlík, Kalis – Saloň, Svrček (C), Dubravík (A) – Nemec, Chovan, Chrenko – Kriška, Knapík.
    Trenér: Ivan Králik.

    Rozhodčí: Blomqvist – Raja, Löppönen (všichni FIN).
    bahis siteleri