Philadelphia – Arizona 6:2 (kon.) | Montreal – NY Rangers 1:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:5 (kon.)
Toronto – Seattle 1:5 (kon.) | New Jersey – St. Louis 3:5 (kon.) | Columbus – Washington 2:6 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Los Angeles – Boston 2:5 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:2 (0:1, 5:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 06.01.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 James van Riemsdyk - 6:2
     
    55:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A už je asi definitivně rozhodnuto. Tippett projel do útočného pásma a i když byl Chychrunem těsně bráněn a na chvíli dokonce upadl na led, tak dokázal zpoza branky najít JAMESE VAN RIEMSDYKA a ten ranou z první překonal Vejmelku – 6:2. Asistence: Owen Tippett, Morgan Frost.
    33:49 Kevin HAYES - 5:2
     
    33:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    O pár okamžiků později se už ale domácí tým mohl radovat z gólu a využité přesilovky. Rychlá kombinace vyvrcholila přihrávkou na pravý kruh, odkud vystřelil KEVIN HAYES a překonal přemisťujícího se Vejmelku – 5:2. Asistence: Travis Konecny, Morgan Frost.
    31:42 Ivan PROVOROV - 4:2
     
    31:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další úder domácích. Arizona přišla o puk, zprava se k němu dostal Kevin Hayes, přihrál na volného IVANA PROVOROVA, který měl dost času zamířit a vymésto prostor pod horní tyčkou Vejmelkovy branky – 4:2. Asistence: Kevin Hayes, Cameron York.
    28:53 Wade ALLISON - 3:2
     
    28:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre a jdou do vedení. Arizona ztratila puk na útočné modré čáře, poté nezvládla rozehru a najednou tu byl WADE ALLISON, který se prohnal kolem obránce a nadvakrát dokázal procedit puk za Vejmelkova záda – 3:2. Asistence: Scott Laughton, Kevin Hayes.
    24:41 Joel FARABEE - 2:2
     
    24:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A už je zase srovnáno. Philadelphia se v dalším útoku vrátila do útočného pásma, Konecny nejprve nahazoval Frostovi na teč, což Vejmelka vyrazil, v volnému puku se pak dostal JOEL FARABEE a zblízka hravě dorazil do odkryté branky – 2:2. Asistence: Morgan Frost, Travis Konecny.
    21:36 Nick RITCHIE - 1:2
     
    21:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosty ale inkasovaná branka nepoložila, sami se dostali do útočného pásma a rychle si vzali vedení zpět. Po přechodu do útočného pásma vystřelil bekhendem NICK RITCHIE a jelikož byl jeho pokus lehce tečován, nebyl gólman Hart při zákroku až tak zcela stoprocentní a puk mu kolem betonu projel do sítě – 1:2. Asistence: Barrett Hayton, Nick Schmaltz.
    20:25 Travis KONECNY - 1:1
     
    20:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácím vyšel vstup do druhé části a využitou přesilovkou srovnali skóre. Nahození do útočného pásma dojel DeAngelo, sám už mohl zakončovat, ale ještě přihrál doleva na volného TRAVISE KONECNYHO a ten překonal přemisťujícího se Vejmelku – 1:1. Asistence: Anthony DeAngelo, Morgan Frost.
    13:29 Michael CARCONE - 0:1
     
    13:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Arizona předvedla rychlý přechod do útoku, když se středem přehnal přes modrou čáru MICHAEL CARCONE, dostal se i k zakončení, které sice Hart dokázal ztlumit, ale puk mu přes rameno nakonec přepadl do sítě – 0:1. Asistence: Barrett Hayton.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 21. Konecny (DeAngelo, Frost), 25. Farabee (Frost, Konecny), 29. Allison (Laughton, Hayes), 32. Provorov (Hayes, York), 34. Hayes (Konecny, Frost), 56. J. van Riemsdyk (Tippett, Frost) – 14. Carcone (Hayton), 22. N. Ritchie (Hayton, Schmaltz)


    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, N. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Välimäki, Stecher, Nemeth, Gostisbehere, Chychrun, J. Brown – Crouse (A), Bjugstad, McBain – Fischer (A), Hayton, N. Ritchie – Schmaltz, Boyd, Keller (A) – Kassian, Carcone.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: O'Rourke, StLaurent – Murray, Marquis

    Diváci: 17 572
    bahis siteleri