Philadelphia – Arizona 6:2 (kon.) | Montreal – NY Rangers 1:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:5 (kon.)
Toronto – Seattle 1:5 (kon.) | New Jersey – St. Louis 3:5 (kon.) | Columbus – Washington 2:6 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Los Angeles – Boston 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
New York Islanders
Pátek 06.01.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:07 Cal CLUTTERBUCK - 4:2
     
    39:07
    Islanders právě vstřelili branku! Hostující CAL CLUTTERBUCK si počkal v mezikruží na nahození z pravého křídla, a přestože byl zády k bráně, parádní tečí usměrnil puk ke vzdálenější levé tyči! Opět o dva góly. Asistence: Scott Mayfield.
    35:17 Zach HYMAN - 4:1
     
    35:17
    Edmonton právě vstřelil branku! Bek Alexandr Romanov propadl na pravém křídle útočného pásma ZACH HYMAN se řítil sám na bránu, čehož využil, když si krásně potáhl puk na bekhend a mezi pravým betonem a vyrážečkou roztaženého Iljy Sorokina zamířil k levé tyči – 4:1! Fantastický protiútok od Oilers. Asistence: Leon Draisaitl.
    28:34 Dylan HOLLOWAY - 3:1
     
    28:34
    Edmonton právě vstřelil branku! Domácí DYLAN HOLLOWAY dostal na vrchol mezikruží přesnou zpětnou bekhendovou přihrávku od Ryana McLeoda a nádhernou bombou bez přípravy vymetl levý horní roh brány! Je to 3:1 a opět o dva. Asistence: Ryan McLeod a Philip Broberg.
    24:42 Mathew BARZAL - 2:1
     
    24:42
    Islanders právě vstřelili branku! MATHEW BARZAL si najel v pravém kruhu na krátkou diagonální přihrávku od Joshe Baileyho od hrazení a rychlou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Jacka Campbella do bližšího pravého horního rohu brány! Hosté se vrátili do zápasu. Asistence: Josh Bailey a Casey Cizikas.
    18:40 Kailer YAMAMOTO - 2:0
     
    18:40
    Edmonton právě vstřelil branku! Tamní KAILER YAMAMOTO předvedl v pravém kruhu nádhernou stahovačku a střelou zápěstím prostřelil Ilju Sorokina mezi betony! Oilers vstřelili gól během vlastního oslabení a vedou stejně jako proti Seattlu už 2:0! Asistence: Connor McDavid.
    09:26 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    09:26
    Edmonton právě vstřelil branku! Oilers rychle přenesli hru z levého křídla doprava, kde LEON DRAISAITL bez přípravy vypálil a puk těsně nad ledem zamířil k přední pravé tyči, kam už Ilja Sorokin v rozštěpu levým betonem dosáhnout těsně nedokázal! Oilers tedy vedou! Asistence: Connor McDavid a Ryan Nugent-Hopkins. (1:0)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins), 19. Yamamoto (McDavid), 29. Holloway (R. McLeod, Broberg), 36. Hyman (Draisaitl) – 25. Barzal (Bailey, Cizikas), 40. Clutterbuck (Mayfield)


    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse, Barrie, Kulak, Bouchard, Broberg, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Kostin – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins (A) – Puljujärvi, R. McLeod, Ryan – Holloway, Janmark.
    Trenér: Jay Woodcroft

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Romanov, Pulock, Wotherspoon, Mayfield, S. Aho I – Cizikas, Barzal, Bailey (A) – Fasching, Nelson, Lee (C) – Beauvillier, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Räty, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Peter MacDougall, Chris Lee. Čároví: Tommy Hughes, Ryan Galloway

    Diváci: 17755
    bahis siteleri