Bohemians – Královské Vinohrady 5:6 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 14:3 (kon.) | Otrokovice – Chodov 4:14 (kon.)
Česká Lípa – Karlovy Vary 5:4 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
4:14 (2:4, 2:2, 0:8)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 07.01.2023, 18:00 • Štěrkoviště • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    MATĚJ JAMBOR dostal míček od svého spoluhráče na pravý mantinel, vytočil se před branku a překonal bezmocného Pujina. Asistence: Daniel Maxa.
     
    58:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Třináctá branka v síti Otrokovic je na světě. JIŘÍ BAUER prošel nikým neatakován až k brance Pujina a poslal míček do sítě. Asistence: Marek Matoušek
     
    56:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Individuální akce MARTINA SKŘIVÁNKA končí gólem. Chodovský útočník si prošel obranou Otrokovic, obešel i Pujina a přidal dvanáctou branku. Asistence: Daniel Maxa.
     
    53:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu jedenáctá branka. Jambor otočkou přiklepl míček na MIKULÁŠE KOMÁRKA, který ostrou ranou k tyči dává jedenáctý gól Chodova. Asistence: Matěj Jambor.
     
    52:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    A opět úspěšný protiútok. Marek Vávra dostal nabito na střelu, kterou vyslal a díky teči MARKA MATOUŠKA se mění skóre na hodnotu 4:10. Asistence: Marek Vávra.
     
    49:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na jedné straně zachránil situaci Lupoměch spolu s Bauerem a právě Jiří Bauer vyvezl míček na útočnou polovinu, svou střelou orazítkoval tyčku a dorážející TOMÁŠ SÝKORA to již měl jednoduché. Asistence: Jiří Bauer.
     
    46:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Otrokovice se nepoučily z předchozí situace a nabídli Chodovu totožnou situaci, jako před chvílí. Bauer naservíroval míček MARKU VÁVROVI, který se z předchozí situace poučil a pověsil míček pod víko. Asistence: Jiří Bauer.
     
    40:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jako tréninkové kužely si museli připadat obránci Otrokovic, když je objížděl Tomáš Sýkora, který nabil MARKU VÁVROVI, jehož pokus končí v síti. Asistence: Tomáš Sýkora
     
    28:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tu hattrick. ANTONÍN VOTAVA si poradil se Sovjákem a přesnou ranou pod víko navyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Ondřej Vošta.
     
    24:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš? Dostaneš! Lupoměch na brankové čáře fantasticky zastavil tečovanou střelu od modré a obratem se do samostatného úniku dostal ANTONÍN VOTAVA, který kličkou do bekhendu vrací vedení na stranu Chodova. Asistence: Radim Slunečko.
     
    20:53
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Krásný kros Ševčíka končí na holi PETERA NEHILI, jehož pokus končí neomylně za zády Lupoměcha a v jednadvacáté minutě tak začíná zápas vpodstatě od začátkku. Asistence: Maxim Šefčík.
     
    20:41
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé. Grlický našel kousek od osy postaveného JAKUBA GRICHA, který si věděl rady a propálil gólmana Chodova. Asistence: Martin Grlický.
     
    18:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Otrokovice dostávají jasnou informaci, že se nemají nechat vylučovat,, protože tohle bylo extrémně rychlé využítí přesilovky. Otrokovice zkazily rozehrávku a tak se k míčku dostal Chodov. Konkrétně Tomáš Sýkora, který poslal míček za branku na MARKA VÁVRU, který si rychle stáhl míček před branku a poslal jej do sítě. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    12:20
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A je sníženo. Jiří Halama nahodil míček od mantinelu před branku, kde operoval PETR KOPECKÝ, jehož bekhendová dorážka doskákala až za záda Lupoměcha. Asistence: Jiří Halama.
     
    11:26
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Rychlá akce Otrokovic končí gólem. Jakub Grich posunul od mantinelu míček na SAMUELA KELEMENA, který z osy vypálil přesně k tyči a nedal soupeřově brankáři šanci. Asistence: Jakub Grich.
     
    09:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle zavání debaklem. ONDŘEJ VOŠTA si vzal míček od pravého mantinelu, protáhl se s hokejkou k ose a překonal gólmana Pujina. Asistence: Radim Slunečko.
     
    07:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté míří do dvoubrankového vedení. Vošta poslal míček za branku, kde byl ANTONÍN VOTAVA, jenž nabral míček na čepel a díky triku "Michigan" poslal míček do sítě. Asistence: Ondřej Vošta.
     
    02:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tom Ondrušek prokázal svou genialitu, když rychlou akcí zpoza branky našel svým pasem MARKA VÁVRU, který umně bekhendem poslal míček do domácí branky. Asistence: Tom Ondrušek.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 12. Kelemen (Grich), 13. P. Kopecký (Halama), 21. Grich (Grlický), 21. Nehila (Šefčík) – 3. Vávra (Ondrušek), 8. Votava (Vošta), 10. Vošta (Slunečko), 19. Vávra (Sýkora), 25. Votava (Slunečko), 29. Votava (Vošta), 41. Vávra (Sýkora), 47. Vávra (J. Bauer), 50. Sýkora (J. Bauer), 53. Matoušek (Vávra), 54. Komárek (Jambor), 57. Skřivánek (Maxa), 59. J. Bauer (Matoušek), 60. Jambor (Maxa)


    Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 14:12.
    PSG Panthers Otrokovice: Pujin (Kohút) – P. Kopecký, Halama, Jurčík, F. Horák – Grlický, Kelemen, Grich, Hrabal, Vykopal, Nehila (C), Zapletal, Minich, Šefčík, Sovják.
    Trenér: Karel Ševčík

    FAT PIPE Florbal Chodov: Lupoměch (Hodík) – J. Bauer, Maxa, M. Šmíd, Slunečko, Kolář, Sýkora – Ondrušek (C), Vávra, Matoušek, Skřivánek, Kafka, Komárek, Vošta, Votava, Netrefa, Jambor.
    Trenér: David Podhráský

    Rozhodčí: Radim Sýkora – Miroslav Tkáč

    Diváci: 147
    bahis siteleri