Česko – Švýcarsko cz 3:2 (kon.) | Slovensko – Japonsko 6:3 (kon.) | USA – Švédsko 6:3 (kon.)
Kanada – Finsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:2, 0:0, 3:0)
Švýcarsko
Neděle 08.01.2023, 12:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    58:42 Zikmunda MAZANCOVÁ - 3:2
     
    58:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další česká obránkyně se raduje z gólu! ZIKMUNDA MAZANCOVÁ zůstala úplně volná před bránou a přihrávku spoluhráčky proměnila v branku. Bendererová se nestačila přesunout. 3:2. Asistence: Anna Vaníčková.
    47:02 Veronika HUJOVÁ - 2:2
     
    47:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zcela po zásluze je vyrovnáno! Lvice dlouho kombinovaly v útočném pásmu, až se ke střele od modré čáry dostala VERONIKA HUJOVÁ, jejíž rána propadla po ledě do brány. Je možné, že hrací předmět byl tečován, ale branka je zatím připsána české obránkyni. 2:2. Asistence: Lucie Velinská a Linda Vocetková.
    44:04 Beáta NAROVCOVÁ - 1:2
     
    44:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Reprezentantky Česka se dočkaly branky! Malicka dostala na čepel přihrávku na levý kruh a poté křížem našla BEÁTU NAROVCOVOU, jejíž rána zapadla nad přesunující se brankářku. 1:2. Asistence: Dominika Malicka a Klaudie Slavíčková.
    06:44 Elena GABERELLOVÁ - 0:2
     
    06:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko se dostává do dvoubrankového vedení, když využívá přesilovou hru. Weyová poslala puk před brankoviště, kde se nejlépe zorientovala ELENA GABERELLOVÁ, od jejíž brusle se hrací předmět odrazil do sítě. 0:2. Asistence: Ivana Weyová a Alessia Baechlerová.
    05:36 Chiara EGGLIOVÁ - 0:1
     
    05:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarské hráčky se dostávají do vedení! Možná to byla jejich první střela na bránu, ale hned byla úspěšná. CHIARA EGGLIOVÁ se dostala do útočného pásma a trefila přesně místo pod lapačkou Hesové. 0:1. Asistence: Naemi Herzigová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 45. Narovcová (Malicka, Slavíčková), 48. Hujová (Velinská, Vocetková), 59. Mazancová (Vaníčková) – 6. Eggliová (Herzigová), 7. Gaberellová (Weyová, Baechlerová)


    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Vaníčková, Narovcová, Slavíčková, Velinská, Hujová, Mazancová – Šapovalivová, Pištěková, Plosová (A) – Brichová (C, Malicka (A), Juříčková – Vocetková, Matějová, Čabelová – Příhodová, Hračová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Švýcarsko: Bendererová (Favreová) – Inkampová, Baechlerová (A), Meriguetová, Buchiová, Peterová, Langeneggerová, Capezzali – Weyová, Dalessiová, Gaberellová (C) – Rosselová (A), Herzigová, Eggliová – Maechlerová, Manetschová, Balzerová – Hirtová, Kunzová
    Trenér: Melanie Haefligerová

    Rozhodčí: Anselmová (GER), Lovensnová (SWE) – Egliová (SUI), Cheyrouxová (CAN)
    bahis siteleri