Japonsko – Česko cz 1:5 (kon.) | USA – Finsko 8:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
Švédsko – Kanada 2:4 (kon.)
konec
Japonsko
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Česko
Pondělí 09.01.2023, 12:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    59:34 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 1:5
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka! První formace Česka znovu předvedla svou kvalitu. Pištěková posunula puk na Plosovou, která ještě přihrála ADÉLE ŠAPOVALIVOVÉ, která vsítila svou první branku na turnaji. 1:5. Asistence: Tereza Plosová a Tereza Pištěková.
    44:23 Lucie VELINSKÁ - 1:4
     
    44:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po minutě ale přichází uklidnění! Malicka se prosmýkla levou stranou kluziště a pak přihrála před branku. Tam si najela obránkyně LUCIE VELINSKÁ, od které se hrací předmět odrazil do sítě. 1:4. Asistence: Dominika Malicka.
    43:22 Ai TADAOVÁ - 1:3
     
    43:22
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Český tým teď zapomněl na zadní vrátka! Do úniku po pravém křídle se dostala AI TADAOVÁ, která zametla černou gumu přesně pod horní tyč nad rameno Dalecké. 1:3. Asistence: Harua Umemoriová.
    39:33 Linda VOCETKOVÁ - 0:3
     
    39:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    LINDA VOCETKOVÁ je třetí dnešní českou střelkyní! Sekigučiová neudržela při závaru na brankovišti kotouč, a proto se k puku dostala právě česká hráčka s číslem 15, která se rychle otočila a následně předvedla famózní střelu. 0:3. Bez asistence.
    24:28 Tereza PLOSOVÁ - 0:2
     
    24:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky dokázaly vstřelit druhou branku po opravdu parádní akci! TEREZA PLOSOVÁ se uvolnila za defenzívou Japonek po brilantní přihrávce Šapovalivové a poté předvedla skvělou bekhendovou kličku. 0:2. Asistence: Adéla Šapovalivová.
    18:06 Tereza PIŠTĚKOVÁ - 0:1
     
    18:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají přesilovku a nakonec se ujímají vedení! Vaníčková naservírovala kotouč před brankoviště, kde vznikla nepřehledná situace. TEREZA PIŠTĚKOVÁ hrací předmět dorazila do sítě. 0:1. Asistence: Tereza Plosová a Anna Vaníčková.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 44. Tadaová (Umemoriová) – 19. Pištěková (Plosová, Vaníčková), 25. Plosová (Šapovalivová), 40. Vocetková, 45. Velinská (Malicka), 60. Šapovalivová (Plosová, Pištěková)


    Japonsko: Sekigučiová (Takenakaová) – Kišibeová, Čudžová, R. Satová, K. Satová (C), R. Tadaová, Teraučiová, Jošikawaová, Okumuraová – A. Tadaová, Tanabeová, Umemoriová (A) – Numabeová, Gotogová, Murakamiová – Itová, Fukujamaová, Odermattová (A) – Asahinaová, Soneová, Sawadaová
    Trenér: Judžiro Kasahara

    Česko: Hesová (34. Dalecká) – Vaníčková, Hotová, Slavíčková, Narovcová, Velinská, Hujová, Mazancová – Šapovalivová, Plosová (A), Pištěková – Juříčková, Brichová (C), Malicka (A) – Vocetková, Čabelová, Matějová – Příhodová, Hračová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Neenanová (GBR), Svobodová (CZE) – Wangová (CHN), Witkowská (POL)
    bahis siteleri