Japonsko – Česko cz 1:5 (kon.) | USA – Finsko 8:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
Švédsko – Kanada 2:4 (kon.)
konec
Švédsko
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Kanada
Pondělí 09.01.2023, 20:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
    59:45 Caitlin KRAEMEROVÁ - 2:4
     
    59:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Patnáct sekund před koncem je už rozhodnuto! Kanada přidává gól do prázdné brány. Švédská obránkyně udělala velkou chybu, když přihrála za sebe přímo CAITLIN KRAEMEROVÉ, která uspěla. 2:4. Bez asistence.
    44:58 Caitlin KRAEMEROVÁ - 2:3
     
    44:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostala opět do vedení! V přesilovce si vytvořila opravdu velký tlak. Málem se radovala už o chvíli dříve, ale jedna ze Švédek puk stačila odehrát. Vzápětí ale přišla střela, kterou za brankovou čáru tečovala CAITLIN KRAEMEROVÁ. Situace se ještě zkoumala u videa, protože brankářka Švédska byla mimo bránu tím, že ji tam natlačily hráčky. Nakonec ale branka platí. 2:3. Asistence: Alexia Aubinová.
    39:33 Mira JUNGAKEROVÁ - 2:2
     
    39:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen Švédsko přesilovku využívá a rázem máme znovu srovnáno! Po rychlém zpracování vystřelila MIRA JUNGAKEROVÁ, které pomohla i nechtěná teč kanadské obránkyně. 2:2. Asistence: Jenna Rauniová.
    34:07 Alex LAWOVÁ - 1:2
     
    34:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    ALEX LAWOVÁ posílá poprvé v zápase Kanadu do vedení. Prokázala skvělý přehled u brankoviště, když mezi tři tyče protečovala pobídku Venusiové. 1:2. Asistence: Emma Venusiová a Abby Stonehouseová.
    07:36 Emma PAISOVÁ - 1:1
     
    07:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada ale v 8. minutě vyrovnává, takže začínáme od nuly! Švédky předvedly ve středním pásmu poměrně snadnou ztrátu, načež se kapitánka EMMA PAISOVÁ řítila úplně sama na branku švédského týmu. Zakončila precizně okolo lapačky. 1:1. Bez asistence.
    02:50 Hilda SVENSSONOVÁ - 1:0
     
    02:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se překvapivě ujímají vedení! Z rohu kluziště se kotouč odrazil na hokejku HILDY SVENSSONOVÉ, jejíž rána zapadla naprosto přesně do kanadské sítě. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Svenssonová, 40. Jungakerová (Rauniová) – 8. Paisová, 35. Lawová (Venusiová, Stonehouseová), 45. Kraemerová (Aubinová), 60. Kraemerová


    Švédsko: Franková (Henrikssonová) – Aleniusová, Jungakerová (A), Lindebergová, Godingová, Natt Och Dagová, Rauniová, Sohrnerová – Leijonhielmová, Svenssonová, Hallinová – Gustafssonová (A), Lindqvistová, Lindellová (C) – Markströmová, Anderssonová, Utbultová – Hellmanová, Rehnová, Bergeby Hallbecková
    Trenér: Andreas Karlsson

    Kanada: Clarková (Leblancová) – Groberová, Murphyová, Venusiová, Hurryová, Serdachnyová, Grahamová, Pickeringová – Aubinová (A), Kraemerová, Baxterová – Paisová (C), Lawová (A), Alexanderová – Caronová, Lunneyová, Jacksonová – Stonehouseová, Laidlawová, Pieckenhagenová
    Trenér: Courtney Kesselová

    Rozhodčí: Anselmová (GER), Henrikssonová (SWE) – Egliová (SUI), Ernstová (GER)
    bahis siteleri