Liberec – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 12.01.2023, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    51:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hrouda ometl puk o hrazení a ve středním pásmu se k němu dostal VOJTĚCH POLÁK. Ten si puk sklepl ze vzduchu a ujel do úniku, následně si vykoupal Žalčíka bekhendovou kličkou. Asistence: Hrouda.
     
    49:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté přesto využívají přesilovku. První pokus, který na Horu prošel, vyslal od modré čáry ŠIMON TÁBORSKÝ. Domácí brankář měl zacloněný výhled a kotouč mu proletěl těsně kolem lapačky. Asistence: Leden a Král L..
     
    37:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První gól v juniorské extralize pro PATRIKA KRÁLE. Ten dostal přihrávku před branku od Vyroubala a díky důrazu nadvakrát dostal puk za ležícího Kasala – 4:1. Asistence: Vyroubal a Gardoň.
     
    33:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A z protiútoku udeřili domácí. Po pasu Hradce pálil z mezikruží MAREK VLASÁK, jehož rána skončila v horní polovině branky nad Kasalovou vyrážečkou – 3:1. Asistence: Hradec.
     
    18:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce však skórují také hosté. Petr Moravec u modré dobře vybojoval puk, Táborský poté dostal do šance LUKÁŠE KRÁLE. Hradecký útočník byl před Horou sám a překonal jej po bekhendové kličce. Asistence: Táborský.
     
    14:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je to 2:0. Ofenzivní snažení Bruslařů zužitkoval střelou z mezikruží PETR ŠACHL. Dobrou práci před gólem odvedl Hruška, který za brankou hostů udržel puk před bránícím hráčem Hradce. Asistence: Hruška a Vítek.
     
    12:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z pravé strany už to Bruslařům vyšlo. Napřáhl se MATĚJ GARDOŇ, jehož rána lízla brankovou konstrukci a zapadla do sítě. Asistence: Vyroubal a Půček.
    Marken.cz

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 13. Gardoň (Vyroubal, Půček), 15. Šachl (Hruška, Vítek), 34. Vlasák M. (Hradec), 38. Král P. (Vyroubal, Gardoň), 52. Polák (Hrouda) – 19. Král L. (Táborský), 50. Táborský (Leden, Král L.)


    BK Mladá Boleslav: Hora (Stuchlík) – Vochvest, Sypecký, Vlasák A., Němec, Hrouda, Hlinský, Moravec T. "C" – Vítek, Půček "A", Vyroubal, Gardoň, Hruška, Polák, Vlasák M., Zvagulis, Vimmer, Šachl, Hradec "A", Král P.
    Mountfield HK: Kasal (41. Žalčík) – Pavič, Hrbek, Havlíček "C", Hušek, Bezpalec, Táborský – Klíma, Idžan, Král L., Giesl, Leden, Vencl, Moravec P., Beneš Ma. "A", Beneš Mi. "A", Novotný, Pajer

    Rozhodčí: Wagner, Bernat – Štěpánek, Hlinka

    Diváci: 150
    thejrc.org