Švýcarsko – Japonsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Švédsko
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Slovensko
Čtvrtek 12.01.2023, 16:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    47:50 Hilda SVENSSONOVÁ - 6:1
     
    47:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je to už o pět branek! Markströmová si přidržela kotouč za bránou a před ni pak vybídla HILDU SVENSSONOVOU, která už měla po své kličce do bekhendu snadnou práci. 6:1. Asistence: Mira Markströmová a Jenna Rauniová.
    40:29 Ebba HEDQVISTOVÁ - 5:1
     
    40:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hned na začátku třetí periody přidávají favoritky další branku! EBBA HEDQVISTOVÁ se dostala ke kotouči blízko mantinelu a poté zápěstím poslala hrací předmět přesně do růžku. 5:1. Asistence: Mira Hallinová.
    30:40 Natt Och Dagová - 4:1
     
    30:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady další branku a vypadá to, že Švédky si postup do semifinále pohlídají bez větších problémů. LINNEA NATT OCH DAGOVÁ dostala na hokejku přihrávku bekhendem od Markströmové a následně vymetla horní růžek. 4:1. Asistence: Mira Markströmová a Jenna Rauniová.
    23:31 Isabelle LEIJONHIELMOVÁ - 3:1
     
    23:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hokejistky Tre Kronor jdou do dvoubrankového vedení! ISABELLE LEIJONHIELMOVÁ si pokryla kotouč u mantinelu, poté se vytočila do lepší pozice a nakonec přesně zamířila. 3:1. Asistence: Linnea Natt Och Dagová.
    12:50 Jenna RAUNIOVÁ - 2:1
     
    12:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde podruhé v utkání do vedení a opět se trefil v přesilovce! Nabito na levý kruh dostala JENNA RAUNIOVÁ, jejíž rána zapadla přesně do šibenice. 2:1. Asistence: Mira Jungakerová a Ebba Hedqvistová.
    09:27 Nela LOPUŠANOVÁ - 1:1
     
    09:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Naprostá paráda v podání slovenských hokejistek. Nejproduktivnější hráčka turnaje NELA LOPUŠANOVÁ vytáhla kličku s názvem Michigan. Kotouč nabrala za bránou a poté jej za tyč dopravila do švédské brány. Toto byl jednoznačně nejhezčí gól turnaje. 1:1. Asistence: Ema Donovalová.
    07:09 Stina ANDERSSONOVÁ - 1:0
     
    07:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský celek se v první přesilovce ujímá vedení! Nahození od modré čáry bylo lehce tečováno, načež se k rychlé dorážce dostala STINA ANDERSSONOVÁ. Debnárová nestačila reagovat. 1:0. Asistence: Astrid Lindebergová a Moa Gustafssonová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. Anderssonová (Lindebergová, Gustafssonová), 13. Rauniová (Jungakerová, Hedqvistová), 24. Leijonhielmová (Natt Och Dagová), 31. Natt Och Dagová (Markströmová, Rauniová), 41. Hedqvistová (Hallinová), 48. Svenssonová (Markströmová, Rauniová) – 10. Lopušanová (Donovalová)


    Švédsko: Franková (Henrikssonová) – Aleniusová, Jungakerová (A), Lindebergová, Godingová, Natt Och Dagová, Rauniová, Sohrnerová – Leijonhielmová, Hedqvistová (A), Hallinová – Markströmová, Svenssonová, Gustafssonová – Utbultová, Anderssonová, Lindellová (C) – Hellmanová, Rehnová, Bergeby Hallbecková – Lindqvistová
    Trenér: Andreas Karlsson

    Slovensko: Debnárová (Kubaniová) – Macková, Krákorová, Stern, Gálisová, Halušková, Mandelíková, Mateičková, Nogová – Lopušanová, Tóthová, Dobiašová (C) – Jancsóová (A), Blichová (A), Karkošková – Taricsová, Beňáková, Lacková – Paulínyová, Donovalová, Juríková
    Trenér: Miroslav Mosnár

    Rozhodčí: Hanveltová (USA), Svobodová (CZE) – Hájková (CZE), Wangová (CHN)
    bahis siteleri