Neapol – Juventus 5:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
5:1 (2:1)
Juventus FC
Pátek 13.01.2023, 20:45 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Eljif ELMAS - 5:1
     
    72
    Neapol právě vstřelila branku!
    To si takhle obehrajete celé hřiště, vezmete to oklikou zase přes vlastní polovinu a z pravého křídla navyšuje po Di Lorenzově uličce obří debakl „Staré dámy“ ELJIF ELMAS. Kostiće se makedonský reprezentant zbavil kličkou a Sandro ve skluzu jeho ránu ještě přizvedl pod břevno.
    65. Victor OSIMHEN - 4:1
     
    65
    Neapol právě vstřelila branku!
    Nejlepší obrana Serie A hoří jako papír. Chviča Kvaracchelija dostal od Mária Ruie vybojovaný míč na laxním Bremerovi a Gruzíncův centr umístil hlavičkou zblízka z výskoku přímo do sítě VICTOR OSIMHEN.
    55. Amir RRAHMANI - 3:1
     
    55
    Neapol právě vstřelila branku!
    V závěru první půle to do téhle sítě naštěstí nevyšlo, po změně stan už platí gól, z něhož má dvojnásobnou radost dnešní smolař AMIR RRAHMANI. Odvrácený míč po rohovém kopu napálil nádherně přímo z voleje. Domácí tak nemusí mrzet předchozí Osimhenova neproměněná šance.
    42. Ángel DI MARÍA - 2:1
     
    42
    Juventus právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpátky v zápase, přestože útočili do plných. ÁNGEL DI MARÍA si narazil s Locatellim, poté v šestnáctce s Milikem a z jeho zpětnou příhry překonává technicky k tyči Mereta, který z plných plic vyčítá spoluhráčům nedůraz.
    39. Chviča KVARACCHELIJA - 2:0
     
    39
    Neapol právě vstřelila branku!
    Nadšení v ochozech i na hřišti, kde je obsypán celou lavičkou Neapole CHVIČA KVARACCHELIJA. Gruzínec zakončil po skvělé přihrávce Osimhena přízemní placírkou z první na zadní tyč. V pokutovém území utekl míč Bremerovi, poté nikdo v černobílém dresu nevěnoval pozornost střelci.
    14. Victor OSIMHEN - 1:0
     
    14
    Neapol právě vstřelila branku!
    O chvilku později měl nigerijský kanonýr VICTOR OSIMHEN mnohem pohodlnější pozici a zblízka doklepl do sítě Kvaracchelijovu efektní střelu po předchozím Politanově centru. Série Juventusu bez inkasované branky končí po 769 minutách!

    Karel Jedlička

    Branky: 14. Osimhen, 39. Kvaracchelija (Osimhen), 55. Rrahmani, 65. Osimhen (Kvaracchelija), 72. Elmas (Di Lorenzo) – 42. Di María (Milik)

    Karty:   44. Danilo (JUV)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:9.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo /C/, Rrahmani, Kim Min-čä, Rui (70. Oliveira) – Zieliński (79. Ndombèlé), Lobotka, Anguissa – Politano (46. Elmas), Osimhen (79. Raspadori), Kvaracchelija (89. Lozano).
    Náhradníci: Marfella, Sirigu – Østigård, Bereszyński, Jesus, Gaetano, Zedadka, Demme, Zerbin, Simeone.

    Trenér: Spalletti

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo /C/ (74. Iling), Bremer, Sandro – Chiesa, McKennie, Locatelli (56. Paredes), Rabiot (83. Soulé), Kostić – Di María (74. Miretti), Milik (56. Kean).
    Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Rugani, Gatti, Fagioli.

    Trenér: Allegri

    Rozhodčí: Doveri – Constanzo, Passeri

    Diváci: 51 726
    bahis siteleri