Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Michalovce – Prešov 0:4 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 0:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Nové Zámky 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
HC Prešov
sk Pátek 13.01.2023, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:38
    Tím HC HM Transport Prešov dal gól! Domáci dnes v tomto zápase naozaj horia a vyzerá to už s nimi na uterák. LADISLAV ŠČURKO sa dostal s Aurelom Naušom do prečíslenia dvoch proti jednému, no rozhodol sa pre strelu a spravil dobre. Andrej Košarišťan je prekonaný po prvýkrat v zápase a pre Ščurka je to prvý gól v tejto extraligovej sezóne. Asistencia: Klíma.
     
    28:43
    Tím HC 21 Prešov dal gól! Z domácimi je už len horšie a horšie v dnešnom zápase. Opäť raz pykajú domáci za svoju pasivitu vo vlastnej defenzíve. JOSEPH TIMOTHY CAMPAGNA sa famózne po individuálnom prieniku natlačil pred Škorvánka a svojim zakončením pod hornú žrďku ho prekonal ako tretí prešovský hráč v dnešnom zápase. Asistencie: Avtsin, Šimun.
     
    25:05
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól! Hostia vyhrávajú už o dva góly a z Michalovcami je zle nedobre. Domáci hráči teraz dopriadli veľmi veľa priestoru ALEXANDROVI AVTSINOVI a ten to dokázal využiť naozaj dokonale. Asistencia:
     
    12:37
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól! Hostia sa predsa ujímajú vedenia v zápase. Obranca Mihalik chyboval vo vlastnom obrannom pásme, Prešovčania získali puk a Gerlach následne ponúkol prihrávku do prázdnej brány pre AURELA NAUŠA a ten v 100% šanci nezaváhal. Asistencie: Gerlach Girduckis.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky: 13. Nauš (Gerlach, Girduckis), 26. Avtsin (Avtsin), 29. Campagna (Avtsin, Šimun), 36. Ščurko (Klíma)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Košarišťan) – Glazkov, Mihalčin, Hammond, Osburn, Mihalik, Štajnoch – Garreffa, Valentini, Pereskokov – Suja, Pavlovs, Puliš – Paločko, Bjalončík, Žitný – Buc, Galamboš, Vašaš
    Trenér: Roman Stantien

    HC Prešov: Rabčan (Bespalov) – Giles, Rajnoha, Khlystov, Nátny, Jendroľ D., Turan, Sýkora, Fekiač – Nauš, Girduckis, Gerlach – Avtsin, Šimun, Campagna – Tkáč, Klíma, Ščurko – Jendroľ K., Thomka, Žilka
    Trenér: Juraj Faith

    Rozhodčí: Snášel ml., Orolin – Stanzel, Bogdaň – Kontšek
    bahis siteleri