NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (kon.)
Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:0 (kon.) | Colorado – Detroit 6:3 (kon.)
Seattle – Tampa 1:4 (kon.) | San Jose – New Jersey 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
Detroit Red Wings
Pondělí 16.01.2023, 21:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Moritz SEIDER - 6:3
     
    59:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen to hostům od modré vyšlo. MORITZ SEIDER využil clony Rasmussena a přízemní střelou k pravé tyči ještě překonává Francouze. Asistence: Michael Rasmussen a Andrew Copp.
    45:24 Nathan MACKINNON - 6:2
     
    45:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté si na modré neporozuměli a NATHAN MACKINNON odzbrojil Coppa a vyrazil do rychlého brejku. Rychlé zamávání rameny donutilo Hellberga otevřít pravou část branky, kam záhy MacKinnon puk poslal. Bez asistence.
    43:40 Ben CHIAROT - 5:2
     
    43:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři hosté snižují na rozdíl tří branek. BEN CHIAROT dostal nabito od Hronka a ranou nad betony překvapil přesouvající se ho Francouze. Asistence: Filip Hronek a Dylan Larkin.
    38:58 Andrew COPP - 5:1
     
    38:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přehuštěný prostor kolem Francouze a hosté v závěru druhé třetiny snižují! ANDREW COPP poslal puk mezi Francouzovy betony, které český brankář nestihl včas přirazit k ledu. Asistence: David Perron a Michael Rasmussen.
    35:53 Nathan MACKINNON - 5:0
     
    35:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pátá branka na kontě Lavin! Hosté si nepohlídali NATHANA MACKINNONA, jenž si sjel na ose hřiště do předbrankového prostoru, kam má záhy poslal přihrávku Rodrigues. Podobně jako předtím Compher jen sklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Evan Rodrigues a Devon Toews.
    30:06 J. T. Compher - 4:0
     
    30:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další využití přesilové hry a nyní už domácí mají slibný náskok. Rodrigues našel uvolněného J. T. COMPHERA na pravé tyči, který jen nastavil svou čepel a doklepl puk za Hussova záda. Asistence: Evan Rodrigues a Samuel Girard.
    23:05 Cale MAKAR - 3:0
     
    23:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhá branka CALE MAKARA! Ten nic nevymýšlel, zamíchal kotoučem a z prostoru mezikruží velmi svižně poslal puk k pravé tyči. Asistence: Nathan MacKinnon a J. T. Compher.
    18:04 Cale MAKAR - 2:0
     
    18:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a domácí vedou o dvě branky. CALE MAKAR ukázal jak je to někdy jednoduché. Po vyhraném vhazování si sjel na střed modré čáry, počkal na zastíněný výhled a mezi nohami Ničuškina prostřelil i Hussa do protipohybu k pravé tyči. Asistence: Nathan MacKinnon a Valerij Ničuškin.
    05:12 Artturi LEHKONEN - 1:0
     
    05:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlou sehrávkou se domácí ujímají vedení. Makar posunul kotouč na pravé křídlo modré čáry, odkud střela ARTTURI LEHKONENA propadla Hussovi skrz teploměr do branky. V momentě střely byl v kontaktu s MacKinnonem, ale mimo hranici brankoviště. Asistence: Cale Makar a Devon Toews.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 6. Lehkonen (Makar, D. Toews), 19. Makar (MacKinnon, Ničuškin), 24. Makar (MacKinnon, Compher), 31. Compher (Rodrigues, Girard), 36. MacKinnon (Rodrigues, D. Toews), 46. MacKinnon – 39. Copp (Perron, Rasmussen), 44. Chiarot (Hronek, Larkin), 60. Seider (Rasmussen, Copp)


    Colorado Avalanche: Francouz (Georgijev) – D. Toews, Makar, Girard, E. Johnson, Englund, B. Hunt, MacDermid – Lehkonen, MacKinnon, Ničuškin – Newhook, Rodrigues, Rantanen – Cogliano, Compher, L. O'Connor – MacDonald, Meyers.
    Detroit Red Wings: Husso (41. Hellberg) – Walman, Seider, Chiarot, Hronek, Määttä, Oesterle – Bertuzzi, Larkin, Raymond – Kubalík, Rasmussen, Perron – Fabbri, Copp, Berggren – Erne, Veleno, Sundqvist – P. Suter.
    bahis siteleri