Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:4 (po pr.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 3:4 (kon.)
po prodl.
Riders Univerzita Pardubice
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
HC MUNI
Pondělí 16.01.2023, 18:00Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:31 BAZALA - 3:4
     
    61:31
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    MIREK BAZALA rozhoduje po tom, co Sodomka okradl o gól Stodůlku z brejku. Bazalova střela z mezikruží byla pozastavena, ale přece se došourala za brankovou čáru. Bez asistence.
    46:46 LADMAN - 3:3
     
    46:46
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    MAREK LADMAN byl odměněn za svou zodpovědnou práci. Za bránou obral soupeřova beka a rázem byl sám před Králem. Bekhendové zakončení pod víko už byla formalita. Bez asistence.
    39:09 MUŠKA - 2:3
     
    39:09
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    JAKUB MUŠKA si pohrál s několika obránci a využil clony Ladmana ve slotu. Nahození bekhendem nebylo prudké, ale Král neměl oči, zapadlo proto přímo mezi betony. Asistence: Pražák, Ladman.
    28:01 JAKUBEC - 1:3
     
    28:01
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    TADEÁŠ JAKUBEC se blýsknul druhou trefou, když nabral raketovou rychlost na levém křídle, přebruslil Lenocha a vypálil z poměrně ostrého úhlu mezi betony. Tenhle gól by chtěl Sodomka zpátky. Asistence: Tomaník.
    24:18 JAKUBEC - 1:2
     
    24:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Souvislý tlak hostí vyústil v další využitou početní výhodu. Na pravé křídlo dostal nahrávku TADEÁŠ JAKUBEC, který udělal pár kroku ke kruhu a využil clony před Sodomkou. Rána zápěstím prošla přímo skrz. Asistence: Tomaník.
    17:39 LADMAN - 1:1
     
    17:39
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    První obrovskou chybu Pardubice nepotrestaly, ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Hned po zablokování brejku MUNI špatně ve svém pásmu rozehrálo, puku se ujal Soukup, který zadovkou našel volného MARKA LADMANA. Je vyrovnáno. Asistence: Soukup.
    04:28 MALENOVSKÝ - 0:1
     
    04:28
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Přesilovka byla bleskově využita, po střele z vrchu levého kruhu se puk odrazil přímo na hůl ŠIMONA MALENOVSKÉHO na druhém kruhu, který před sebou měl prázdnou branku. Sodomka bez šance. Asistence: Mokrohajský, Bazala.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 18. Ladman (Soukup), 40. Muška (Pražák, Ladman), 47. Ladman – 5. Malenovský (Mokrohajský, Bazala), 25. Jakubec (Tomaník), 29. Jakubec (Tomaník), 62. Bazala


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Arnet) – Pražák, Obr, Vacek, Lenoch, Muška, Kopecký – Soukup, Želizňák, Stolín, Voldán, Ladman, Skála, Šrámek, Teuber J., Maťátko, Teuber T.
    HC MUNI: Král (Koval) – Surán, Uhříček, Bláha, Gonos – Staněk, Machala, Malenovský, Voříšek, Bazala, Škvrně, Prokopec, Mokrohajský, Jakubec, Gergel, Drlík, Tomaník, Bartkovský, Stodůlka

    Rozhodčí: Šmika – Roischel, Figer

    Diváci: 106
    bahis siteleri