Seattle – Tampa 1:4 (kon.) | San Jose – New Jersey 3:4 (0:1 po s.n.) | Vegas – Dallas 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 4:3 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:4 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:1 (kon.) | St. Louis – Ottawa 2:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
Úterý 17.01.2023, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Jake GUENTZEL - 4:3
     
    60:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku tak rozhodují domácí hráči! Crosby si vzal puk a předložil jej do jízdy pro JAKEA GUENTZELA, jenž poté z pravé strany přesně mířil na bližší tyč Gibsonovy branky a uspěl. Asistence: Sidney Crosby.
    59:35 Bryan RUST - 3:3
     
    59:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak domácích nakonec vyústil v gól. Střela Guentzela ještě Gibsona nepřekonala, poté se však po křižné přihrávce k levé tyči dostal ke střele BRYAN RUST a ten vyrovnává na 3:3. Asistence: Jake Guentzel a Rickard Rakell.
    55:40 Trevor ZEGRAS - 2:3
     
    55:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A Ducks jdou do vedení, domácí nedokázali dostat puk ven z pásma a jsou za to potrestáni. Strome si u levé tyčky počkal na pohyb spoluhráčů a poté poslal pas do mezikruží, kam si najel TREVOR ZEGRAS. Mladá superstar zamířila přesně k pravé tyči, kam se už DeSmith nestihl dostat. Asistence: Ryan Strome.
    51:16 John KLINGBERG - 2:2
     
    51:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají krátkou přesilovku a je vyrovnáno! Zegras protáhl puk přes modrou čáru a po jeho přihrávce pálil z pravého kruhu obránce JOHN KLINGBERG. Asistence: Trevor Zegras a Troy Terry.
    28:46 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    28:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neskutečný tlak na brankovišti předvedla druhá útočná letka domácích, před klecí Ducks doráželi snad všichni tři útočníci Pens. Zucker dokonce zkoušel vystřelit z hokejkou mezi nohama, celou melu však ukončil JEVGENIJ MALKIN, jenž od pravé tyčky doklepl volný kotouč za Gibsona. Asistence: Rickard Rakell a Jason Zucker.
    17:50 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    17:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrováno! Terryho střelu vyrazil DeSmith na levý kruh a McTavish dokázal nadvakrát dostat puk před branku. Na brankovišti připravený ADAM HENRIQUE pak doklepl puk do sítě a začínáme tak od nuly. Asistence: Mason McTavish a Troy Terry.
    04:16 Jason ZUCKER - 1:0
     
    04:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jdou velmi brzy do vedení. Malkin ve středním pásmu rozjel akci, na jejímž konci byl JASON ZUCKER. Zkušený útočník se obtočil kolem branky a zasunul puk podél Gibsonova betonu. Asistence: Jevgenij Malkin a Rickard Rakell.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 5. Zucker (Malkin, Rakell), 29. Malkin (Rakell, Zucker), 60. Rust (Guentzel, Rakell), 61. Guentzel (Crosby) – 18. Henrique (McTavish, Terry), 52. Klingberg (Zegras, Terry), 56. Zegras (R. Strome)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Tokarski) – Dumoulin (A), T. Smith, Friedman, M. Pettersson, P. Joseph, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rust – Zucker, Malkin (A), Rakell – D. O'Connor, Blueger, Carter – McGinn, Gruden, Kapanen.
    Trenér: Mike Sullivan

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Fowler (A), Kulikov, Benoit, Klingberg, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique (A), McTavish, Terry – Zegras, R. Strome, Vatrano – Comtois, Carrick, Silfverberg (A) – Max Jones, Jays. Megna, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Syvret, Furlatt – Galloway, Baker

    Diváci: 17 784
    bahis siteleri