Lipt. Mikuláš – Košice 4:5 (1:2 po s.n.) | Nitra – Spišská N. Ves 3:0 (kon.) | Zvolen – Michalovce 6:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:0)
HC Košice
sk Úterý 31.01.2023, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je CHOVAN.
     
    57:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zaslúžené vyrovnanie z domácej strany. Diakov potiahol puk po ľavej strane, spoza bránky ho adresoval MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorý zblízka aj s nešťastným prispením Olssona prekonáva Jaroslava Janusa – 4:4.
    Asistencia: Kiril Diakov
     
    55:35
    Košice dali gól!
    Tak to je neuveriteľné. V posledných minútach mali prevahu domáci, no z ničoho nič sa do vedenia dostávajú košickí hokejisti. Deniš Paršin miešal puk na pravom kruhu a ako na podnose ho naservíroval pred prázdnu bránku JAKUBOVI LINETOVI, ktorý už nemohol nedať – 3:4.
    Asistencie: Denis Paršin, Jakub Ferenc
     
    39:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Lukáš Handlovský nabil od mantinelu puk PETROVI NOVAJOVSKÉMU, ten vyslal na Janusovu bránku svoju povestnú delovku, košický brankár sa už na reakciu nezmohol – 3:3.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Julius Vähätalo
     
    37:51
    Košice dali gól!
    Domácim dnes presilové hry vôbec nevychádzajú, teraz dokonca počas nej inkasujú gól na 2:3. Patrik Lamper prenikol po pravej strane, Michal Valent vyrazil jeho zakončenie len pred MAREKA BARTÁNUSA, ktorý sa už do odkrytej bránky nepomýlil – 2:3.
    Asistencia: Patrik Lamper
     
    29:05
    Košice dali gól!
    Hostia opäť nepotrebovali veľa času na vyrovnávajúci gól. Marek Bartánus nabil BRETTOVI POLLOCKOVI, ktorý vypálil od modrej čiary. Pred Valentom sa nachádzalo viacero hráčov, vyzeralo to tak, že puk ešte nešťastne tečoval Bokroš, Valent zareagovať nedokázal – 2:2.
    Asistencie: Marek Bartánus, Michal Chovan
     
    24:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď po vyhratom buly sa domáci ujímajú vedenia. Walega zvládol vhadzovanie proti Slovákovi, posunul puk dozadu na MICHALA UHRÍKA a ten z prvej prekonáva Jaroslava Janusa – 2:1.
    Asistencia: Kamil Walega
     
    10:19
    Košice dali gól!
    Oceliarom sa podarila rýchla odpoveď. PATRIK LAMPER si prebral puk ešte na úrovni modrej čiary, nik z domácich hráčov nezachytil jeho rýchly prechod pred bránku a košický útočník zoči-voči Valentovi nezaváhal – 1:1.
    Asistencia: Denis Paršin
     
    3:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zaváhanie v rozohrávke Košíc. Hostia nepresnou rozohrávkou od pravého mantinelu ponúkli domácim tutovku, k puku sa dostal KAMIL WALEGA, ktorý sa ocitol sám pred Janusom. Poľský útočník si košického brankára s prehľadom vykúpal a pohodlne otvára skóre – 1:0.

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 4. Walega, 25. Uhrík (Walega), 40. Novajovský (Handlovský, Vähätalo), 58. Kriška (Diakov) – 11. Lamper (Paršin), 30. Pollock (Bartánus, Chovan.), 38. Bartánus (Lamper), 56. Linet (Paršin, Ferenc), rozh. náj. Chovan

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Slovák (KOS)
    1:0   Šmída (LMI)
    2. série:
    1:0   Jääskeläinen (KOS)
    1:0   Ventelä (LMI)
    3. série:
    1:1   Paršin (KOS)
    1:1   Saari (LMI)
    4. série:
    1:1   Pollock (KOS)
    1:1   Vähätalo (LMI)
    5. série:
    1:2   Chovan (KOS)
    1:2   Handlovský (LMI)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Kozel) – Ventelä, Mezovský, Diakov, Bokroš, Hudec, Novajovský, Pavúk, Kapičák – Handlovský, Walega, Kriška (C) – Štrauch, Saari, Karsums – Uhrík, Vähätalo, Michalík – Braun, Šmída, Vankúš
    Trenér: Ernest Bokroš

    HC Košice: Janus (Balogáč) – Southorn, Romančík, Olsson, Deyl, Šedivý, Ferenc – Rogoň, Slovák, Jääskeläinen – Pollock, Chovan (C), Bartánus – Paršin, Linet, Lamper – Tybor, Havrila, Jokeľ
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: Orolin, Stano – Jedlička, Durmis

    Diváci: 900
    bahis siteleri