Motor ČB – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (0:3, 5:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 02.02.2023, 16:45 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    46:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Bruslaři se dostali do přečíslení dva na jednoho. Před brankou to vzal na sebe MAREK TREFIL. Kotouč se odrazil od betonů a přes Ebenstreita zapadl do branky. Asistence Adam Martin Hlinský a Vojtěch Steklý.
     
    37:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Kotouč se po ráně Matěje Zemana odrazil od betonů Metoděje Císaře a vyletěl nad branku. Po dopadu ho do branky dorazil NICK MÄHLER. Asistence Matěj Zeman a Tobiáš Pastor.
     
    34:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! NICK MÄHLER posílá Energii do vedení. Asistence Kryštof Dyk.
     
    24:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A je srovnáno. Třetí branku energie si připisuje VOJTĚCH ČIHAŘ. Asistence Lukáš Slavík a Vojtěch Váňa
     
    23:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Poté co se energetici zmocnili kotouče, vyrazil k brance TOBIÁŠ PASTOR, který poslal kotouč kolem tyčky. Asistence Kryštof Dyk.
     
    21:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Parádní přesilovkovou kombinaci zakončil JAKUB GALNOR, který z vrcholu kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence Nick Mähler a Vojtěch Čihař.
     
    18:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Po přetahování u mantinelu se kotouč ocitl před brankou, kde ho do branky zametl MATĚJ VOJÁČEK. Asistence Adam Kurka.
     
    14:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Na druhé straně se přes bránící hráče dostal JOSEF TEPLÝ a zvýšil vedení hostů. Asistence: Jakub Lev a Adam Martin Hlinský.
     
    10:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Bruslaři u své branky odzbrojili domácí a ADAM KURKA překonal povyjetého Oršuláka. Asistence: Matěj Vojáček a Miroslav Křivánek.

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 22. Galnor (Mähler, Čihař), 24. Pastor (Dyk), 25. Čihař (Slavík, Váňa), 34. Mähler (Dyk), 37. Mähler (Zeman, Pastor) – 11. Kurka (Vojáček, Křivánek), 15. Teplý (Lev, Hlinský), 19. Vojáček (Kurka), 47. Trefil (Hlinský, Steklý)


    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Ebenstreit) – Cipko, Pelikán, Postl (A), Mähler (C), Dyk – Galnor, Čihař, Poizl, Váňa, Wardas, Záhejský, Pastor, Slavík, Zeman
    Trenér: Martin Gombár

    BK Mladá Boleslav: Císař (Kovář) – Hlinský, Křivánek (A), Šilhavý, Fišer, Kubíček (A), Průšek, Macháček, Steklý, Šindelář (C), Kurka, Vojáček, Lev, Hurt, Hájek, Trefil, Kristek, Teplý
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Dyršmíd – Tichý, Herles
    thejrc.org