Česko – Švýcarsko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Švýcarsko
Čtvrtek 02.02.2023, 19:00 • SH Třebeš Hradec Králové • Přípravný zápas (juniorky)
    41:55 Moserová CH. - 3:4
     
    41:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z trestného střílení je MOSEROVÁ CH.. Kapitánka Švýcarska věděla co chce udělat a čerstvou brankářku překonala.
     
    41:55
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Hodulíková, přichází Bačková.
     
    41:55
    Uvidíme nájezd, brankářka Hodulíková zavadila o florbalku útočnice Švýcarska, navíc se při tom zranila. Věřme, že bude v pořádku.
    39:54 Morfová A. - 3:3
     
    39:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MORFOVÁ A.. Asistence: Reusserová N.. Hráčky Švýcarska to udělaly velice dobře a zachovaly klid. Reusserová měla na druhé straně úplně volnou Morfovou, která neměla složitou situaci, když uklízela míček do odkryté svatyně Hodulíkové.
     
    38:25
    Reusserová si hodila míček do středu hřiště a následně vystřelila do tyčky české branky!
    30:49 Zerzánová V. - 3:2
     
    30:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ZERZÁNOVÁ V.. Asistence: Fuchsová L.. Pumelice, která vyletěla z florbalky Zerzánové končí až za zády brankářky! Česko jde do vedení hned v úvodu třetiny.
    29:19 Spoustová T. - 2:2
     
    29:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SPOUSTOVÁ T.. Asistence: Horčičková K.. Kubalčíková dostala přihrávku před branku, ale neměla prostor k zakončení. Míček se však dokutálel až k Spoustové, která nádherně vymetla horní růžek a srovnala!
     
    21:19
    Florinová si výtečně poradila s českým útokem, kdy šly na branku dvě hráčky, ani tak ji ale nezvládly překonat.
    17:16 Helblingová F. - 1:2
     
    17:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HELBLINGOVÁ F.. Asistence: Wiedmerová J.. Helblingová si poradila s přihrávkou spoluhráčky a střelou k levé tyčce rozvlnila síť české branky.
    11:31 Wyssová M. - 1:1
     
    11:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je WYSSOVÁ M.. Asistence: Misteliová D.. A je srovnáno. Rychlý přechod do útoku se povedl hostujícím hráčkám, když si Misteliová všimla rozběhnuté Wyssové. Ta si pak poradila, když se před ní otevřel volný prostor, a brankářku prudkou střelou k levé tyčce překonala.
    03:18 Sikorová N. - 1:0
     
    03:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SIKOROVÁ N.. Asistence: Zerzánová V.. České hráčky jdou do vedení! Pěkná přihrávka od Zerzánové, která si všimla rozběhlé Sikorové. Ta už udělala brankářce jen kličku a uklidila míček do prázdné branky!

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 4. Sikorová N. (Zerzánová V.), 30. Spoustová T. (Horčičková K.), 31. Zerzánová V. (Fuchsová L.) – 12. Wyssová M. (Misteliová D.), 18. Helblingová F. (Wiedmerová J.), 40. Morfová A. (Reusserová N.), 42. Moserová Ch. (TS)


    Česko: Hodulíková (Bačková) – Zerzánová, Fuchsová, Sikorová, Machálková, Matýsková, Baldereichová, Klubalová, Břeská, Fáčková, Gocová, Seidlerová, Kubalčíková, Horčičková, Spoustová, Smetanová, Procházková, Lovíšková, Hlaviznová (C)
    Trenér: Tomáš Martiník

    Švýcarsko: Florinová (Nietlispachová) – Inderbitzinová, Schillingerová, Reusserová, Müllerová, Moserová (C), Vaeriniová, Haldemannová, Siegenthalerová, Morfová, Bertiniová, Helblingová, Misteliová, Wyssová, Wiedmerová, Gruberová, Wagnerová, Fasslerová, Rotzová
    Trenér: Amos Coppe

    Rozhodčí: Tomáš Beňo, Roman Sklenica

    Diváci: 261
    bahis siteleri