Espanyol – Osasuna 1:1 (kon.) | Elche – Villarreal 3:1 (kon.) | Atlético – Getafe 1:1 (kon.)
Real Betis – Celta Vigo 3:4 (kon.)
konec
Real Betis
3:4 (2:2)
Celta de Vigo
Sobota 04.02.2023, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak že by tu byla přeci jen ještě jedna zápletka? NABIL FÉKIR bez problému prudkou střelou k tyči překonal Villara, který skočil na opačnou stranu a Betis už prohrává jen o gól – 3:4.
     
    69
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Poprvé dnes vede jeden z týmů dvoubrankovým rozdílem a je to Celta, která odskakuje do vedení 4:2! Tentokrát se hosté prosazují po rohovém kopu. Ve vápně zůstal úplně volný JOSEPH AIDOO, který razantní hlavičkou poslal míč přesně pod břevno.
     
    56
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý obrat ve skóre ve dnešním zápase, Celta se na Betisu dostává do vedení 3:2! Aspas našel za obranou Larsena, který poslal ideální přihrávku pod sebe na hranici malého vápna, odkud překonal Silvu střelou po zemi GABRIEL VEIGA. Asistence: Jørgen Strand Larsen.
     
    42
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno, krátce před poločasovou přihrávkou se tedy stav mění na 2:2! GABRIEL VEIGA si převzal míč po výborné přihrávce de la Torreho, dostal se za záda Felipeho a pak krásným obloučkem přeloboval brankáře Silvu. Asistence: Luca de la Torre.
     
    23
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre na 2:1 a povedlo se jim to po krásné kombinační akci a neméně hezkém zakončení! Domácí se dostali k míči v nebezpečném prostoru po chybě Aidoa. Míč dostal do vápna Iglesias a krásně ho posunul na střed vápna na volného SERGIA CANALESE. Ten pak chytrým a přesně umístěným zakončením překonal Villara. Asistence: Borja Iglesias.
     
    9
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Máme tu bleskové vyrovnání Betisu na 1:1! Domácí kopali po sražené Canalesově střele další rohový kop. Už to vypadalo, že se hosté ubránili, ale pak dokázali domácí míč do vápna vrátit a úplně volný JUANMI překonal z blízka brankáře Villara.
     
    6
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tu úvodní branka zápasu v podání Celty Vigo! Hosté předvedli první zajímavou útočnou akci a hned je z toho gól. Pérez z pravé strany odcentroval na první tyč, kam si naběhl JØRGEN STRAND LARSEN a krásně z první napálil míč za záda brankáře Silvy. Asistence: Carles Pérez.

    Petr Sumbal

    Branky: 9. Juanmi, 23. Canales (B. Iglesias), 84. Fékir (pen.) – 6. Larsen (C. Pérez), 42. Veiga (de la Torre), 56. Veiga (Larsen), 69. Aidoo

    Karty:   88. Henrique (RBE), 90+8. Joaquín (RBE) – 73. de la Torre (CVG), 90+6. Núñez (CVG), 90+10. Aspas (CVG)   90+5. L. Felipe (RBE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 11:13.
    Real Betis: R. Silva – Sabaly, Pezzella, L. Felipe, Miranda (79. Abner) – G. Rodríguez (62. E. González), Guardado (62. Joaquín) – Canales (C), Fékir, Juanmi (79. Henrique) – B. Iglesias (74. A. Pérez).
    Náhradníci: Bravo, D. Martín – Montoya, Rodri, Ruiz, José, Ruibal.

    Trenér: Pellegrini

    Celta de Vigo: I. Villar – Mingueza (85. Solari), Aidoo, Núñez, Galán – C. Pérez (85. K. Vázquez), Veiga (64. Seferović), Beltrán, de la Torre (75. Cervi) – Aspas (C), Larsen (64. Ó. Rodríguez).
    Náhradníci: Balea Carrillo, Ch. Sánchez – Domínguez, Mallo, Paciência, Swedberg, Tapia.

    Trenér: Carvalhal

    Rozhodčí: Cerro Grande – Porras Ayuso, García González
    bahis siteleri