HC UP Olomouc – HC MUNI 2:9 (kon.) | North wings Ústí – Engineers Prague 4:5 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Black Dogs Budweis 2:4 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
Black Dogs Budweis
Pondělí 06.02.2023, 19:00 • Pardubice • Univerzitní liga ledního hokeje • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:37 Vasyl ŽELIZŇAK - 2:4
     
    42:37
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Sníženo! VASYL ŽELIZŇAK šel dobře do brány, počkal si na pas od zadního mantinelu, dostal kotouč na hůl, ihned jej vypustil a trefuje tak až za Ludvíkova záda – 2:4 Že by drama? Asistence: Lukáš Hebek a Dominik Kopecký.
    36:55 Matouš MASOPUST - 1:4
     
    36:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tentokrát už MATOUŠ MASOPUST trefuje neomylně! Hostující lídr si na pravém kruhu srovnal puk na holi, zamířil a zápěstím vyslal nechytatelnou ránu, Jiří Novotný byl bez šance... Přesilovka 5 na 3 je využita a Black Dogs dělají důležitý krok k výhře – 1:4. Asistence: David Svoboda a Jan Janoch.
    23:54 Jiří KUBEŠ - 1:3
     
    23:54
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté si z ničeho nic berou zpět dvoubrankové vedení! Albert Hrůša se na mpdré čáře dostal ke střele, která se pak ještě tak trochu se štěstím odrazil od JIŘÍHO KUBEŠE, který tedy kus černé gumy usměrnil do sítě 1:3. Asistence: Albert Hrůša.
     
    14:08
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOSEF HEJNÝ. Asistence: Lukáš Hebek a Jakub Muška.
     
    06:07
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují! Do slušné pozice už se dostával Krcho, který ale ještě předal lépe postavenému JANU JANOCHOVI na pravý kruh a ten přesnou ranou zvyšuje na 2:0!. Asistence: Vojtěch Krcho.
    04:05 Šimon MASOPUST - 0:1
     
    04:01
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Ve slušné šanci se zjevil už po levém křídle ujíždějící Vochozka, s tím si ještě Novotný poradil, nicméně poté už domácí brankář zůstal ležet na zádech a dojíždějící ŠIMON MASOPUST doklepl kus černé gumy do sítě. Asistence: Tomáš Vochozka.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 15. Hejný (Hebek, Muška), 43. Želizňak (Hebek, Kopecký) – 5. Masopust (Vochozka, Rolínek), 7. Janoch (Krcho), 24. Kubeš (Hrůša), 37. Masopust (Svoboda, Janoch)


    Riders Univerzita Pardubice: Novotný (Sodomka) – Hrdlička, Pražák, Obr, Vacek, Lenoch, Muška, Kopecký – Soukup, Zheliznyak, Stolín, Voldán, Hebek, Klíma, Skála, Jejný, J. Teuber, T. Teuber
    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Kubeš, Hubáček, Grauer, A. Hrůša, Bouška, Krtek, D. Svoboda – P. Hrůša, Rolínek, Masopust, Šafář, Janoch, Andrle, M. Dvořák, Krcho, Pinkas

    Rozhodčí: Barek – Hájková, Landsman
    bahis siteleri