Philadelphia – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Tampa 7:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 5:4 (po pr.)
New Jersey – Vancouver 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 3:2 (2:1 po s.n.) | Arizona – Minnesota 3:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
Calgary Flames
Úterý 07.02.2023, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    Trocheck podrážel Weegara na útočné modré čáře, když mu skočil na protisměrnou kličku a Flames mají velkou šanci rozhodnout.
     
    39:05
    Jakoby nestačilo, že už teď je Trouba vyloženě oblíben v hostujícím týmu. Vystoupil z levé strany a sestřelil ramenem do hlavy Kadriho, tomu spadla helma. Dubé, kterého Trouba trefil v první třetině, ho chtěl mstít, ale dostal spíše naloženo. Navíc Dubé dostane dvojku plus desítku za nesportovní chování. Na trestnou lavici usedá dnes potřetí Lucic a emoce opět gradují. Paradoxně budou hrát domácí přesilovku.
     
    34:43
    Ještě teď hráli Rangers v šesti, trest odpyká Panarin.
     
    16:16
    Je to vyhrocené! Lucic se vrátil na led a hned si ho našel na levém křídle Blais. To si nenechal bývalý útočník Bostonu líbit. Následovala bitka ve středovém kruhu, kde byl aktivní Zadorov proti Blaisovi a Weegar proti Cuyllemu. Lucic půjde opět na trestnou lavici. Na tu usedne i Weegar či Cuylle. Naopak Blais nikoli. Rangers z této situace vytěží další přesilovku. Lucic tomu nemůže uvěřit.
     
    13:57
    Trouba trefil na své útočné modré čáře Dubého a Tanev jej vyzval k bitce, byl z toho relativně vyrovnaný souboj osmiček. k Tanevovi ale přisedne ještě Lucic, takže Calgary bude hrát dvě minuty v oslabení. Tanev je totiž ještě vyloučený za hrubost Kouč Sutter kroutí hlavou.
     
    07:15
    Harpur podrazil Colemana za svou bránou.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 6. Chytil (Kakko, Fox), 23. Chytil, 40. Zibanejad (Kreider, Panarin), 53. Zibanejad (Panarin, Vesey), 62. Lafreniere (Zibanejad) – 11. Coleman (Mangiapane), 37. Toffoli (R. Andersson, E. Lindholm), 47. Mangiapane (Hanifin, Backlund), 49. Mi. Stone (Backlund, Coleman)


    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Harpur – Vesey, Zibanejad (A), Panarin – Goodrow (A), Trocheck, Kreider – Kakko, Chytil, Lafreniere – Blais, Leschyshyn, Cuylle.
    Trenér: Gallant

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, C. Tanev (A), Weegar, Mi. Stone, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm (A), Dubé – Huberdeau, Kadri, Pelletier – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – Lewis, Ružička, Lucic.
    Trenér: Sutter

    Rozhodčí: Sutherland, Schrader – Murray, Smith

    Diváci: 17 173
    bahis siteleri