UK Kings Prague – Engineers Prague 0:5 (kon.)
konec
UK Kings Prague
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
ČVUT Engineers Prague
Úterý 07.02.2023, 17:00 • Zimní stadion Eden - Praha Vršovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:59 David VOBOŘIL - 0:5
     
    46:59
    Engineers právě vstřelili branku!
    Paráda DAVIDA VOBOŘILA! Inženýrský obránce výborně vystoupil na mantinelu ve středním pásmu, propíchl si puk do pásma, šel pravým křídlem, zamířil a parádně mířenou ranou mezi ruku a tělo popáté překonává Michala Pícla! Další gól v oslabení, Engineers drtí UK – 0:5. Bez asistence.
    35:29 Jan RAITERMAN - 0:4
     
    35:29
    Engineers právě vstřelili branku!
    Gól v oslabení! Kovařík zlomil při střele hůl, čehož okamžitě využil Pavel Vaňous, který nabral puk a jako buldok se hnal dopředu. Jindra (ač s faulem) zvládl situaci ještě uhasit, nicméně útok podporoval i JAN RAITERMAN, jenž dostal kotouč před bránou a elegantní kličkou je zametl do sítě! Jedná se o první gól poctivého beka v sezoně! Asistence: Pavel Vaňous.
    31:02 Lukáš SPURNÝ - 0:3
     
    31:02
    Engineers právě vstřelili branku!
    Už je to o tři góly! Václav Burda se prosmýkl na modré čáře, jednoduše proklouzl do pásma, nakrátko přiťukl na pravé křídlo, no a LUKÁŠ SPURNÝ trefil parádně do levého horního růžku – 0:3! Krásný gól. Asistence: Václav Burda.
    17:25 František JANUŠKA - 0:2
     
    17:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    Inženýři odskakují! Jan Raiterman od středového kruhu parádním pasem vysunul FRANTIŠKA JANUŠKU, jenž se hnal levým křídlem, zamířil na vzdálenější tyč a vypálil. Rána to byla slušná, nicméně možná mírně zaváhal i brankář Michal Pícl, kterému puk protekl někde mezi rukou a tělem...0:2! Asistence: Jan Raiterman.
    02:56 Vojtěch MATĚJKA - 0:1
     
    02:56
    Engineers právě vstřelili branku!
    Inženýři jdou do vedení! Obránce UK Dlabola vyrobil na vlastní modré hrubici, kotouč sebral Fabiánek, prostrčil jej na VOJTĚCHA MATĚJKU, ten se prosmýkl na pravý kruh a nekompromisní ranou na vzdálenější tyč otevírá skóre zápasu – 0:1! Asistence: Tomáš Fabiánek.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. Matějka (Fabiánek), 18. Januška (Raiterman), 32. Spurný (Burda), 36. Raiterman (Vaňous), 47. Vobořil


    UK Kings Prague: Pícl (Mašek) – Piskač, Lelek, Dlabola, Vávra, Kudla, Málek, Glitta, Kopenec – Krchňák, Volf, Jindra, Konopásek, Čmejla, Kovařík, Šimanský, Limanovský, Martínek, Slabý
    ČVUT Engineers Prague: Maličkay (Mann) – Spurný, Staněk, Raiterman, Skorčík, Vobořil, J. Kučera – Kubata, Vaňous, M. Kučera, Slavata, Šíma, Blažek, Matějka, Januška, Fabiánek, Burda, Březina, Kadlec, Dohnal, Najman

    Rozhodčí: Glanc – Žídek, Maňák
    bahis siteleri