Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Česko
Úterý 07.02.2023, 18:30 • Romanshorn, Švýcarsko • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    55:27 PULKKANEN - 4:2
     
    55:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu byli důraznější Finové, puku se tak chopil AKSELI PULKKANEN, stáhl hru do mezikruží a přes tři hráče vyslal skrytou střelu. Milota neměl šanci ji vidět, soupeř se tak ujímá dvoubrankového vedení. Asistence: Saarelainen.
    45:50 VESELOVSKÝ - 3:2
     
    45:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nabídka od modré čáry na Ovečkinovo místo našla ADAMA VESELOVSKÉHO, který udělal pár kroků a zápěstím zakončil přes les hokejek. Hannikainen měl zakrytý výhled, Češi jsou na koni. Asistence: Hlinský, Svozil.
    44:48 BENÁK - 3:1
     
    44:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po střele Hlinského od modré čáry se od hrazení odrazil puk na hůl ADAMA BENÁKA, který už jen pohotově zakončil do prázdné klece a vrátil svůj tým do hry. Asistence: Hlinský, Titlbach.
    44:14 PULKKANEN - 3:0
     
    44:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Joona Saarelainen se díky hezké stahovačce na levém křídle prodral až před Milotu, kde vyvolal zmatek. Z toho profitoval AKSELI PULKKANEN, neboť byl u kotouče první a dal svému celku třígólové vedení. Asistence: Saarelainen.
    37:24 VÄÄRÄLÄ - 2:0
     
    37:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Královi přeskočil puk čepel, kvůli čemuž mohl z levého křídla pálit Viuhkola. Jeho pokus Milota vyrazil jen před sebe, a to příhodně na hůl VILLEHO VÄÄRÄLY, který už jen dorážel do prázdné brány. Asistence: Viuhkola.
    09:32 AMHAMDI - 1:0
     
    09:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po vhazování se Finové rychle prosazují, Jalasti nabil na příklep ONNIMU AMHAMDIMU na pravé křídlo, který propálil všechno, co mu stálo v cestě. Přesilovka je využita a soupeř se ujímá vedení. Asistence: Jalasti, Suoniemi.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 10. Amhamdi (Jalasti, Suoniemi), 38. Väärälä (Viuhkola), 45. Pulkkanen (Saarelainen), 56. Pulkkanen (Saarelainen) – 45. Benák (Hlinský, Titlbach), 46. Veselovský (Hlinský, Svozil)


    Finsko: Hannikainen (Teshome) – Amhamdi, Jalasti, Välilä, Nykyri, Nieminen, Leppä, Kaasinen, Vikla – Saarelainen (C), Pulkkanen, Sinivuori – Paqvalin, Suoniemi, Keinänen J. – Viuhkola, Ruohonen, Väärälä – Keinänen K., Loponen, Rimpinen
    Trenér: Marko Kauppinen

    Česko: Milota (Mařík) – Svozil, Hlinský (C), Fibigr, Chaloupka, Skok, Král A., Ošmera – Klíma, Jecho, Kos – Titlbach, Benák, Humeník – Pastor, Pavlík, Král L. – Špilka, Curran, Veselský – Vaculík
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Urban, Feuz – Urfer, Monard
    bahis siteleri