Tampa – Colorado 5:0 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
New Jersey – Seattle 3:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:1 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:6 (kon.)
Minnesota – Vegas 1:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
San Jose Sharks
Pátek 10.02.2023, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Eric STAAL - 4:1
     
    58:55
    Florida právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL podruhé! V tomto případě využil Karlssonova promáchnutí na modré čáře, stojícího Švéda bez problémů předjel a od levého mantinelu zacílil neomylně do odkryté klece soupeře. Bez asistence.
    58:21 Eric STAAL - 3:1
     
    58:21
    Florida právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Luostarinen zachytil nepovedenou rozehrávku soupeře ještě ve středním pásmu a vyslal vstříc prázdné bráně ERICA STAALA, na něj už čekal snadný úkol. Karlsson marně stíhal konkurenta, zlostí pak zlomil hokejku o tyč na dvě části. Asistence: Eetu Luostarinen.
     
    55:08
    Velká komplikace pro domácí celek! Aaron Ekblad před vlastní bránou zvedl hokejku do obličeje Tima Meiera, v němž se objevil i krvavý šrám, takže se jedná o čtyřminutový trest.
    39:19 Sam REINHART - 2:1
     
    39:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán těsně před koncem prostřední části! Lundell nahrál do pravého kruhu jinému Finovi Luostarinenovi, jenž v pádu poslal puk před bránu, kde SAM REINHART šikovnou tečí prostřelil Kähkönena mezi betony a zapsal svou druhou trefu v zápase. Asistence: Eetu Luostarinen a Anton Lundell.
     
    39:02
    Dlouho dopředu Tomáš Hertl avizoval přihrávku při přečíslení na Tima Meiera, Sergej Bobrovskij se proto včas přesunul k levé tyčce a střelu skryl pod betonem.
     
    26:23
    Florida má možnost dokonat obrat v početní převaze. Na trestnou lavici usedl Nick Bonino, jenž háčkem přibrzdil do přečíslení spěchajícího Tkachuka.
    24:30 Sam REINHART - 1:1
     
    24:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! SAM REINHART převzal nahrávku od Marca Staala, nenechal se rozhodit osekávajícím Karlssonem a dojel do pravého kruhu, odkud uspěl forhendovou střelou namířenou mezi levou ruku a beton gólmana. Asistence: Marc Staal.
     
    23:21
    Tvrdý hit Jonaha Gadjoviche na Brandona Montoura se rozhodl trestat Givani Smith! Strhla se bitka mezi členy čtvrtých útoků, která nakonec nepoznala vítěze, hráče od sebe roztrhli rozhodčí. Oba vyfasovali tradiční pětiminutový trest.
     
    15:59
    Tomáš Hertl je zatím hodně vidět. Zničehonic vyplaval za defenzivní linií soupeře a forhendovou střelu tlačil k pravé tyčce, Bobrovskij zakročil vyrážečkou!
    05:49 Alexandr BARABANOV - 0:1
     
    05:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Erik Karlsson zastavil pokus o vyhození ještě v útočném pásmu, načež nahodil směrem na bránu. Jeden z obránců puk zblokoval, ale pouze k ALEXANDRU BARABANOVOVI, jenž nasměroval bekhendovou dorážku nad levé Bobrovského rameno. Asistence: Erik Karlsson.
     
    02:25
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Givani Smith zastavil sprintujícího Jevgenije Svečnikova pouze za cenu držení.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 25. Reinhart (M. Staal), 40. Reinhart (Luostarinen, Lundell), 59. E. Staal (Luostarinen), 59. E. Staal – 6. Barabanov (E. Karlsson)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Reinhart, Luostarinen, Lundell – Cousins, E. Staal, Lomberg – Coli. White, Tierney, G. Smith.
    Trenér: Paul Maurice

    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson (A), Harrington, Benning, Vlasic, Ferraro, MacDonald – Gregor, Hertl (A), Meier – Barabanov, Couture (C), Eyssimont – Lindblom, Sturm, Bonino – J. Svečnikov, Lorentz, Gadjovich.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: Rooney, Kozari – O'Quinn, Murray

    Diváci: 15 183
    bahis siteleri