Vsetín – Sokolov 4:3 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 2:3 (kon.) | Pardubice B – Přerov 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – Kolín 5:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 13.02.2023, 17:30 • Zimní stadion Jana Marka, Jindřichův Hradec • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla ho rozhodla prakticky z první možné šance, kdy z přečíslení 2 na 1 rozhodl Jiří Fronk. Z dnešního utkání si tak Dukla odnáší dva body a znovu potvrdila pravidlo, že v Jindřichově Hradci vždy bere nějaké body. Z dnešního zápasu je to vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek pondělního večera. (19:51:55)
     
    Konec zápasu.
    60:27 Jiří FRONK - 3:2
     
    60:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bod navíc z dnešního utkání si odnáší Dukla. Do přečíslení dva na jednoho se dostali Miškář společně s JIŘÍM FRONKEM, který po přihrávce před branku nedal šanci Běhulovi jakkoliv reagovat. Asistence: Patrik Miškář.
     
    60:16
    Kuťák z kruhu pálil na Neužila, ten jeho střelu pokryl betonem.
     
    60:01
    Velmi důležité úvodní buly lépe zvládli hosté.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V dnešním utkání se body budou dělit, to už je jisté. V přesilové hře poslal Litoměřice do vedení Šedivý, o pět minut později si ale dobře sjel Brož k tyčce a po přihrávce zpoza branky vyrovnal. Nikam neodcházejte, za dvě minuty začne prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Jihlava v závěru mohla znovu rozhodnout, Miškář si ale nestihl včas všimnout puku a nemohl tak přihrát na volného Valu k modré.
     
    59:17
    Hampl znovu jen nahodil za domácí branku, Vala rychle poslal puk do útočného pásma.
     
    59:02
    Tomáš Harkabus dostal přesnou přihrávku na modré a jel sám na Běhulu. Kličkou si dokázal rozhýbat Běhulu a mířil přímo do horního rohu branky, trefil ale jen horní tyč.
     
    58:27
    Harkabusovu střelu od modré obětavě zblokoval tělem Výtisk, Litoměřice poté vyvezly puk do útočného pásma.
     
    58:21
    Zakázané uvolnění vrací hru k Běhulovi.
     
    57:52
    Judovo nahození od modré Běhula přikryl do lapačky místo rozehrávky. Jihlava tak bude mít vhazování v útočném pásmu.
     
    57:27
    Handl dostal od Fronka přihrávku pod nohy a k puku se tak dostaly Litoměřice. Kuťák zkoušel pálit z kruhu k bližší tyči, Handl dokázal tuto střelu zblokovat.
     
    56:22
    Senčák z rohu hřiště překvapil všechny, když nahodil puk přímo před Neužila. Válek se pokoušel ve vzduchu dorážet do branky, Neužil ale ukázal dobré reflexy a včas pokryl puk lapačkou.
     
    55:41
    Litoměřice u trestné lavice na mantinelu vyhrály souboj o puk, celkem lacino se ho ale vzdaly a pouze nahodily za Neužila. Domácí tak měli dost prostoru k rozehrávce.
     
    55:05
    Meluzín vyzval Judu do jízdy, jeho přihrávka byla ale příliš prudká a Běhula ji tak mohl chytit do lapačky a zabránit velké šanci Jihlavy.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 25. Dundáček, 49. V. Brož (Miškář, Bilčík), 61. Fronk (Miškář) – 27. Procházka (Kuťák), 44. J. Šedivý (Procházka, Válek)


    HC Dukla Jihlava: Neužil (Chaloupek) – Dundáček, A. Dvořák, D. Kolář, Vala, Bilčík (A), Chvátal – Harkabus (C), Miškář, Karabáček – Cachnín, Menšík, Chlubna – Pořízek, Handl, Fronk – Meluzin, Juda, V. Brož – Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Stadion Litoměřice: Běhula (Sklíba) – Jebavý (A), Hampl, Š. Němec, Výtisk (C), Holý (A), J. Šedivý, Kroupa, Černohorský – Procházka, Kuťák, Senčák – Válek, Jícha, Guman – Cikhart, M. Vitouch, Slavíček – Pártl.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Kostourek, Jaroš – Zídek, Polák

    Diváci: 503
    thejrc.org