Washington – Florida 3:6 (kon.) | Carolina – Montreal 6:2 (kon.) | Columbus – Winnipeg 3:1 (kon.)
Nashville – Boston 0:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:2 (kon.) | Calgary – Detroit 2:5 (kon.)
Seattle – Philadelphia 6:2 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 17.02.2023, 03:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:40
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Jesper Bratt – 2 min., podrážení.
    51:42 Brayden SCHENN - 4:2
     
    51:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V obraně Devils to dnes neklape. V oslabení si nikdo nevšímal Kyroua, kterému Thomas nachystal šanci v levém kruhu. Blackwood napoprvé zasáhl levým betonem, ale BRAYDEN SCHENN dokonal dílo zkázy dorážkou skrz nohy Gravese. Asistence: Jordan Kyrou, Robert Thomas.
     
    51:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Miles Wood – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    50:22
    Siegenthaler s Hamiltonem byli oklamáni Schennem, který zničehonic vyčaroval přihrávku na volného Kyroua. Ten předvedl forhendový blafák, puk se objevil za Blackwoodem a Siegenthaler ho vyhodil z brankové čáry!
     
    33:14
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Nico Hischier – 2 min., držení.
     
    31:58
    Na New Jersey čeká první přesilovka. Torey Krug za dvě minuty sekl do nohy McLeoda, se kterým se pak ještě pustil do drobné šarvátky.
     
    29:56
    Hamilton vystřelil nepřesně a kvůli pochybení Siegenthalera hned vzápětí čelil přečíslení tři na jednoho. Toropčenko to vzal na sebe, ale z vrcholku kruhu bránu minul.
    28:32 Erik HAULA - 3:2
     
    28:32
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Fabian Zetterlund forčekoval Thomase a přinutil ho ke ztrátě v rohu obranného pásma. Z úplně stejného místa pak tento Švéd doručil přihrávku na ERIKA HAULU, jenž mezi Schennem a Thomasem zamířil mimo dosah Binningtona. Asistence: Fabian Zetterlund, Jegor Šarangovič.
     
    27:28
    Bahl při dojíždění nahozeného puku neuhlídal Neighbourse, jenž zadovkou z rohu geniálně našel Blaise. Blackwood hosty v důležitý moment podržel díky dobrému postavení.
    25:35 Jordan KYROU - 3:1
     
    25:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Modří druhým gólem v řadě odskakují na 3:1! Thomas v souboji na krátkém mantinelu přehrál Gravese. Schenn jeho přihrávku do pravého kruhu prodloužil k JORDANU KYROUOVI a tomu zapadla střela zápěstím přesně k bližší tyči. Asistence: Brayden Schenn, Robert Thomas.
    24:00 Alexej TOROPČENKO - 2:1
     
    24:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí obnovují své vedení! Severson po velké bitvě v rohu zavařil Ďáblům přihrávkou před vlastní branku. McLeod ji nezpracoval, z druhé vlny ihned vystřelil Parayko a kotouč, který se zastavil pár centimetrů před brankovou čarou, duchapřítomně dorazil do sítě ALEXEJ TOROPČENKO. Asistence: Nathan Walker, Colton Parayko.
    17:30 Dawson MERCER - 1:1
     
    17:30
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Dlouho domácím náskok 1:0 nevydržel! Po několika smolných odrazech byl Binnington sám na Boqvista a DAWSONA MERCERA, který ho z několikáté dorážky připravil o čisté konto. Asistence: Jesper Boqvist, Damon Severson.
    16:32 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    16:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V sedmnácté minutě už se Blues radují! O´Reillymu se otevřel prostor před pravým kruhem. Tvrdým příklepem sestřelil Hamiltona. Ten zůstal chvíli ochromen a Barbašev vedle něj urychleně přebil na vzdálenější tyč, kde PAVEL BUČNĚVIČ jednoduše vsítil šestnáctý gól sezony. Asistence: Ivan Barbašev, Ryan O´Reilly.
     
    15:46
    Dvojí šance Blues! Faulkovu jedovatou střelu Blackwood jenom vyrazil před sebe a měl pořádnou dávku štěstí, že Kyrou z lukrativní dorážky přestřelil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Bučněvič (Barbašev, O'Reilly), 24. Toropčenko (N. Walker, Parayko), 26. Kyrou (B. Schenn, Thomas), 52. B. Schenn (Kyrou, Thomas) – 18. Mercer (J. Boqvist, Severson), 29. Haula (Zetterlund, Šarangovič)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Rosén, Tucker – Bučněvič, O'Reilly (C), Barbašev – Kyrou, Thomas, B. Schenn (A) – Blais, Acciari, Neighbours – T. Pitlick, N. Walker, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, Marino, Bahl – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Zetterlund, Haula, Šarangovič – Mercer, J. Boqvist, Tatar – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Furlatt, McCauley – Murray, Cherrey
    bahis siteleri