Real Sociedad – Celta Vigo 1:1 (kon.) | Real Betis – Valladolid 2:1 (kon.) | Mallorca – Villarreal 4:2 (kon.)
Osasuna – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
CA Osasuna
0:2 (0:0)
Real Madrid
Sobota 18.02.2023, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 22. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Osasunou a Realem Madrid.
     
    CA Osasuna

    Fotbalisté Osasuny překvapivě zůstávají i ve druhé polovině sezóny v boji o pohárové příčky. Aktuálně se v tabulce nachází na osmém místě, přičemž za šestým Vallecanem zaostávají rozdílem pouhých tří bodů, ovšem musí se dívat i za sebe, protože navzdory pěknému postavení má jen desetibodový náskok na sestupové pozice. Svěřenci kouče Arrasateho v posledních dvou utkáních remizovali, nejprve 1:1 s Espanyolem a o víkendu hráli bez branek s Valladolidem. Nejlepším střelcem týmu je Ezequiel Ávila s osmi góly.
     
    Real Madrid CF

    Není bez překvapení, že Real bojuje o ligový titul. Musí ovšem zabrat, protože úhlavní rival z Barcelony se začíná nebezpečně vzdalovat, momentálně čítá rozestup mezi prvním a druhým místem osm bodů. Hráči bílého baletu se nedávno vrátili z Maroka, kde podle očekávání opanovali mistrovství světa klubů. Návrat na domácí scénu vyšel Ancelottiho družině vítězně, na domácí půdě rozstřílela poslední Elche s přehledem 4:0. Střelecké produktivitě mužstva vévodí čtrnáctigólový Karim Benzema.
     
    Úvodní sestavy:

    CA Osasuna: S. Herrera – Moncayola, Unai García, David García (C), M. Sánchez – Brašanac, Torró, Mo. Gómez – Rubén García, Budimir, Ezalzúlí.
    Náhradníci: A. Fernández – Ibáñez, A. Hernández, Oroz, D. Moreno I, Kike García, Cameroz, Barja.
    Trenér: Jagoba Arrasate

    Real Madrid CF: Courtois – Militão, Rüdiger, Na. Fernández (C), Alaba – Modrić, Camavinga, Ceballos – Valverde, Rodrygo, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. López, Lunin – J. Vallejo, Carvajal, M. Martín, Rodriguez, Odriozola, Asensio, L. Vázquez, Hazard.
    Trenér: Carlo Ancelotti

    Rozhodčí: Munuera – Sánchez, Martínez.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Také hráči madridského celku vsadili na klasiku, oblékli na sebe bílé dresy.
     
    3
    Slibnou příležitost měl Darko Brašanac. Ránu z velké vzdálenosti si rozmyslel a prostrkával míč na Jona Moncayola, pasu zabránil v úspěchu Éder Militão.
     
    4
    Vinícius Júnior vybojoval standardku v podobě rohového kopu. Rozehrál jej Luka Modrić, nejvýše do vzduchu vyskočil bránící David García.
     
    5
    Brzkou žlutou kartu zápasu si vysloužil Lucas Torró. Zbytečně tvrdě zajel do kotníků Eduarda Camavingy, jenž potřebuje lékařskou péči.
     
    6
    Ze středu Federico Valverde vyslal zajímavou nahrávku na pravé křídlo ke kopačkám Rodryga, ten vyslal střílený pas do prvního clonícího soka.
     
    7
    Jako další centroval David Alaba. David García trestuhodně podskočil, s čímž však vůbec nepočítal Éder Militão, od jehož hlavy se balón odrazil mimo hrací plochu.
     
    8
    S malou domů si Sergio Herrera poradil na jedničku. Po rychlém zpracování zkontroloval postavení spoluhráčů a vybral si Rubéna Garcíu.
     
    9
    Za přetaženým balónem Lucase Torra z pravé strany spěchal Darko Brašanac, těsně před ním Antonio Rüdiger pravou nohou prodloužil balón do zámezí.
     
    10
    První velkou příležitost střetnutí spálil Vinícius Júnior! Jeden na jednoho bez problémů uspěl proti Moncayolovi, načež z levé strany střílel z poměrně velkého úhlu, navíc proti dobře vyběhnuvšímu gólmanovi, zakončením mezi nohy neuspěl.
     
    11
    Bílý balet přidává na aktivitě. Luka Modrić hledal průnikovým pasem Rodryga, skluzující stoper David García přikopl míč ke spoluhráči Unaiovi Garcíovi.
     
    12
    Rychlý brejk domácímu celku nevyšel. Ante Budimir hledal Moisése Gomeze, toho ovšem David Alaba pokryl bez problémů.
     
    13
    Situaci dvou proti dvěma Eduardo Camavinga nevyřešil vůbec dobře. Vyzkoušel štěstí individuálně, David García jej odstavil čistě tělem.
     
    14
    Z pozice levého beka si Manu Sánchez prostor k centru nenašel. Nahrával proto po zemi na střed k Brašanacovi, který po rychlém zpracování neuspěl kličkou k hraně šestnáctky.
     
    15
    Fanoušci si jenom smutně povzdechli. Centr od levé lajny směřoval do prostoru, kde byli dva osamocení domácí hráči, jenže ti se nedomluvili vůbec dobře a Ante Budimir ve velkém záklonu zvedl kulatý nesmysl mimo dosah ve výrazně lepší pozici stojícího Torra.
     
    16
    Pozornost Thibauta Courtoise vyzkoušel Moisés Gómez. Vypálil tvrdou ránu kousek za šestnáctkou, Belgičan reagoval včas a hrací předmět vyboxoval mimo hrací plochu.
     
    17
    Levou lajnou nabral vysokou rychlost Abdesamad Ezalzúlí. Utekl osobnímu strážci a dokázal v plné rychlosti i odcentrovat, ale přímo do rukavic gólmana.
     
    18
    Ostrý projektil ze střední vzdálenosti vyslali i hosté. Jmenovitě Luka Modrić, chorvatský středopolař namířil míč o kousek vedle levé tyčky.
     
    19
    Proti dvěma konkurentům si věřil Manu Sánchez. Na levé straně udělal kousek za šestnáctkou kličku Valverdemu směrem k brankové čáře, pokus o centr Uruguayec zblokoval v pádu.
     
    20
    Příliš dlouho dopředu dával Manu Sánchez najevo, kam bude nahrávat. Úmysl protihráče přečetl i Éder Militão, Brazilec snadno uzmul balón pro sebe.
     
    21
    Luka Modrić zkoumal, kudy by mohl vyzrát na soupeřovu defenzivu. Vyzkoušel oblouček za obranu, který úspěšně přečetl Unai García.
     
    22
    Na spoluhráče křikl Thibaut Courtois a dočkal se nahrávky. Bez většího rozmýšlení nahrával z prvního doteku k pravé lajně na volného Alabu.
     
    23
    Standardku pro Osasunu získal Jon Moncayola. Velmi dobře pokryl kulatý nesmysl tělem, Nacho Fernández protihráče evidentně zatáhl za dres.
     
    24
    Pod tlakem Abdesamad Ezalzúlí viditelně chtěl získat autové vhazování, jenže Nacha Fernándeze se mu nastřelit nepodařilo, takže vhazuje Real.
     
    25
    Domácí zatím nehrají vůbec zle. Nacho Fernández měl co dělat, aby před Budimirem posunul míč za sebe do rukavic Courtoise.
     
    26
    Svěřenci kouče Arrasateho se dokonce nebojí kombinovat kolem poloviny hřiště, presink konkurenta zatím výraznější problémy neznamená.
     
    27
    Federico Valverde zaspal a ztratil míč na úkor Rubéna Garcíi, který vzápětí protihráče nastřelil a vybojoval rohový kop.
     
    28
    Při zpracování si rukou pomohl Luka Modrić. Sporné rozhodnutí arbitra Munuery, které ale s VARem konzultovat nelze, takže Osasuna bude kopat nepřímý volný kop.
     
    29
    Pěkná kombinace na jeden dotek vyvrcholila nahrávkou Jona Moncayola za obranu na nabíhajícího Darka Brašanace, který střílel v ofsajdu, Thibaut Courtois navíc míč za záda nepustil.
     
    30
    Hosty zastavil v rozletu zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Rodrygo dal přihrávajícímu Viníciusovi Júniorovi jasně najevo, že očekával přihrávku dříve.
     
    31
    Real Madrid zkouší štěstí trpělivou kombinací na útočné polovině. Soupeř má ovšem dobře rozestavené řady, vyzrát na ně nebude vůbec snadný úkol.
     
    32
    Rodrygo vrhl pohled do vápna a zjistil, že v něm nemá žádného spoluhráče. Naznačil kličku do tří konkurentů, ale úmysl si rozmyslel a raději přihrál za sebe Alabovi.
     
    33
    Nejnebezpečnějším hráčem zápasu je doposud Vinícius Júnior. Není to poprvé, co po levé straně doběhl až do vápna, ale zase mu nevyšla finální fáze, balón si zamotal mezi nohy a vyběhl s ním mimo hřiště.
     
    34
    Jon Moncayola viděl na hraně šestnáctky Abdesamada Ezalzúlího, jenže tomu vůbec nevyšlo zpracování, Éder Militão této skutečnosti využil bez výraznějšího pobízení.
     
    35
    Více zřejmě Rubén García z dané situace vytěžit nemohl. Váhal a dostal se pod tlak dvou protihráčů, nastřelením Fernándeze získal aspoň aut.
     
    36
    Hosté brzy získali balón do vlastního držení, jenže ani oni si ho příliš dlouho neužili, Dani Ceballos se totiž provinil útočným faulem.
     
    37
    Dlouhý nákop Davida Garcíi útočník Ante Budimir pouze prodlužoval za sebe přímo do prostoru, kde byl připravený Thibaut Courtois.
     
    38
    Na podobné zákroky si Lucas Torró musí dávat velký pozor. Nedovoleně u lajny dojel Nacha Fernándeze, přitom na kontě už jednu žlutou kartu má.
     
    39
    Éder Militão zpětnou nahrávkou dostal gólmana pod tlak. Thibaut Courtois si poradil s bravurou, posunutím po pravé ruce si udělal prostor kolem Budimira a rozehrál na osamoceného Davida Alabu.
     
    40
    Volný přímý kop pro Osasunu. U levé lajny si výborně píchl míč po čáře Abdesamad Ezalzúlí, následně jej podrazil pozdě brzdící Éder Militão.
     
    41
    A byl to právě Éder Militão, kdo zažehnal hrozící nebezpečí. Vyšplhal vysoko do vzduchu a hlavou odklidil kulatý nesmysl mimo velké pokutové území.
     
    42
    Proti pravidlům hrál Darko Brašanac. Po ztrátě míče nezachytil pohyb Luky Modriće, Chorvata zezadu nedovoleně zatáhl za dres.
     
    43
    Favorizovaní hosté si pořádně zahrávali. Místo odkopu Courtois vymýšlel přízemní rozehrávku a dostal pod tlak Fernándeze, jenž chyboval. Osasuna sehrál akci na pár přihrávek, Ante Budimir střílel bez přípravy kousek za šestnáctkou vedle pravé tyče.
     
    44
    Přímý kop kopal Real. Z pravé strany kroutil centr do vápna Luka Modrić, spoluhráče Édera Militãa nenašel.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+2
    Také druhá žlutá karta zamířila do domácích řad. Jon Moncayola držel o únik se pokoušejícího Viníciuse Júniora příliš dlouho, protesty nejsou na místě.
     
    45+2
    Poslední útok úvodního dějství ukončil útočným faulem Vinícius Júnior, Brazilec naprosto zbytečně dohrál Davida Garcíu.
     
    45+3
    Po faulu Viníciuse Júniora se strhla potyčka právě mezi Brazilcem a Moisesem Gómezem. Arbitr Munuera dal jasně najevo, že podobné situace nebude trpět, oběma hráčům udělil žlutou kartu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Osasunou a Realem Madrid gól nepřinesl. Očekával se tlak od hostujícího favorita, ale ten nepřišel. Za zmínku stojí snad jediná příležitost bílého baletu, kdy si Vinícius Júnior udělal prostor na levé straně šestnáctky, avšak z úhlu na vyběhnuvšího gólmana nevyzrál. I domácí se snaží útočit, ale vytvořili si spíše jen náznaky šancí, na první vyloženou zatím čekají.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Zhruba metr za šestnáctkou vypálil z levé strany Rodrygo. Kroutil míč zajímavě na zadní tyčku, Sergio Herrera zasahovat nemusel.
     
    49
    S malou domů si domácí brankář poradil bez problémů. Zkontroloval postavení spoluhráčů a po pravé straně přihrával Davidu Garcíovi.
     
    50
    Nohama si zahrál také Thibaut Courtois. I on si věděl rady, obloučkem přes Anteho Budimira oslovil Luku Modriće.
     
    51
    Abdesamad Ezalzúlí vymýšlel zajímavý průnikový pas na Lucase Torra, avšak ten mu vůbec nevyšel, Éder Militão jej přečetl bez problémů.
     
    52
    Na útočný výlet se vydal David Alaba. Vysunul Viníciuse Júniora, jenž napoprvé ztroskotal na Herrerovi, načež dorážku nasměroval do sítě, ale gól nemohl platit z důvodu ofsajdu skórujícího hráče.
     
    53
    Nebezpečí i na druhé straně. Střílený centr zleva trefil hrotový útočník Ante Budimir, naneštěstí pro něj vystřelil přímo do prostoru, kde stál Thibaut Courtois.
     
    54
    Hosté nechtějí nechat nic náhodě. Přidávají na aktivitě a hledají okénka obraně konkurenta. Nadále neúspěšně, domácí hrají velmi kompaktně.
     
    55
    Spíše z nouze vystřelil zhruba z dvaceti metrů Rodrygo. Přímo do středu brány, Sergio Herrera měl snadnou práci.
     
    56
    Akce domácímu mužstvu nevyšla. Vzápětí chtěl do brejku utéct Federico Valverde, Jon Moncayola zastavil protihráče nedovoleným způsobem.
     
    57
    Není to poprvé, co si Vinícius Júnior skvěle vytvořil příležitost, jenže pak ji celou zazdil. Příliš dlouho váhal, až doběhl k brankáři a kličkou trefil jeho pravou nohu.
     
    58
    Nacho Fernández zkoušel dlouhým nákopem oslovit Rodryga. Jenže míč netrefil vůbec dobře, výsledkem je autové vhazování pro domácí mužstvo.
     
    59
    Odvážná rozehrávka domácím vyšla. David García hrál dozadu na Sergia Herreru, brankář z prvního doteku vracel stoperovi těsně podél pravé nohy presujícího Rodryga.
     
    60
    Lucas Torró nastartoval po pravé lajně Abdesamada Ezalzúlího, jemuž vyšlo zpracování, kličkou do protipohybu potom na Valverdeho nevyzrál.
     
    61
    Střední záložník Darko Brašanac vymýšlel oblouček za obranu. Adresátem byl Ante Budimir, který ale reagoval příliš pozdě, tělem ho navíc odstavil David Alaba.
     
    62
    K vedoucímu gólu domácího outsidera moc nechybělo! Moisés Gómez si kličkou z hranice velkého vápna povodil Valverdeho kličkou zprava do středu, načež vypálil přízemní a pokus a orazítkoval bližší tyč! Thibaut Courtois měl nyní velké štěstí.
     
    63
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Rubén García, přichází Diego Moreno.
     
    64
    Zajímavá situace na trávníku. Ještě předtím, než stihl Moisés Gómez rozehrát roh, tak po něm jeden z fanoušků hodil bagetu, exekuce standardky se tedy na okamžik odkládá.
     
    65
    Zajímavý signál, kdy centr letěl za velké vápno do prostoru, kde číhal Jon Moncayola, skákavá rána skončila o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    66
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Marco Asensio.
     
    67
    Pozorný Éder Militão zabránil hrozícímu protiútoku konkurenta. Natlačil tělo před Abdesamada Ezalzúlího a pomohl si zpětným pasem na Davida Alabu.
     
    68
    Obranný odkop Moisése Gómeze ještě chtěl dostihnout Ante Budimir. Brzy pochopil, že nemá šanci, proto jej nechal doskákat až ke Courtoisovi.
     
    69
    Luka Modrić odcentroval od praporku na přední tyčku, kde přitom neměl žádného ze spoluhráčů, Unai García si proto poradil bez problémů.
     
    70
    Ostrým faulem se provinil Darko Brašanac. Nezachytil sprint Eduarda Camavingy, jehož zezadu skopl k zemi možná až zbytečně surovým způsobem.
     
    71
    Od levé lajny centroval Jon Moncayola. Hledal nejspíše Moisése Gómeze, kterého Éder Militão přehlavičkoval bez komplikací.
     
    72
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Aimar Oroz.
     
    73
    V akci poprvé i střídající Aimar Oroz, který centroval pro změnu zprava, v tomto případě vzdušnému prostoru kraloval Nacho Fernández.
     
    74
    Viníciusovi Júniorovi dnes zkrátka není přáno! Přetlačil posledního obránce a měl před sebou jenom brankáře, jemuž se rozhodl udělat kličku po pravé ruce, ovšem Sergio Herrera konkurenta parádně vystál a tygřím skokem střelu zastavil.
     
    75
    Domácí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Nakonec vypálil z pravého křídla kousek za šestnáctkou Diego Moreno, střelu na přední tyč poslal do boční sítě.
     
    76
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Nacho Fernández, přichází Dani Carvajal.
     
    77
    Rodrygo čekal, zda David García náhodou nevyrobí chybu. Moc k ní nechybělo, domácí stoper nevyskočil v pravý okamžik a míč odvracel do zámezí ve velkém záklonu.
     
    78
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Střelecké mlčení prolomeno, favorit jde do vedení! Viníciusovi není přáno střelecky, a tak gól připravil. Na levou stranu šestnáctky obdržel nahrávku od Modriće, načež stříleným pasem pod sebe našel FEDERICA VALVERDEHO. Uruguayec před sebou neměl vůbec snadný úkol, ovšem skákavý míč trefil placírkou dokonale, střelu o zem usměrnil nechytatelným způsobem k levé tyčce.
     
    80
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Abdesamad Ezalzúlí. Jenže si na sebe vzal až příliš velké sousto, průnik skrze tři protihráče byl prakticky bez šance přetavit v úspěch.
     
    81
    Jon Moncayola si u levé lajny udělal prostor k centru. Míč propasíroval přes clonícího Davida Alabu, do bezpečí kulatý nesmysl odkopl jiný obránce Éder Militão.
     
    82
    Dobrou práci odvedl Thibaut Courtois. Včas vystartoval proti vysokému centru zleva, balón bezpečně sebral do rukavic.
     
    83
    Protiútok hostujícího celku táhl po levé straně Vinícius Júnior. Troufl si jeden na jednoho, bránící David García vyšel z minisouboje jako vítěz.
     
    84
    Hostujícím fotbalistům sedících na střídačce se vůbec nelíbilo rozhodnutí Munuery neodpískat údajný faul na Viníciuse Júniora. Dokonce byla udělena i jedna žlutá karta, vyfasoval ji již vystřídaný Nacho Fernández.
     
    85
    Do ofenzivy se zapojil i domácí kapitán David García. Právě on dostával zajímavou pobídku těsně za šestnáctku, při pokusu o střelu pravou nohou ale promáchl.
     
    86
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Abdesamad Ezalzúlí, přichází Kike Barja.
     
    86
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Lucas Torró, přichází Kike García.
     
    87
    Vzhledem ke stavu utkání a jeho fázi je poněkud překvapivé, že se David Alaba vydal na útočný výlet. Rakouský stoper ho zakončil střelou z levé strany šestnáctky, Sergio Herrera zaznamenal úspěšný zákrok.
     
    88
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Álvaro Rodriguez.
     
    89
    Je rozhodnuto, tři body pojedou do Madridu! Domácí otevřeli hru a bílý balet trestal. Nahrávku za defenzivní linii dostal nově příchozí Álvaro Rodriguez, jenž nezazmatkoval a nahrávkou po levé ruce uvolnil VINÍCIUSE JÚNIORA, za střelou k pravé tyči se Herrera jenom podíval.
     
    90
    Ještě se řeší, zda druhému gólu hostujícího celku nepředcházel ofsajd.
     
    90+1
    Gól neplatí! Videorozhodčí dal arbitru Munuerovi zprávu, že gól nepadl v souladu s pravidly, Rodriguez se skutečně nacházel v těsném ofsajdu. Radost Viníciuse Júniora byla předčasná.
     
    90+2
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tato branka už bude platit bez debat! Znovu v roli asistujícího hráče Álvaro Rodriguez, který doleva nahrával pro změnu MARCU ASENSIOVI a španělský ofenzivně laděný fotbalista ostrou přízemní ránou prostřelil Herreru mezi nohama.
     
    90+4
    Vzhledem k důležitým událostem z předešlých minut ještě nebylo oznámeno, kolik minut se nastavuje nad rámec základní hrací doby. Údaj zřejmě ani už oznámen nebude, zkrátka musíme počkat na závěrečný hvizd.
     
    90+5
    Thibaut Courtois je blízko páté vychytané nule v sezóně. Belgický brankář měl teď snadnou práci, Budimir prodloužil nákop Gómeze přímo do jeho rukou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Real Madrid se pořádně nadřel, ale nakonec na stadiónu Osasuny získal očekávané tři body po vítězství 2:0.

    Hodně aktivní byl od úvodních minut Vinícius Júnior, který si vytvářel slibné šance, ale selhával v koncovce. Potrestat nevyužité příležitosti soupeře mohl v 62. minutě Moisés Gómez, ale jeho rána zamířila do levé tyče, a tak přeci jen udeřilo na druhé straně. V 78. minutě Vinícius Júnior zleva nahrával pod sebe Federicovi Valverdemu, jenž v těžké pozici zamířil neomylně k levé tyči. Pojistku přidal bílý balet v nastavení, a to nadvakrát. Trefil se totiž nejprve Vinícius Júnior, avšak jeho zásah neplatil pro ofsajd, hned z následující akce ovšem již platnou přidal pojistku střídající Marco Asensio.

    Svěřenci kouče Ancelottiho zůstávají v boji o titul, ale navzdory výhře platí, že situaci nemají ve svých rukou, protože na Barcelonu ztrácí pět bodů, přitom odehráli o jedno utkání více. Osasuna je desátá, avšak dnešním bojovným výkonem dala najevo, že by klidně mohla zabojovat o pohárové příčky.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:7. (23:14:12)
    Bílý balet potvrdil roli favorita, na půdě Osasuny vyhrál dvoubrankovým rozdílem

    Milan Huppert

    Branky: 78. Valverde (Vinícius Júnior), 90+2. Asensio (Rodriguez)

    Karty:   5. Torró (OSS), 45+2. Moncayola (OSS), 45+3. Mo. Gómez (OSS) – 45+3. Vinícius Júnior (REA), 84. Na. Fernández (REA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:7.
    CA Osasuna: S. Herrera – Moncayola, Unai García, David García (C), M. Sánchez – Brašanac (72. Oroz), Torró (86. Kike García), Mo. Gómez – Rubén García (63. D. Moreno I), Budimir, Ezalzúlí (86. Barja).
    Náhradníci: A. Fernández – Ibáñez, A. Hernández, Cameroz.

    Trenér: Jagoba Arrasate

    Real Madrid: Courtois – Militão, Rüdiger, Na. Fernández (C) (76. Carvajal), Alaba – Modrić, Camavinga, Ceballos (66. Asensio) – Valverde, Rodrygo (88. Rodriguez), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. López, Lunin – J. Vallejo, M. Martín, Odriozola, L. Vázquez, Hazard.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    Rozhodčí: Munuera – Sánchez, Martínez

    Diváci: 21 668
    bahis siteleri