Mladá Boleslav – Vítkovice 5:9 (kon.) | Ostrava – Tatran 3:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Black Angels 7:4 (kon.)
Karlovy Vary – Liberec 3:6 (kon.) | Chodov – Pardubice 11:4 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
5:9 (1:2, 3:3, 1:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 19.02.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    55:58 Marek MATEJČÍK - 5:9
     
    55:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MAREK MATEJČÍK. Asistence: Adam Zubek. Další branka Vítkovic. A ne, nepadla do prázdné branky. Hosté totiž získali míček a Mladá Boleslav tak rychle poslala brankáře zpět do branky. Matejčík však měl hodně prostoru a času, podíval se, a svou střelou do horní části branky přidal devátou branku týmu.
    54:30 Marek MATEJČÍK - 5:8
     
    54:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MAREK MATEJČÍK. Asistence: Michal Pažák. Hosté rychle po rozehrávce přidávají další branku. Matejčík a Pažák svou aktivitou dostali míček za záda brankáře do pár sekund po rozehrávce.
    54:24 Rostislav GATTNAR - 5:7
     
    54:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV GATTNAR. Asistence: Adam Delong. Vítkovice přidávají sedmou branku v zápase. Gattnar si pěkně prošel po levé straně a obelstil také brankáře Bauera pěknou střelou.
    51:05 Ronald GAŠPARÍK - 5:6
     
    51:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je RONALD GAŠPARÍK. Asistence: Milan Tomašík. Tomašík dostal od obránce přihrávku do středu hřiště. Následně míček přihrál do kraje na Gašparíka, který se trefil do vzdálenějšího rohu branku a snížil na 5:6.
    44:45 Rostislav GATTNAR - 4:6
     
    44:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV GATTNAR. Asistence: Jiří Besta. Vítkovice se krátce po neuznané brance trefují znovu, tentokrát už branka platí. Gattnar dorazil míček do odkryté branky a zároveň dovršil hattrick v zápase.
    39:13 Adam HEMERKA - 4:5
     
    39:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ADAM HEMERKA. Asistence: Milan Tomašík. A rychle je tu další snižující branka. Kombinace domácího týmu byla nad síly Vítkovic. Nahození na branku z levé strany si našel Hemerka a míček do branky z blízkosti dorazil.
    38:49 Lukáš PUNČOCHÁŘ - 3:5
     
    38:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ PUNČOCHÁŘ. Asistence: Patrik Suchánek. I druhá přesilová hra je využita. Domácí hráč získal míček na vlastní straně a rychle se vydal dopředu. Jeho zakončení brankář vyrazil, ale míček si následně našel Punčochář a snížil.
    36:51 Jakub HUBÁLEK - 2:5
     
    36:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JAKUB HUBÁLEK. Asistence: Marek Matejčík. Hosté jdou do tříbrankového vedení. Hubálek dostal přihrávku z pravé strany a tvrdou ranou uklidil míček do horního rožku branky. První přesilová hra dnešního zápasu je využitá.
    33:47 Rostislav GATTNAR - 2:4
     
    33:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV GATTNAR. Asistence: Matyáš Šindler. Gattnar přidává svou druhou branku v zápase. Rychlá odpověď hostujícího celku. Gattnar vystřelil z levé strany k vzdálenější tyčce po zemi. Noha brankáře nebyla dostatečně mrštná a do místa střely se dostala pozdě – 3:3.
    32:53 Milan TOMAŠÍK - 2:3
     
    32:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MILAN TOMAŠÍK. Asistence: Adam Hemerka. Snížení domácího týmu krátce poté, co Delong svou ránou trefil jen brankáře. Tomašík dostal přihrávku do levé strany a ránou do horní části branky snižuje na 2:3.
    27:10 Rostislav GATTNAR - 1:3
     
    27:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV GATTNAR. Asistence: Ondřej Vítovec. Gattnar dostal dobrou přihrávku na levé straně. Následně si vyběhl z boku na branku a míček uklidil za záda golmana.
    19:30 Štěpán KALETA - 1:2
     
    19:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ŠTĚPÁN KALETA. Asistence: Martin Gattnar. Hosté se znovu vrací do vedení. Martin Gattnar sebral protihráči míček a vydal se se spoluhráčem dopředu. Tam pak předložil loženku pro Kaletu, který se trefil přesně.
    14:30 Jan NATOV - 1:1
     
    14:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN NATOV. Asistence: Patrik Suchánek. No a je srovnáno. Domácí kapitán dostal přihrávku do levé strany. Měl před sebou hodně volného prostoru. Udělal proto několik kroků k brance Vítkovic a tvrdou ránou vyrovnává na 1:1.
    05:12 Martin GATTNAR - 0:1
     
    05:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MARTIN GATTNAR. Asistence: Ondřej Sidunov. Je tu první branka zápasu! Nahození míčku před branku na Martina Gattnara se ukázalo jako dobré řešení! Vítkovický florbalista balonek z blízkosti doťukl do branky.

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 15. Natov (Suchánek), 33. Tomašík (Hemerka), 39. Punčochář (Suchánek), 40. Hemerka (Tomašík), 52. Gašparík (Tomašík) – 6. M. Gattnar (Sidunov), 20. Kaleta (M. Gattnar), 28. R. Gattnar (O. Vítovec), 34. R. Gattnar (Šindler), 37. Hubálek (Matejčík), 45. R. Gattnar (Besta), 55. R. Gattnar (Delong), 55. Matejčík (Pažák), 56. Matejčík (Zubek)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – Suchánek, Hemerka, Gruber, Punčochář, Zakonov, Seibert – Tomašík, Natov (C), Gašparík, Krebner, D. Šebek, Sládek, D. Beneš, J. Bína, Tokoš, Zoufalý, Chroust, Pěnička.
    Trenér: Petr Novotný

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Glogar) – Besta, O. Vítovec, Pažák, Hubálek, Šebesta, Kaleta, Hatala – Šindler, R. Gattnar, Delong, Zubek, Matejčík (C), Sidunov, M. Gattnar, Jankovský, Slončík, Palčinský.
    Trenér: Tomáš Martiník

    Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc

    Diváci: 365
    bahis siteleri