Mladá Boleslav – Vítkovice 5:9 (kon.) | Ostrava – Tatran 3:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Black Angels 7:4 (kon.)
Karlovy Vary – Liberec 3:6 (kon.) | Chodov – Pardubice 11:4 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
7:4 (0:1, 4:1, 3:2)
Black Angels
Neděle 19.02.2023, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Branky a nahrávky: 23. Kužel (Ji. Procházka), 27. D. Gärtner (T. Gärtner), 32. Pergler (Plíhal), 39. Pergler (Trojáček), 52. T. Gärtner (D. Gärtner), 56. V. Klápa (Ji. Procházka), 58. Pergler (O. Stuchlík) – 2. Bačinský (Fryš), 36. Šťourač, 51. Renčín (J. Boček), 52. R. Hanák (Fryš). Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 24:12. Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora. (18:54:19)
     
    Ve třetí třetině jsme se dočkali další pětigólové nálože, která však s vítězem utkání nic neudělala. Domácí své vedení dokázali udržet a po výhře 7:4 berou tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Oddechový čas pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady.
     
    58:31
    Hosté hrají v šesti i nadále. Tlak na útočné polovině sice mají, ale času už moc ne.
    57:06 Ivan PERGLER - 7:4
     
    57:06
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Blekům se hra v šesti šeredně nevyplatila. IVAN PERGLER se na vlastní polovině dostal k míčku a takřka přes celé hřiště trefil odkrytou klec. Asistence: Ondřej Stuchlík.
     
    56:50
    Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    56:33
    Oddechový čas pro tým Black Angels.
    55:20 Vojtěch KLÁPA - 6:4
     
    55:20
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Jiří Procházka parádní křižnou přihrávkou z levého mantinelu našel VOJTĚCHA KLÁPU, který si navedl míček na osu hřiště a střelou na zadní tyč překonal gólmana. Asistence: Jiří Procházka.
     
    54:57
    Klápa vystihl špatnou rozehrávku soupeře a z velkého brankoviště orazítkoval břevno!
     
    54:02
    Ivan Pergler se u levého mantinelu nachomýtl k míčku, který bez dlouhého váhání poslal na branku. Trefil ale jen trup brankáře.
     
    52:27
    Do samostatného úniku se řítil Tomáš Gärtner, který si bekhendovým blafákem položil gólmana, ale nedokázal zasunout míček k tyčce.
    51:30 Tomáš GÄRTNER - 5:4
     
    51:30
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Netrvalo dlouho a domácí znovu vedou. Daniel Gärtner zpoza branky předložil míček do předbrankového prostoru, odkud TOMÁŠ GÄRTNER střelou bez přípravy překonal gólmana. Asistence: Daniel Gärtner.
    51:22 Radek HANÁK - 4:4
     
    51:22
    Black Angels právě vstřelili branku! Je vyrovnáno! RADEK HANÁK nabral míček u pravého mantinelu a jeho nenápadná střela zaplachtila až do branky. Asistence: Marek Fryš.
    50:30 Jakub RENČÍN - 4:3
     
    50:30
    Black Angels právě vstřelili branku! Máme zaděláno na drama, Bleci snižují na rozdíl jediné branky! Jakub Boček si navedl míček k levé tyči, odkud našel před brankou volného JAKUBA RENČÍNA, který jen doklepl za překonaného gólmana. Asistence: Jakub Boček.
     
    49:00
    Takřka do samostatného úniku se hnal Kužel. Velmi rychle se ale dokázal vrátit Neklan, který mu úspěšně zkomplikoval zakončení.
     
    47:56
    Klápa se z pravého křídla snažil vzduchem najít na zadní tyč nabíhajícího Švejdu. K tomu se ale míček přičiněním brankáře Körbera nedostal.
     
    47:44
    Bleci měli volný úder opravdu velmi blízko brance. Jejich kombinace skončila u Hanáka, jenž zakončil pouze do bloku.
     
    47:17
    Klápa nabral míček na vlastní polovině a sám se s ním posunul blíže k brance. Jeho ránu k levé tyči ale vytáhl Körber.
     
    45:19
    Plíhalovi se otevřel prostor na pravé straně, díky kterému se posunul k brance a napálil míček na osu, odtamtud ale nikdo nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    44:34
    Hanák se na ose hřiště pěkně uvolnil, ale jeho průnik pak ztroskotal na Křepelkově dobrém zákroku.
     
    43:07
    Teď měl Aleš Křepelka velké štěstí! Po střele takřka od poloviny hřiště se za ním míček od jedné tyčky odrazil do druhé, ale za brankovou čáru nezapadl.
     
    42:00
    Martin Obuškevič se po levém křídle hnal do zakončení, vracející se obránce mu ale zvládl čistě sáhnout do balónku.
     
    40:40
    Bleci se dostali za branku, kde vybojovali alespoň faul.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé periodě jsme se konečně dočkali branek. Domácím se podařilo převzít iniciativu a utkání otočit. Do šaten se jde za stavu 4:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:57
    Klápa dostal spoustu prostoru na levém křídle, který využil ke střele na bližší. Daniel Körber ale vytáhl skvělý zákrok.
    38:08 Ivan PERGLER - 4:2
     
    38:08
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Lukáš Trojáček se po levém křídle prohnal až za branku, odkud poslal míček zpět do předbrankového prostoru. Tam se jej zmocnil IVAN PERGLER, jenž střelou z otočky rozvlnil síť. Asistence: Lukáš Trojáček.
     
    36:52
    Kužel z levého mantinelu našel vzdušným pasem přes osu hřiště Jiřího Procházku, který míček trefil přímo ze vzduchu. Jeho rána ale mířila do bloku.
     
    36:31
    Dopředu se teď středem hřiště dral Doležal, avšak místo střely ještě hledal spoluhráče na zadní tyči, marně.
    35:52 Josef ŠŤOURAČ - 3:2
     
    35:52
    Black Angels právě vstřelili branku! Hosté se přeci jen dostanou na kontakt! JOSEF ŠTOURAČ využil prostoru na levém křídle a dostal se do střely z poměrně ostrého úhlu. Jeho projektil ale letěl přesně do vzdálenější šibenice, tady měl Křepelka pramalou šanci na úspěšný zákrok. Bez asistence.
     
    35:03
    Radek Kužel je dnes namlsaný. Tentokrát přes obránce mířil na zadní tyč, kterou však minul.
     
    34:07
    Matěj Boček se na brankovišti pokusil kličkou vymíchat Křepelku, který se ale roztáhl na brankové čáře a zabránil gólu.
     
    33:33
    Švejda dostal z osy hřiště parádní přihrávku na levé křídlo, kterou z první poslal na branku. Jeho střelu ale na poslední chvíli dokázal zblokovat Marek Fryš.
     
    32:52
    Královské Vinohrady v rozehrávce kombinují na vlastní polovině. Ve druhé třetině si zatím Bleci míček příliš neosahali.
    31:42 Ivan PERGLER - 3:1
     
    31:42
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Plíhal bekhendem krásně prostrčil na za obranu nabíhajícího IVANA PERGLERA, který v samostatném úniku překonal gólmana. Asistence: Ondřej Plíhal.
     
    31:30
    Renčínova střela z levého křídla letěla vysoko nad.
     
    30:00
    Kombinace z volného úderu skončila na levé straně, odkud střílel Fryš, proti jeho projektilu se ale Křepelka stihl přesunout.
     
    29:52
    Tomáš Čáslava dostal za obranu lob přesně na hokejku. V gól jej sice nepřetavil, vybojoval ale alespoň volný úder ze zajímavé pozice.
     
    28:52
    Filip Neklan vyslal z pravého mantinelu schovanou střelu na bližší tyč, se kterou si ale Křepelka poradil.
    26:38 Daniel GÄRTNER - 2:1
     
    26:38
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! Neuvěřitelné! DANIEL GÄRTNER si na ose hřiště nabral míček a hodil si jej před sebe na pravou stranu, jednoručním bekhendem pak spíše tenisově překonal Körbera. Asistence: Tomáš Gärtner.
     
    25:56
    Jiří Procházka po pravém mantinelu posunul na Procházku, který už byl velmi blízko brance. Z ostrého úhlu ale gólmana nepřekonal.
     
    24:38
    Vojtěch Novotný se na polovině hřiště vyhnul bránícímu hráči a z takto velké vzdálenosti zkusil vystřelit. Jeho projektil nakonec doplachtil až na branku, ale Křepelka si s ním poradil.
    22:50 Radek KUŽEL - 1:1
     
    22:50
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku! RADEK KUŽEL na obranné polovině nabral míček a posunul se s ním blíže brance. Z osy hřiště pak tvrdou ranou golfákem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. To byla bomba! Asistence: Jiří Procházka.
     
    22:10
    Hanák z pravého mantinelu vyslal skákavou přihrávku na brankoviště, kterou ale ze vzduchu nedokázal trefit Novotný.
     
    21:09
    Matěj Boček dostal míček do běhu od Straky. Na pravém mantinelu se ani neobtěžoval se zpracováním a ihned střílel. Další zblokovaný pokus.
     
    20:30
    Radek Kužel se po dlouhé rozehrávce vydal dopředu po pravém křídle a od mantinelu se odhodlal i ke střele, ta ale směřovala do bloku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině se hosté velmi rychle dostali do vedení, avšak první gól žádné ofenzivní hody nezpůsobil. Oba celky zatím skvěle brání, stav 0:1 tak platí i o první přestávce.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:39.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Plíhal z rohu našel vzduchem před brankou volného Perglera, který ale těžký míček nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    18:39
    Radek Hanák se zpoza branky snažil najít někoho v předbrankovém prostoru. Jeho nepřesná přihrávka ale jen rozjela domácí protiútok, který ale v žádné nebezpečí nevyústil.
     
    17:28
    Daniel Körber vyrazil prudkou střelu přímo před sebe, avšak z následného závaru se nikomu do branky dorazit nepodařilo.
     
    16:40
    Stuchlík se z rohu dobře vytočil ke střele, která směřovala mezi tři tyče. Míček ale zůstal schovaný někde pod brankářem Körberem.
     
    16:30
    SKV drží míček v rozehrávce, se kterou rozhodně nikam nespěchají.
     
    14:50
    Martin Obuškevič si na levém křídle pokryl míček tělem a přiblížil se ose hřiště tak, aby mohl nebezpečně vypálit. Jeho projektil vyrazil Křepelka helmou.
     
    14:15
    Po úvodnímu rychlém gólu by jeden čekal ofenzivní hody. Ty se ale v žádném případě nekonají. Oba celky se snaží, vyložených šancí je ale poskromnu.
     
    13:04
    Marek Fryš byl adresátem křižného pasu na levý mantinel, který po svižném zpracování přetavil ve střelu. Křepelka se ale stačil včas přesunout.
     
    12:11
    Tomáš Gärtner si od pravého mantinelu navedl míček blíže k ose hřiště a tahem vyslal tvrdou střelu na zadní tyč. Ke gólu mu ale chybělo pár centimetrů, o které zmiňovanou tyč minul.
     
    10:19
    Fryšovu střelu z ostrého úhlu okamžitě dorážel Doležal, avšak do skálopevného Křepelky v brance bušil zbytečně.
     
    09:35
    Petr Hartman už nechtěl ztrácet čas rozehrávkou, takže středem hřiště proběhl sám. Nakonec vybojoval alespoň faul, a tedy volný úder pro svůj tým.
     
    08:20
    Ivan Pergler se dostal do přečíslení dvou proti jednomu. Místo přihrávky na spoluhráče ale vystřelil, což si dobře pohlídal Körber.
     
    07:37
    Švejdovi se otevřel prostor na levé straně, který využil ke střele. Jeho projektil mířil na bližší, kterou si ale důkladně pokryl brankář Daniel Körber.
     
    06:31
    Tomáš Gärtner nabral míček v pravém rohu a vyvezl jej do lepší střelecké pozice na mantinelu. Odtamtud ale vystřelit přímo do bloku.
     
    05:35
    Ondřej Plíhal byl ve skvělé střelecké pozici na levé straně. Naprosto nepochopitelně ale hledal ještě obsazeného spoluhráče na ose hřiště, ke kterému se míček neměl šanci dostat.
     
    04:33
    Radek Hanák vybojoval míček na obranné polovině a po levém mantinelu se vydal k brance. Jeho následná střela tahem ale letěla vysoko nad.
     
    03:28
    Daniel Gärtner se marně snažil zpracovat přihrávku na osu hřiště. Bohužel pro něj se mu míček od čepel odrazil příliš dopředu, čehož dokázal využít obrana Black Angels.
     
    02:27
    Ivan Pergler se dostal k míčku na ose hřiště a z dobré střelecké pozice pořádně protáhl Daniela Körbera.
    01:37 Vladimír BAČINSKÝ - 0:1
     
    01:37
    Black Angels právě vstřelili branku! Tak to je rychlý první gól! Marek Fryš vyslal střílenou přihrávku na brankoviště, kterou šikovně mimo dosah gólmana tečoval VLADIMÍR BAČINSKÝ. Asistence: Marek Fryš.
     
    01:29
    Horák vybojoval míček v obranném rohu a do rychlého kontru chtěl vysunout Daniela Gärtnera, na kterého byl ale pas prudký.
     
    00:30
    Ivan Pergler vyslal střílenou přihrávku, kterou před brankou zpracoval Plíhal. Zakončit mezi tři tyče ale nedokázal.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování jsou úspěšnější domácí, kteří tak mohou zakládat svůj první útok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Křepelka (Blumbergs) – Ji. Procházka, Kužel, Ja. Procházka, M. Horák, Čuda, Máca, Kellermann – Z. Stuchlík, Plíhal, Pergler, Trojáček, T. Gärtner, D. Gärtner, Hartman (C), V. Klápa, Švejda, Gregor, Pinkas.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Black Angels: Körber (Matiášek (C)) – Pícha, Ludvík, Obuškevič, Straka, Bauman – J. Boček, Renčín, Neklan, Hromada, Čáslava, M. Boček, Fryš, V. Novotný, Doležal, R. Hanák, Bačinský, Šťourač.
    Trenér: Tomáš Janeček

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora.
     
    Black Angels

    Black Angels jsou na tom v letošní sezoně o něco lépe a účast v předkole by je neměla minout. Aktuálně se s 36 body nacházejí na 7. místě, avšak 6. Sparta má bodů 45, přímý postup do čtvrtfinále je tak už nemožný. Z posledních pěti utkání vytěžili Bleci 7 bodů a naposledy se představili doma, kde poměrem 3:9 podlehli FBC Ostrava.
     
    TJ Sokol Královské Vinohrady

    Královské Vinohrady mají jasný cíl – postoupit alespoň do předkola play-off. Aktuální 10. místo by k tomu stačilo, nicméně 11. Česká Lípa má na kontě o pouhý bod méně. Z posledních pěti utkání získali SKV 7 bodů, rychle se ale musejí vzpamatovat z posledního utkání, ve kterém schytaly debakl 10:2 na hřišti Vítkovic.
     
    Zdravím všechny příznivce florbalu. Vítejte u přenosu z utkání nejvyšší české soutěže mezi týmy TJ Sokol Královské Vinohrady a Black Angels.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Jakub Ruč


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 23. Kužel (Ji. Procházka), 27. D. Gärtner (T. Gärtner), 32. Pergler (Plíhal), 39. Pergler (Trojáček), 52. T. Gärtner (D. Gärtner), 56. V. Klápa (Ji. Procházka), 58. Pergler (O. Stuchlík) – 2. Bačinský (Fryš), 36. Šťourač, 51. Renčín (J. Boček), 52. R. Hanák (Fryš)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 24:12.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Křepelka (Blumbergs) – Ji. Procházka, Kužel, Ja. Procházka, M. Horák, Čuda, Máca, Kellermann, O. Stuchlík – Z. Stuchlík, Plíhal, Pergler, Trojáček, T. Gärtner, D. Gärtner, Hartman (C), V. Klápa, Švejda, Gregor, Pinkas.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Black Angels: Körber (Matiášek (C)) – Pícha, Ludvík, Obuškevič, Straka, Bauman – J. Boček, Renčín, Neklan, Hromada, Čáslava, M. Boček, Fryš, V. Novotný, Doležal, R. Hanák, Bačinský, Šťourač.
    Trenér: Tomáš Janeček

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora
    bahis siteleri