Otrokovice – Česká Lípa 3:10 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:10 (0:1, 0:0, 3:9)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Úterý 21.02.2023, 17:10 • Městská hala Otrokovice • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    59:54 Václav VAVRUŠKA - 3:10
     
    59:54
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Poslední branku zápasu obstaral přesným pokusem z poloviny hřiště VÁCLAV VAVRUŠKA. Bez asistence.
    59:14 Jan PEŠKA - 3:9
     
    59:14
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Ještě jedna branka pro hosty: JAN PEŠKA se obtočil za brankou a následně přesně vypálil na přední tyčku otrokovické klece. Bez asistence.
     
    58:17
    Střídání v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Jan Dvořák, přichází Milan Švajcr.
     
    58:17
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Další risk bez brankáře už se domácím nevyplatil. Jan Peška přeložil míček před prázdnou branku RADKU KRAJCINGEROVI, jež neměl problém trefit míček do prázdné branky. Asistence: Jan Peška.
    55:43 Jan PEŠKA - 3:7
     
    55:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Teď už je asi definitivně rozhodnuto! Hosté se dostali do rychlého brejku tří na jednoho, který po skvělé nahrávce Radka Krajcigra uklidil do sítě JAN PEŠKA. Asistence: Radek Krajcigr.
    54:43 Daniel ŠTĚRBA - 3:6
     
    54:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Opět je to o tři branky! DANIEL ŠTĚRBA se protáhl po levé straně hřiště a poté rychlou ranou vymetl horní růžek otrokovické klece. Asistence: Štěpán Slaný.
    54:13 Marek ZAPLETAL - 3:5
     
    54:13
    Otrokovice právě vstřelily branku! Domácí tým ro ještě rozhodně nebalí! MAREK ZAPLETAL si vyměnil míček s Jiřím Halamou a poté ze středu hřiště vypálil přesně k tyči domácí klece. Asistence: Jiří Halama.
    53:44 Václav VAVRUŠKA - 2:5
     
    53:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Hosté odskakují! Daniel Štěrba opět úřadoval za brankou soupeře. Tentokrát z toho prostoru našel VÁCLAVA VAVRUŠKU, který z voleje napálil míček do sítě domácí klece. Asistence: Daniel Štěrba.
    52:43 Albert KOUBA - 2:4
     
    52:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Druhá rychlá branka hostů. Daniel Štěrba na přední tyči nádherně přeložil zpoza branky míček ALBERTU KOUBOVI, jež z voleje poslal míček mezi nohy brankáře Kohúta. Asistence: Daniel Štěrba.
    51:56 Jan PEŠKA - 2:3
     
    51:56
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Hosté jsou opět ve vedení! Ladislav Pekárek navezl míček středem hřiště a pak ho přiťukl JANU PEŠKOVI, jež z voleje zamířil na vzdálenější tyčku branky. Asistence: Ladislav Pekárek.
    50:06 František VYKOPAL - 2:2
     
    50:06
    Otrokovice právě vstřelily branku! Máme tu první vyrovnání v zápase! Peter Nehila se skvěle vytočil na středu hřiště a našel na levé straně FRANTIŠKA VYKOPALA, jež z voleje vypálil do poloodryté branky Dvořáka. Asistence: Peter Nehila.
     
    47:01
    Volný úder nakonec lapil Dvořák, míček se kutálel na čáře.
    46:05 Neproměněný nájezd Vykopala
     
    46:05
    Vykopal zkoušel blafák do forhendu, ale následně vypálil pouze nad branku hostujícího celku.
     
    46:05
    Jakub Grich vypálil z pravé strany hřiště a do střely mu dal hokejku Antonín Stárek. Rozhodčí nařídili nájezd, ale ještě se radí s videem.
    45:41 Peter NEHILA - 1:2
     
    45:41
    Otrokovice právě vstřelily branku! Okamžité snížení domácího celku! PETER NEHILA dostal míček na pravou stranu od Filipa Hrabala, hodil si ho do středu a vypálil přesně do rohu hostující klece. Asistence: Filip Hrabal.
    45:26 Radek KRAJCIGR - 0:2
     
    45:26
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Druhá branka utkání a hosté odskakují do dvougólového vedení! Antonín Stárek se protáhl za brankou soupeře a i o hůl jednoho ze soupeřů dostal míček před branku soupeře, kde si ho našel RADEK KRAJCING, jež ho pohotově dopravil do sítě domácího celku. Asistence: Antonín Stárek.
     
    32:10
    Dobrou pozici pro skórování měl i Radek Krajcigr, který nedokázal uklidit míček do odkryté branky Otrokovic.
     
    31:36
    Po přestávce se do šance dostal Zouhar, jež sám před Dvořákem nedokázal bekhendem dostat míček do branky.
     
    30:47
    Ze solidní střelecké pozice napřáhl Jirsa, jehož pokus musel likvidovat domácí strážce branky.
     
    26:37
    Vyloučení v týmu PSG Panthers Otrokovice:
    David Medek – 2 min., Hrubost.

    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa:
    Ladislav Pekárek – 2 min., Hrubost.
    19:53 Ladislav PEKÁREK - 0:1
     
    19:53
    Česká Lípa právě vstřelila branku! V samotném závěru první třetinu tu máme úvodní branku zápasu! Po nepovedeném brejku domácích se do stejné situace dostali hosté. Radek Krajcigr z levé strany narýsoval nahrávku na druhou stranu pro LADISLAVA PEKÁRKA, jež se přesnou ranou do odkryté branky zapsal jako první mezi střelce zápasu. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    17:32
    Blokování hole od Medka – branka neplatí. Pokračuje se za stavu 0:0.
     
    17:32
    Branka se ještě budou přezkoumávat na videu!
    17:32 Neuznaná branka domácích
     
    17:32
    Už to vypadalo, že jsme se dočkali úvodní branku zápasu. David Medek vybojoval míček na pravé straně hřiště pro Petera Nehilu, který se následně skvělou ranou z otočky prosadil přesně k tyčce hostující klece. Rozhodčí však branku neuznali kvůli faulu Medka v souboji.
     
    10:35
    Další šance hostů. Daniel Štěrba se protáhl z levé strany na střed hřiště a sám před Kohútem trefil jen otrokovického brankáře do hrudi.
     
    09:39
    Domácí šli tři na jednoho. Do zakončení se nakonec lehce sobecky pustil Vlastimil Červenka, který nechal vyniknout Jana Dvořáka v českolipské brance.
     
    07:57
    Po levé straně hřiště utekl domácí obraně Daniel Štěrba. Při zakončení ale trefil jen připravené nohy Kohúta.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 46. Nehila (Hrabal), 51. Vykopal (Nehila), 55. Zapletal (Halama) – 20. Pekárek (Krajcigr), 46. Krajcigr (Stárek), 52. Peška (Pekárek), 53. Kouba (Štěrba), 54. Vavruška (Štěrba), 55. Štěrba (Slaný), 56. Peška (Krajcigr), 59. Krajcigr (Peška), 60. Peška, 60. Vavruška


    PSG Panthers Otrokovice: Kohút (Pujin) – F. Horák, Jurčík, L. Kubíček, Halama, P. Kopecký, Medek – Červenka, Sovják, Kelemen, Zapletal, Hrabal, Nehila (C), Štourač, Minich, Šefčík, Vykopal, Grich, Zouhar.
    Trenér: Karel Ševčík

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (59. Švajcr) – Tichý, Peška, Mlejnek (C), Stárek, Kadlec, Slaný, Štěrba – Pekárek, Dzierža, Kouba, Jirsa, Krajcigr, Staněk, Vavruška.
    Trenér: David Derka

    Rozhodčí: Filip Drápal, Jakub Pospíšil
    bahis siteleri