Tampa – Anaheim 6:1 (kon.) | Washington – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – St. Louis 4:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 3:6 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.)
Nashville – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Chicago – Vegas 3:2 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:1 (0:0, 4:0, 2:1)
Anaheim Ducks
Středa 22.02.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:28 Ryan STROME - 6:1
     
    46:28
    Anaheim právě vstřelil branku! Tak přece jen Anaheim neodjede s prázdnou. A Vasilevskij nepřipíše čisté konto. Po dobré kombinaci v pásmu se před brankou dostal ke kotouči RYAN STROME, který ruského brankáře překonal. Asistence: Cam Fowler a Trevor Zegras.
    42:23 Corey PERRY - 6:0
     
    42:23
    Tampa právě vstřelila branku! Demolice Anaheimu pokračuj brankou COREYHO PERRYHO, který dostal přihrávku od bočního mantinelu a ani nevystřelil. Kotouč pouze přizvedl pod víko velice šikovnou tečí. Asistence: Vladislav Naměstnikov a Corey Perry.
    41:06 Brayden POINT - 5:0
     
    41:06
    Tampa právě vstřelila branku! Střelecká forma z druhé třetiny pokračuje. Nyní v přesilovce dostal přímo před branku přihrávku BRAYDEN POINT, která rychle uklidil kotouč k tyčce. Asistence Nikita Kučerov a Brandon Hagel.
    33:10 Zach BOGOSIAN - 4:0
     
    33:10
    Tampa právě vstřelila branku! Neuvěřitelné minuty ze strany Tampy pokračují, tentokrát se trefil ZACH BOGOSIAN, pro kterého to byl vůbec první letošní gól. Pozici mu nachystal Maroon, Bogosian pak z dálky pálil, ale jeho střela byla tvrdá a přesná. Asistence: Patrick Maroon a Ross Colton.
    30:51 Anthony CIRELLI - 3:0
     
    30:51
    Tampa právě vstřelila branku! Dostálovi zápas hodně hořkne. Poté, co byl první polovinu zápasu velice přesvědčivý, nyní dostává v průběhu čtyř minut tři góly. ANTHONY CIRELLI dostal přihrávku před něj, "udělal" si ho kličkou a zakončil. Asistence: Nick Perbix a Alex Killorn.
    29:48 Ross COLTON - 2:0
     
    29:48
    Tampa právě vstřelila branku! Tak tohle šlo rychle. Parádní kombinace tří hráčů. Nejprve Killorn nahodil kotouč o puk Sergašjovovi, ten si všiml spoluhráče, a kotouč mu naservíroval na druhou stranu. ROSS COLTON ho téměř okamžitě dostal do sítě, Dostál se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Michail Sergačjov a Alex Killorn.
    27:15 Nick PAUL - 1:0
     
    27:15
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí se dostávají do vedení. NICK PAUL přebral kotouč ve středním pásmu a sám ho dotáhl až před branku. Následně propálil Dostála pěknou střelou. Bez asistence.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 28. Paul, 30. Colton (Sergačjov, Killorn), 31. Cirelli (Perbix, Killorn), 34. Bogosian (Maroon, Colton), 42. Point (Kučerov, Hagel), 43. Perry (Naměstnikov, Perbix) – 47. R. Strome (Fowler, Zegras)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Bogosian, Hedman (A), Černák, Sergačjov, Perbix, Cole – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Stamkos (C), Cirelli – Maroon, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: Jon Cooper

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Beaulieu, Shattenkirk, Benoit – R. Strome, Zegras, Gawdin – Max Jones, McTavish, Henrique (A) – Silfverberg (A), Lundeström, Vatrano – Carrick, Jays. Megna, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: M. Joanette, J. McIsaac – S. Cherrey, D. Berg
    bahis siteleri