Tampa – Anaheim 6:1 (kon.) | Washington – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – St. Louis 4:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 3:6 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.)
Nashville – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Chicago – Vegas 3:2 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 22.02.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Flyers to znova zkoušejí v šesti!
    57:35 Connor MCDAVID - 4:2
     
    57:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID z vlastní obranné modré čáry trefuje opuštěnou klec Philadelphie, a zřejmě tak potvrzuje vítězství domácích. Asistence: Darnell Nurse.
     
    57:12
    Philadelphia hned začíná v šesti bruslařích, když Hart už zůstává na střídačce.
     
    57:12
    A tak přeci jen se rozhodčí během reklamní přestávky poradili a Evan Bouchard (EDM) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za zdržování hry.
     
    56:50
    Domácí hokejisté využili toho, že Philadelphia střídala, a tak z pravé strany jel sám na Harta Kulak, který se pokusil o kličku do forhendu, ale brankář Flyers svůj tým udržel ve hře.
    52:39 Connor MCDAVID - 3:2
     
    52:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři otáčejí stav utkání na svou stranu! Domácí měli u této branky obrovské štěstí, když se kotouč postupně poodrážel ke CONNORU MCDAVIDOVI, jenž stál vedle brány Philadelphie, odkud chtěl nahrát Hymanovi, jenže od ležícího obránce Flyers se touš odrazil mezi betony Harta. Asistence: Leon Draisaitl.
    49:48 Klíčový zákrok Skinnera proti dorážce Tippetta.
     
    49:48
    Hosté si mohli vzít své vedení zpět, když se Flyers dostali do rychlého protiútoku, kde Frostovu střelu Skinner vykopl přímo na hůl Tippetta, jenž ihned vystřelil, ale domácí brankář se rychle přesunul a předvedl zřejmě klíčový zákrok utkání.
     
    48:25
    Nugent-Hopkins málem zařídil další branku v této přesilové hře, protože skvěle našel McDavida, ale toho parádně vychytal Hart.
    46:49 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    46:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a Nugent-Hopkins nakonec z levého kruhu přihrál před zcela prázdnou klec LEONU DRAISATLOVI, jenž už se z takové pozice nemohl mýlit. Pro německého útočníka tato branka znamená jeho 700. bod v NHL. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
     
    45:58
    Olejáři dostávají velkou příležitost vyrovnat zápas, protože Otte Lycksell (PHI) putuje na trestnou lavici za vysokou hůl, kde si odsedí čtyři minuty.
     
    40:41
    Ceci na modré čáře nahrál Nursovi, jenž poté vypálil hodně velkou ránu, která skončila na břevně hostující klece!
    38:42 Proti střele McDavida zachránila Harta tyč!
     
    38:42
    Frost při svém založení útoku ztratil touš a díky tomu se do rychlého protiútoku vydal McDavid, který nakonec se svou střelou prostřelil Harta, ale toho zachránila branková konstrukce.
     
    37:33
    Philadelphia tedy své druhé oslabení zvládla už bez inkasované branky a naopak si nyní Flyers vyzkouší svou druhou početní výhodu, protože na trestnou lavici za podrážení míří Ryan McLeod (EDM).
     
    35:04
    Flyers víceméně opět trochu darují Edmontonu přesilovou hru, protože Wade Allison (PHI) podrazil Barrieho při svém napadání, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
    31:37 Owen TIPPETT - 1:2
     
    31:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers nyní předvedli skvělé napadání domácí rozehrávky, když Olejáři nakonec ztratili touš u pravého mantinelu, odkud poté Hayes vyslal přihrávku před bránu, kam si najel OWEN TIPPETT, jenž jej parádně tečoval za záda Skinnera. Asistence: Kevin Hayes, Olle Lycksell.
     
    29:31
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku tří na jednoho, ve kterém však Ryan posílal touš za brusle Puljujärviho, a ten tak ani nemohl zakončit.
     
    26:56
    Po střele Boucharda z modré čáry bylo před bránou Philadelphie pořádně horko, protože Hart vůbec nevěděl, kam kotouč vyrazil a hostům se nakonec podařilo odtud dostat touš do středního pásma.
     
    23:40
    Tippett obdržel dlouhou přihrávku na útočnou modrou a následně se hnal na Skinnera, kterého zkoušel překonat střelou ze slotu, ale domácí brankář touš vyrazil.
    19:57 Tyson BARRIE - 1:1
     
    19:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskově využitá přesilová hra Olejářů! Draisaitl vyhrál následné vhazování na TYSONA BARRIEHO, jenž na nic nečekal, ihned vystřelil a jeho pokus prošel Hartovi nad jeho lapačkou. Brankář Philadelphie se hodně ostře díval na svého spoluhráč Provorova, přes kterého vůbec nic neviděl. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    19:54
    Tak tohle byl hodně zbytečný faul Farabeeho (PHI), který před bránou Edmontonu trefil Boucharda holí do obličeje a dostává dvě minuty.
    10:01 Noah CATES - 0:1
     
    10:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Až lehce po polovině první třetiny přichází první branka zápasu, když se kotouč dostal za bránu Edmontonu, kde si jej sebral NOAH CATES, jenž následně zkusil zasunout touš za Skinnera a útočník Philadelphie našel mezírku mezi jeho betony. Asistence: Nicolas Deslauriers, Wade Allison.
     
    07:27
    Philadelphia si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na trestnou lavici poslán Bratt Kulak (EDM), který dostane dvě minuty za vysokou hůl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Barrie (Draisaitl), 47. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid), 53. McDavid (Draisaitl), 58. McDavid (Nurse) – 11. N. Cates (Deslauriers, Allison), 32. Tippett (Hayes, Lycksell)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Nurse, Ceci, Kulak, Barrie, Broberg, Bouchard, Desharnais – Hyman, McDavid, Yamamoto – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Foegele – R. McLeod, Janmark, Shore – Ryan, Puljujärvi.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – Provorov, Sanheim, York, Ristolainen, Seeler, DeAngelo – Laughton, N. Cates, Allison – J. van Riemsdyk, Frost, Tippett – Lycksell, Hayes, Farabee – Deslauriers, P. Brown, Bellows.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Schrader, Rehman – Murchison, Toomey

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri