St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 7:0 (kon.) | Detroit – Tampa 0:3 (kon.)
Vegas – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Colorado – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Washington 7:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 0:4 (kon.)
NY Rangers – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
7:0 (0:0, 3:0, 4:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 26.02.2023, 01:25 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
    56:00 Nathan BASTIAN - 7:0
     
    56:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Utkání v Prudential Center se zvrhlo v exhibici, Ersson ze své klece loví puk už posedmé! Tetnokrát se pod zásah Devils podepisuje NATHAN BASTIAN, který na mezikruží tečoval Bahlovu střelu z modré čáry mimo dosah bezmocného švédského brankáře – 7:0! Asistence: Kevin Bahl, Tomáš Tatar.
    53:49 Jesper BRATT - 6:0
     
    53:49
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla velká paráda z dílny Jacka Hughese! Mladý supertalent se protáhl na levý kruh a z otočky po slepu nasměroval puk ke vzdálenější tyči na nikým nehlídaného JESPERA BRATTA, který ho jen jednoduše doklepl za přesouvajícího se Erssona – 6:0! Asistence: Jack Hughes, Jegor Šarangovič.
     
    51:38
    Tatar v šanci! Slovenský forvard byl sám u tyče, kde zachytil Hischierovu přihrávku a následně puk nasměroval do Erssonova betonu!
    45:16 Dougie HAMILTON - 5:0
     
    45:16
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem! Na listinu střelců se zapisuje DOUGIE HAMILTON, který z modré čáry poslal puk do takřka prázdné hostující branky. Ersson nemohl pořádně zasáhnout, jelikož do něj těsně předtím vrazil Bastian, kterého ovšem na brankáře nastrčil bránící Provorov. Tohle se ruskému zadákovi nepovedlo – 5:0! Asistence: Jonas Siegenthaler, Michael McLeod.
    44:05 Nico HISCHIER - 4:0
     
    44:05
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Sice máme před sebou ještě čtvrthodinu hry, dovolím si ale říct, že v Prudential Center je už nyní rozhodnuto! Na rozdíl čtyř branek upravuje pěknou ranou k kruhu NICO HISCHIER, který vymetl vzdálenější horní růžek svatyně Flyers – 4:0! Asistence: John Marino, Ryan Graves.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
    39:00 Dawson MERCER - 3:0
     
    39:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tohle si obrana Letců za rámeček nedá, přesně minutu před koncem druhé třetiny to je už o tři zásahy! Hischier najel do rohu kluziště a posunul puk před brankoviště na volného DAWSONA MERCERA, který následně nelítostně zakončil k pravé tyči! Braun ho dojížděl marně – 3:0! Asistence: Nico Hischier.
     
    35:00
    Morgan Frost (PHI) si nepohlídal svou hokejku a zasáhl protihráče přímo do obličeje. Devils si nyní díky jeho trestu za vysokou hůl poprvé vyzkouší přesilovku.
     
    33:50
    Viděli jsme nebezpečné přečíslení dva na jednoho! Tatar chtěl prostrčit puk přes obránce na Mercera, který byl přímo před brankovištěm, ten ale klouzající pryž nezvládl zachytit!
     
    30:45
    Michaela McLeoda (NJD) a Nicka Seelera (PHI) tedy minimálně pět minut na ledě neuvidíme, oba kohouti za bitku usedají na trestnou lavici.
     
    30:45
    Dění v Prudential Center okořenila ostrá výměna názorů mezi McLeodem a Seelerem! Vyrovnaná bitka končí remízou, ani jeden borec nezvládl svého soka složit na led.
     
    28:58
    Ale pozor, vzápětí byl k vidění nájezd zase na druhé straně! Snížit chtěl Desnoyers, Schmid ale debutujícího útočníka vychytal!
    28:35 Jack HUGHES - 2:0
     
    28:35
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils přetavili svou aktivitu v další zásah a odskakují do dvoubrankového trháku! Defenzíva Philadelphie úplně zapomněla na produktivního JACKA HUGHESE, který zachytil puk poté, co jej Siegenthaler vypíchl protihráči, vyrazil do úniku a bekhendem překonal Erssona – 2:0! Asistence: Jonas Siegenthaler.
    22:59 Jonas SIEGENTHALER - 1:0
     
    22:59
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Úvodní trefa utkání přišla jako blesk z čistého nebe, domácí jdou do vedení! Wood vybojoval puk za brankou a z posledních sil ho poslal podél mantinelu na volného JONASE SIEGENTHALERA, jehož nahození se od levé tyčky odrazilo za Erssona – 1:0! Asistence: Miles Wood.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    17:33
    Na trestnou lavici mizí Damon Severson (NJD), který byl vykázán z hrací plochy za podrážení.
     
    12:04
    John Marino (NJD) podržel útočícího Tippetta, za což si vysloužil menší trest. Přesilovka pro Flyers.
     
    11:11
    Nepřehlednou situaci před Schmidem chtěl v úvodní gól přetavit Seeler, jehož dorážka ale za brankáře neprošla! Domácí zadáci si vybrali slabou chvíli, tohle bylo nebezpečné!
     
    02:29
    Po skvělé přihrávce od Hischiera se do kvalitní šance dostal Mercer, který ale z pozice před brankovištěm poslal puk nad horní tyč!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. Siegenthaler (Wood), 29. J. Hughes (Siegenthaler), 39. Mercer (Hischier), 45. Hischier (Marino, Graves), 46. Hamilton (Siegenthaler, M. McLeod), 54. Bratt (J. Hughes, Šarangovič), 56. Bastian (Bahl, Tatar)


    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Bahl, Severson – Tatar, Hischier (C), Mercer – Šarangovič, J. Hughes (A), Bratt – Palát (A), Haula, J. Boqvist – Wood, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler, Braun – Farabee, Frost, Tippett – Hayes, N. Cates, Allison – Laughton (A), Desnoyers, Lycksell – Deslauriers, P. Brown, Bellows.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Sandlak, Furlatt – Suchánek, McNamara.

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri