Liberec – Sparta 2:7 (kon.) | Black Angels – Mladá Boleslav 6:9 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 11:1 (kon.)
Bohemians – Otrokovice 11:5 (kon.) | Pardubice – Florbal Vary 6:5 (kon.) | Chodov – Vítkovice 6:9 (kon.)
Česká Lípa – Ostrava 3:7 (kon.)
konec
Black Angels
6:9 (1:4, 3:3, 2:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 26.02.2023, 17:00Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    56:53 Milan TOMAŠÍK - 6:9
     
    56:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na střídačku už se nestihl vrátit Jakub Hromada. Brankář Daniel Körber tygřím skokem nic nezachránil, a tak MILAN TOMAŠÍK trefil odkrytou klec. Boleslav se přibližuje vítězství. Asistence: Matyáš Krebner.
    55:40 Jan ZOUFALÝ - 6:8
     
    55:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neklan se nestihl vrátit, Jakub Seibert od levého mantinelu dokázal perfektně narýsovat přihrávku a zcela volný JAN ZOUFALÝ z první zakončil bez jakékoliv pochybnosti. Boleslav už zase vede o dva góly. Asistence: Jakub Seibert.
    52:04 Matěj BOČEK - 6:7
     
    52:04
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Nahození z dálky od Tomáše Straky dokázal tečovat Matouš Burian. Před brankou postával MATĚJ BOČEK, trefil letící míček a dokázal ho dorazit za záda brankáře Lukáše Bauera. Rozdíl je rázem jednogólový a Black Angels si kráčí za srovnáním. Asistence: Tomáš Straka.
    43:26 Jakub RENČÍN - 5:7
     
    43:26
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny před vypršením přesilovky se prosazuje JAKUB RENČÍN. Ten zprvu výborně vybojoval míček, předal na Matouše Buriana, který sice nezužitkoval samostatný průnik, ale zpoza klece se ještě odhodlal k zadovce. Je z toho další trefa Black Angels, protože Renčín si trpělivě počkal na hraně malého brankoviště. Asistence: Matouš Burian.
    36:32 Matouš BURIAN - 4:7
     
    36:32
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí nic nebalí. Naopak zabojovali při rozehrávce soupeře, Jan Bauman dokázal předložit míček na MATOUŠE BURIANA a ten v pohodlné pozici dokázal prostřelit napůl ležícího brankáře Lukáše Bauera a zároveň uzavřít hattrick. Podstatné snížení ještě před koncem této třetiny. Asistence: Jan Bauman.
    34:54 Patrik SUCHÁNEK - 3:7
     
    34:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvěle si míček na střed vyvezl Milan Tomašík. Zadovkou našel Michala Sládka, ten pokračoval v souhře na PATRIKA SUCHÁNKA, kterému už nezbývalo nic jiného než trefit prázdnou branku. A to se také podařilo. Mladá Boleslav si bere zpátky svůj náskok. Asistence: Michal Sládek.
    30:11 Daniel ŠEBEK - 3:6
     
    30:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S góly se nyní roztrhnul pytel. I když Black Angels byli dlouho na míčku, jakmile ho ztratili, vyrazil po levém mantinelu Michal Sládek. Přes Fryše poslal perfektní zadovku, takže DANIEL ŠEBEK měl na středu ideální palebnou pozici. Poradil si na výbornou a Boleslav si vrací náskok. Asistence: Michal Sládek.
    28:42 Matouš BURIAN - 3:5
     
    28:42
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a MATOUŠ BURIAN zaznamenává další gól. Rozdíl už je pouze dvoubrankový. Chybu si neodpustil Jakub Gruber, Marek Fryš okamžitě založil kontr v pokračující přesilové hře a Burian už zvládl překonat Lukáše Bauera, který předtím předvedl skvělý zákrok, ale proti střelci už nezasáhnul. Asistence: Marek Fryš.
    27:50 Matouš BURIAN - 2:5
     
    27:50
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Skvěle to vymyslel Jakub Boček, když přihrávkou zpoza branky krásně uvolnil svého spoluhráče. Byl jím MATOUŠ BURIAN, který provedl bekhendovou kličku a snižuje v přesilové hře. Z nějakého důvodu však sudí ponechají Pěničku na trestné lavici a přesilová hra pokračuje. Asistence: Jakub Boček.
    23:35 Michal SLÁDEK - 1:5
     
    23:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nepokrytý zůstal na pravé straně MICHAL SLÁDEK. Napoprvé se sice nedokázal prosadit, protože se proti němu vytáhnul blok, jenže letící míček Sládek parádně zasáhnul a dokázal si v rámci pravidel dojít pro dorážku. Pochvalu zaslouží i Šebek za svou křižnou přihrávku. Asistence: Daniel Šebek.
    19:14 Jan NATOV - 1:4
     
    19:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN NATOV. Hosté jsou na koni... krosovou přihrávkou Tomašík našel Natova, který nedal Körberovi šanci. Asistence: Milan Tomašík.
    19:05 Matěj PĚNIČKA - 1:3
     
    19:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATĚJ PĚNIČKA. Pěnička natáhl z levé strany hřiště a obranný blok nestihl být dostatečně blízko. Asistence: Filip Zakonov.
    17:26 Jan NATOV - 1:2
     
    17:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN NATOV. Domácí zahodili příležitost nebezpečné standartní situace, čehož naopak využila Boleslav rychlým protiútokem. Asistence: Adam Hemerka.
    08:32 Matěj PĚNIČKA - 1:1
     
    08:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATĚJ PĚNIČKA. Pěnička z dálky dokázal prostřelit řadu obránců i brankáře a může s hosty slavit srovnání. Asistence: Martin Tokoš.
    06:56 Filip NEKLAN - 1:0
     
    06:56
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Autorem branky je FILIP NEKLAN. Při srážce dvou hráčů boleslavská obrana lehce zamrzla. Neklan si tak dokázal najít volné místo na středu hřiště, kam mu Renčín poslal přihrávku. Do odkryté brány už dokázal bez problému zavěsit první gól utkání. Asistence: Jakub Renčín.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 7. Neklan (Renčín), 28. M. Burian (J. Boček), 29. M. Burian (Fryš), 37. M. Burian (Bauman), 44. Renčín (M. Burian), 53. M. Boček (Straka) – 9. Pěnička (Tokoš), 18. Natov (Hemerka), 20. Pěnička (Zakonov), 20. Natov (Tomašík), 24. Sládek (D. Šebek), 31. D. Šebek (Sládek), 35. Suchánek (Sládek), 56. Zoufalý (Seibert), 57. Tomašík (Krebner)


    Black Angels: Körber (Matiášek) – Ludvík, Bauman, Straka, Obuškevič, Štyler – J. Boček, Renčín, Neklan, Hromada, M. Boček, M. Burian, Bačinský, R. Hanák, Čáslava, V. Novotný, Fryš, Doležal, Šťourač.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer – Suchánek, Hemerka, Gruber, Punčochář, Zakonov, Seibert – Tomašík, Natov, Gašparík, Krebner, D. Šebek, Sládek, D. Beneš, Pěnička, Tokoš, Zoufalý, Chroust, J. Bína.