FTZS Liberec B – Kladno 2:0 (kon.) | Jerigo Plzeň – Betis Kadaň 8:3 (kon.) | Dalmach Turnov – Morgan Commando Teplice 4:2 (kon.)
Baník Chomutov – Boca Chotěboř 10:0 (kon.) | Černý Dub – Mladá Boleslav 12:0 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
8:3 (3:1)
FC Betis Kadaň
Pátek 03.03.2023, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 2. Futsal liga západ • 22 • 22. kolo
     
    38:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ KRISTL získal míč, zbavil se prvního hráče, druhému udělal kličku a kolem posledního futsalisty z pole vystřelil z pravé strany na zadní tyč do prázdné brány.
     
    37:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    RADEK RYCHNA si ten gól zasloužil! Chytil míč, trenér Gorol nabádal ať jej hráči zablokují a tím pádem z nastalé situace vyrobí nepřímý kop pro Jerigo, nestalo se a jeho výkop doskákal do prázdné brány.
     
    35:43
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JAKUB SÜSSMILCH natáhl na pravé straně k ráně na bližší tyč, Rychna se ani nepohnul.
     
    33:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Radek Rychna má druhé áčko, vyhazoval míč na hlavu TOMÁŠE PEKNÍKA a ten lehce škrtal balón do brány, do ní se nestačil vrátit klasický gólman Betisu.
     
    32:58
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Škůrek dostal nahrávku z levé strany, na bližší tyči podržel míč a připravil jej pro IMRICHA KARDOSE před prázdnou bránu.
     
    30:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škůrkovu střelu z levé strany vyrazil Rychna rukama před sebe a ONDŘEJ LENK odkopával z brankoviště do prázdné brány.
     
    25:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigo získalo míč a podle všeho Pekník posunul na vlastní obranné polovině pod sebe, ADAM FRÉMUND poslal oblouček z vlastní obranní poloviny do prázdné brány.
     
    19:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Míč si tentokráte postavil ADAM FRÉMUND a na rozdíl od Tomáše Pekníka proměnil, Michal Novák si hodně sáhl na míč, ale ten skončil u levé tyče. Trenér Pechr původně nabádal Frémunda, aby si kopl desítku na místě šestého faulu, ale pak uznal, že to nebude nejlepší varianta.
     
    12:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigo přežilo centr, TOMÁŠ PEKNÍK utekl po pravé straně, obešel obránce, hodil si míč na levačku a z druhé střely Jeriga na bránu zakončoval na zadní tyč.
     
    05:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kristl si zakřičel na přihrávku pod sebe a vystřelil z levé strany do vzdálenější tyče, míč se odrazil na dorážku TOMÁŠE PEKNÍKA a ten skóruje z první střely Jeriga na bránu.
     
    04:51
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kristl se dožadoval faulu na svou osobu, v pokračující hře zaútočil Myšička až Novákovi naběhl na levou stranu JAKUB SÜSSMILCH a bodlem zakončil na přední tyč.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Pekník (Kristl), 13. Pekník, 20. Frémund (10 m kop), 26. Frémund (Pekník), 31. Lenk (Rychna), 34. Pekník (Rychna), 38. Rychna, 39. Kristl – 5. Süssmilch (J. Novák), 33. Kardos (Škůrek), 36. Süssmilch

    Karty:   13. Vitouš (JPL), 14. Pechr (JPL), 26. Marek (JPL) – 8. Myšička (KAD), 17. Hartman (asistent trenéra) (KAD), 19. Süssmilch (KAD), 23. Gorol (trenér) (KAD)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Rychna (na 10m kop ve 14. min. Šoltys) – Vitouš, Lenk, Marek, Frémund, Pekník (C), J. Rous, R. Rous, Kristl, Pechr.
    Trenér: Jiří Pechr

    FC Betis Kadaň: Živnůstka (21. M. Novák) – Skirka, J. Novák, Süssmilch, Kardos, Frajt, Kaško, Janeček, Myšička, Škůrek (C).
    Trenér: Marian Gorol

    Rozhodčí: Laštovička – Pelikán