Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 0:5 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 1:4 (kon.)
Pardubice – Olomouc 8:3 (kon.) | Liberec – Sparta 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
HC Litvínov
Sobota 04.03.2023, 12:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 52. kolo
Partner:
     
    57:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté však rychle po inkasování vtrhli do útočného pásma a rychle se vracejí do vedení. Kavan byl v bráně už rozhozený, puk si na pravém kruhu našel JAN EKRT a uklidil jej do odkryté brány. Asistence: Marek Slavík, Tadeáš Svoboda.
     
    57:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesně tři minuty před třetí sirénou domácí srovnávají. Zembol poslal kotouč na levý kruh ADAMU BOLTVANOVI a ten se trefil přesně do pravého horního rohu branky. Přesilová hra využita. Asistence: Jakub Zembol.
     
    47:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kotouč se poměrně šťastně odrazil příhodně do jízdy TADEÁŠI SVOBODOVI, který si z levé strany najel před Kavana a zakončil směrem k pravé tyči. Asistence: Marek Slavík, Jan Vopat,
     
    15:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující tým této situace dokonale využívá. Kavan vyrazil nahození Ekrta jen k MARKU SLAVÍKOVI a ten kotouč pohotovým způsobem dorazil do sítě. Asistence: Jana Ekrt, Tadeáš Svoboda.
     
    11:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým svou první přesilovou hru ale přece nakonec využívá. ADAM BOLTVAN dokázal z předbrankového prostoru propasírovat kotouč za záda brankáře Kubíka. Asistence: Denis Bárta, Roman Otava.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 12. Boltvan (Bárta, Otava), 57. Boltvan (Zembol) – 16. Slavík (Ekrt, Svoboda), 48. Svoboda (Slavík, Vopat), 58. Ekrt (Slavík, Svoboda)


    HC Kometa Brno: Kavan (Tesař) – Řehák, Kuswito, Bůžek, Fajmon, Eich, Svoboda, Ulbricht – Rakus, Zembol, Otava, Šantora, Nesvadba, Cakl, Masař, Bělohlav, Panasenko, Linka, Boltvan, Bárta
    HC Litvínov: Kubík (Klika) – Hora, Vyhlídal, Werner, Beran, Dudáček, Bystřický – Postl, Ekrt, Slavík, Vopat, Čech, Bednařík, Ščislák, Špaček, Svoboda

    Rozhodčí: Čech, Šico – Otáhal, Král’
    bahis siteleri